- Konu Sahibi little bird
-
Artık sanaldan çıkalım
Yine aynı şeye çıkacak keşke başka yolu olsaAçıklama yapmadan eskisi gibi arkadaşça davranmaya devam edin de pandoranın kutusu açılmış bir kere eskisi gibi arkadaş olacağınızı sanmıyorum.
İşte onun böyle biri olduğunu düşünmüyorum, huy olarak farklı düşünceli biri. Rol yaptığını da düşünmüyorum çünkü başta sadece arkadaştık ve hayatımıza girip çıkan kişiler hakkında da konuşuyorduk.Ayni durumu erkek yasasa umrunda bile olmaz karsi tarafin kirilacagi uzulecegi.daha resmini bile gormeden yaptiginiz hata ama bence daha fazla uzatmayin.kirilirsa da yapacak bir sey yok.
Mantıklı teşekkürlerBirkaç gün soğuk gidin, sohbetiniz tad vermesin.
Sonra da 'yok ya, karantina zamanı tutuldum heralde arkadaşlığımıza. Hislerimi devam etmekte zorlaniyorum' deyin. Ama bence tipiyle ilgili bir şey demeyin ya. Özgüveni kırılmasın.
Ayni durumu erkek yasasa umrunda bile olmaz karsi tarafin kirilacagi uzulecegi.daha resmini bile gormeden yaptiginiz hata ama bence daha fazla uzatmayin.kirilirsa da yapacak bir sey yok.
Ben seni arkadaşım olarak görüyorum sevdiğim biri var filan deHayırlı ramazanlar herkese, 5-6 senedir takıldığım bir forum vardı. Tam olarak forum olmasa da öyle diyelim. Ordan tanıştığım ve arkadaşlığımın orada kaldığı biri vardı. 4 seneyi aşkındır tanışıyoruz, konuşmalarımız hep arkadaşçaydı son bir kaç aya kadar. Forum olması yanıltmasın baya her şey hakkında konuştuk ve birbirimizi görmesek de tanıyoruz, 4 senede belki bazı arkadaşlarımdan daha çok konuşmuş dertleşmişizdir. Karantinadan mı neyden bilmiyorum son 1-2 belki 3 aydır konuşmalarımız yavaş yavaş flörte döndü. Onu görmeden flört etmek gibi bir hata yaptım.Ve az önce artık sanaldan çıkalım diyip birbirimize fotoğraflarımızı attık. Anladığım kadarıyla beni beğendi ama malesef ben hiç elektrik alamadım oluru yok gibi. Şimdi sırf görüntüsü yüzünden konuşmayı bırakırsam çok kırılacak, onu kırmak istemiyorum, zamanı geriye alıp arkadaş olabilsek keşke tekrar ama artık zor görünüyor. Sizce onu kırmadan nasıl flörtlüğü bitirebilirim? Elektrik alamadım desem eminim ki çok kırılacak ki ben de aynısını yaşasam umursardım.
çoğu öyle katılıyorum ama bu sefer farklı olduğunu düşünüyorum onunErkekler direk sak diye tipsizsin diyorlar
benle niye flört ettin sevdiğin varsa diyecekBen seni arkadaşım olarak görüyorum sevdiğim biri var filan de
Bilemedim ya. Ben arkadaş kalmak istiyorum senin arkadaşlığın benim için daha güzelmiş deçoğu öyle katılıyorum ama bu sefer farklı olduğunu düşünüyorum onun
benle niye flört ettin sevdiğin varsa diyecek
Görüntülü görüştünüz mü bazen fotograf cok yanıltabiliyo insan kendi kendini tanıyamıyo cok farklı cıkabiliyoHayırlı ramazanlar herkese, 5-6 senedir takıldığım bir forum vardı. Tam olarak forum olmasa da öyle diyelim. Ordan tanıştığım ve arkadaşlığımın orada kaldığı biri vardı. 4 seneyi aşkındır tanışıyoruz, konuşmalarımız hep arkadaşçaydı son bir kaç aya kadar. Forum olması yanıltmasın baya her şey hakkında konuştuk ve birbirimizi görmesek de tanıyoruz, 4 senede belki bazı arkadaşlarımdan daha çok konuşmuş dertleşmişizdir. Karantinadan mı neyden bilmiyorum son 1-2 belki 3 aydır konuşmalarımız yavaş yavaş flörte döndü. Onu görmeden flört etmek gibi bir hata yaptım.Ve az önce artık sanaldan çıkalım diyip birbirimize fotoğraflarımızı attık. Anladığım kadarıyla beni beğendi ama malesef ben hiç elektrik alamadım oluru yok gibi. Şimdi sırf görüntüsü yüzünden konuşmayı bırakırsam çok kırılacak, onu kırmak istemiyorum, zamanı geriye alıp arkadaş olabilsek keşke tekrar ama artık zor görünüyor. Sizce onu kırmadan nasıl flörtlüğü bitirebilirim? Elektrik alamadım desem eminim ki çok kırılacak ki ben de aynısını yaşasam umursardım.
Şu an şöyle bir fikir de geldi acaba gereksiz kıskançlıklar yapıp kavga çıkarıp, biz arkadaşken daha iyiydik mi desem ama bu sefer de fazla mı yalan olur kiBilemedim ya. Ben arkadaş kalmak istiyorum senin arkadaşlığın benim için daha güzelmiş deya da arkadaş kalma ayrıl bitsin
Hayır sadece fotoğrafını gördümGörüntülü görüştünüz mü bazen fotograf cok yanıltabiliyo insan kendi kendini tanıyamıyo cok farklı cıkabiliyo
Ben erkekler konusunda sansli sayilmam lakin inanin ne kendimde ne cevremde bi kadina sak diye tipsizsin diyen adam duymadim.art niyetlisine denk gelmissinizErkekler direk sak diye tipsizsin diyorlar
Bence görüntülü görüşmeyi de deneyin bazen hal hareket mimik inanılmaz degiştirir.hani adam yakısıklı degildir ama karizması vardr çekicidir belkiHayır sadece fotoğrafını gördüm
bence kavgaya hiç gerek yok canım illa her ilişki evlilikle bitecek değil ya. Ya da sonsuza kadar devam edecek değil. Direk söyle. Seninle konuştum ama ben seni hep arkadaş olarak görmüşüm filan deŞu an şöyle bir fikir de geldi acaba gereksiz kıskançlıklar yapıp kavga çıkarıp, biz arkadaşken daha iyiydik mi desem ama bu sefer de fazla mı yalan olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?