Dış görünüşünü beğenmedim kırmadan nasıl bırakırım

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.434
358
Kütahya
Hayırlı ramazanlar herkese, 5-6 senedir takıldığım bir forum vardı. Tam olarak forum olmasa da öyle diyelim. Ordan tanıştığım ve arkadaşlığımın orada kaldığı biri vardı. 4 seneyi aşkındır tanışıyoruz, konuşmalarımız hep arkadaşçaydı son bir kaç aya kadar. Forum olması yanıltmasın baya her şey hakkında konuştuk ve birbirimizi görmesek de tanıyoruz, 4 senede belki bazı arkadaşlarımdan daha çok konuşmuş dertleşmişizdir. Karantinadan mı neyden bilmiyorum son 1-2 belki 3 aydır konuşmalarımız yavaş yavaş flörte döndü. Onu görmeden flört etmek gibi bir hata yaptım.Ve az önce artık sanaldan çıkalım diyip birbirimize fotoğraflarımızı attık. Anladığım kadarıyla beni beğendi ama malesef ben hiç elektrik alamadım oluru yok gibi. Şimdi sırf görüntüsü yüzünden konuşmayı bırakırsam çok kırılacak, onu kırmak istemiyorum, zamanı geriye alıp arkadaş olabilsek keşke tekrar ama artık zor görünüyor. Sizce onu kırmadan nasıl flörtlüğü bitirebilirim? Elektrik alamadım desem eminim ki çok kırılacak ki ben de aynısını yaşasam umursardım.

Ayni durumu erkek yasasa umrunda bile olmaz karsi tarafin kirilacagi uzulecegi.daha resmini bile gormeden yaptiginiz hata ama bence daha fazla uzatmayin.kirilirsa da yapacak bir sey yok.
İşte onun böyle biri olduğunu düşünmüyorum, huy olarak farklı düşünceli biri. Rol yaptığını da düşünmüyorum çünkü başta sadece arkadaştık ve hayatımıza girip çıkan kişiler hakkında da konuşuyorduk.

Ayni durumu erkek yasasa umrunda bile olmaz karsi tarafin kirilacagi uzulecegi.daha resmini bile gormeden yaptiginiz hata ama bence daha fazla uzatmayin.kirilirsa da yapacak bir sey yok.

Erkekler direk sak diye tipsizsin diyorlar

Ben seni arkadaşım olarak görüyorum sevdiğim biri var filan de

çoğu öyle katılıyorum ama bu sefer farklı olduğunu düşünüyorum onun
benle niye flört ettin sevdiğin varsa diyecek
Bilemedim ya. Ben arkadaş kalmak istiyorum senin arkadaşlığın benim için daha güzelmiş de ya da arkadaş kalma ayrıl bitsin

Görüntülü görüştünüz mü bazen fotograf cok yanıltabiliyo insan kendi kendini tanıyamıyo cok farklı cıkabiliyo

Bilemedim ya. Ben arkadaş kalmak istiyorum senin arkadaşlığın benim için daha güzelmiş de ya da arkadaş kalma ayrıl bitsin
Şu an şöyle bir fikir de geldi acaba gereksiz kıskançlıklar yapıp kavga çıkarıp, biz arkadaşken daha iyiydik mi desem ama bu sefer de fazla mı yalan olur ki

Duygusal bir açık vermediysen arkadaşça ama daha seyrek konuşmaya devam et. Sonra birinden hoşlandığından bahset.

Y
Şu an şöyle bir fikir de geldi acaba gereksiz kıskançlıklar yapıp kavga çıkarıp, biz arkadaşken daha iyiydik mi desem ama bu sefer de fazla mı yalan olur ki
bence kavgaya hiç gerek yok canım illa her ilişki evlilikle bitecek değil ya. Ya da sonsuza kadar devam edecek değil. Direk söyle. Seninle konuştum ama ben seni hep arkadaş olarak görmüşüm filan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…