Dış görünüşünü beğenmedim kırmadan nasıl bırakırım

Bu akşam bi erkek kankamla görüşcem morali bozukmuş de
Ertesi güne kadar yazma
Sonra mesaj at dün biraz içtik ve olan oldu falan de
Artık seninle flört edemem de sdghjk

ben de 18-19 yasındayken bi oyundan tanısıp birine atmıştım fotomu, yüzüme sadece soğuk yaptı ama oyundaki herkese fotoğrafımı atıp dalga malzemesi yapmıştı sağolsun :))
Baraj dizisi gibi
bilmiyorum onu hiç
Bence kameralı görüşün, güveniyorsanız tabii. Fotoğrafta enerji karşı tarafa geçmez. Kimisi yanıltıcı şekilde çok iyi çıkar kimi de çok kötü.
Haklısınız ben de fotoğraflarda daha kötü çıkarım hep çekinemiyorum belki o da öyledir

ben de erkek arkadaşımla internet uzerinden tanistim, sevgililik niyetimiz olmayarak. o beni gormustu ama ben onu gormemistim, dur bir fotografimi atayim dedi atti. allahim, filtreden baby face olmus bir surat, seda sayan ayarinda shoplu bir foto geldi. acisi falan da kotu, bir de koltukta cuval gibi yayilmis o hali... icimden 'iyi allah sahibine bagislasin guzel yurekli abimi' gibi seyler dedim fjdjssj. ama bulustugumuzda wowowo oldum, gerçekten sorun hic fotojenik olmamasiymis. bence bir videolu gorusun ne olur ne olmaz djdjd

Hahahhhahahhaha cok güldüm zjznzjnzjzm

Karşı çıkacağı, istemeyeceği konular aç. Hayır ben böyle biriyle olmak istemem, onu yapma dediği zaman da ben böyleyim senin için degisemem de bitir

Benzer bir senaryoyu bundan 13 14 yıl once yaşadım :)) forumdan aylarca bir çocukla once sohbet ettik arkadaşca. Sanki ruh ikizimdi o kadar ortak ilgi alanımız vardi ki. Inanılmaz esprili ve zekiydi yazışmaları o da beni cok cekmisti. Sonra flortlesmeye başladık ve resmen tek kare resim görmeden sevgili olduk:))) tabii yaşlar da küçük sayılır. Cok bildiğimizi sandığımız ama bir sey bilmediğimiz yıllar.. .derken tek kare resmini gormedigim bu çocukla buluştum. Tipine maalesef hiiiç ısınamadım ama sevgili olduk ya bi kere sanalda cocuk.aynen devam ediyor kırk yıllık ilişkideymişiz gibi...ben bu çocukla 7 8 ay çıktım bitiremedim düşün :))) sırf diş görünüşünden hoslanmadigimi söyleyecek kadar dürüst olamadığım icin. Sonra sudan bir sebeple bitirdim. Bayagi ah almışımdır herhalde. Amann diyeyim sonun benim gibi olmasin

Bizimki de o hesaba doğru gidiyor ilk kez bu kadar iyi anlaşıyorum sebep bulcak olsam sebep yok bi yandan da yuzyuze isinir miyim diyorum. dikkat edicem tesekkurler

Bende bir oyundan biriyle tanışıp aşık olmuştum 3 yıl konuştuk kilolu biriydi hiç beğenmemistim bir kez yüz yüze geldik o anda öyle ayaklarım yerden kesilmedi
Devam ettik beni sevip değer verdiği için
Sonra benim ailem kabul etmedi netten olduğu için, arkadaş kaldık bir uzun süre sonra o evlendi gitti öyle bir şey

Ben olsam sanaldan pek güvenmem . Ama sana soyleyeyim erkek kardeşim gerçekten cok yakışıklidir,Allah eşine bağişlasin . Resimler de çok farklı çıkar asla kendine benzemez cok ilginç şekilde . Kimi insan fotojenik değil ,resim çekinme açılarını da beceremeyenler olabiliyor.

‘Sanaldan bu şekilde yürütemeyeceğimi anladım, denedim ama olmadı. Daha fazla vaktini alamam. Birebir ve yüzyüze bi ilişki istiyorum. Zaten mevcut durumumuz buna izin vermez, üzgünüm.’
falan desen....

Konuşmadıkça vakit aleyhine işliyor, istemiyorsun daha fazla uzatma bence. Kangren olmadan kes. Biraz üzülür geçer onda da. Kendini düşün :)

tam açılma olmadısa sevgililik anlamında eski sevgilinden mesaj geldiğini çok heycanlandığını tekrardan devam etmeyi düşünmeni istediğini kafanın karıştığını vs. diye uzat filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…