- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi little bird
-
ben de 18-19 yasındayken bi oyundan tanısıp birine atmıştım fotomu, yüzüme sadece soğuk yaptı ama oyundaki herkese fotoğrafımı atıp dalga malzemesi yapmıştı sağolsun :))Erkeklerde incelik ne arar ? onlar kadınlar kadar kendilerine dikkat etmiyorlar , sadece kadına yüklüyorlar güzellik algısını bende çok rast geldim etrafımda çocuk dan diye Gargamel gibi burnun var dedi kıza diğer kizada yok kilolusun zayiflasana bu tip ne falan filan diye yargılıyor ne incelik ne bişey beğenmezsen beğenme çirkin diye etiketleyip eleştirmeye hakkın yok kimsenin yok insan beğenmeye bilir birini çok normal ama yüzüne karşı çirkinsin oran kusurlu buran kusurlu demek gerçekten iğrenç başına gelmeyeceği ne malum belki eleştirdiğin şeyler senin başına gelecek kimse kınamadığını yaşamadan ölmüyor.
bilmiyorum onu hiçBaraj dizisi gibi
Haklısınız ben de fotoğraflarda daha kötü çıkarım hep çekinemiyorum belki o da öyledirBence kameralı görüşün, güveniyorsanız tabii. Fotoğrafta enerji karşı tarafa geçmez. Kimisi yanıltıcı şekilde çok iyi çıkar kimi de çok kötü.
Karantinadayız bunu nasıl yapayımBu akşam bi erkek kankamla görüşcem morali bozukmuş de
Ertesi güne kadar yazma
Sonra mesaj at dün biraz içtik ve olan oldu falan de
Artık seninle flört edemem de sdghjk
İşte bak öyle bi karaktersin ki karantinada olmak bile vız geliyor sana düşünKarantinadayız bunu nasıl yapayım
Hahahahhaİşte bak öyle bi karaktersin ki karantinada olmak bile vız geliyor sana düşün
Hahahhhahahhaha cok güldüm zjznzjnzjzmben de erkek arkadaşımla internet uzerinden tanistim, sevgililik niyetimiz olmayarak. o beni gormustu ama ben onu gormemistim, dur bir fotografimi atayim dedi atti. allahim, filtreden baby face olmus bir surat, seda sayan ayarinda shoplu bir foto geldi. acisi falan da kotu, bir de koltukta cuval gibi yayilmis o hali... icimden 'iyi allah sahibine bagislasin guzel yurekli abimi' gibi seyler dedim fjdjssj. ama bulustugumuzda wowowo oldum, gerçekten sorun hic fotojenik olmamasiymis. bence bir videolu gorusun ne olur ne olmaz djdjd
Karantina yalnızlık derken olanlar oldu..Keske sanaldan çıkıp sonra flört etseydiniz.
Bizimki de o hesaba doğru gidiyor ilk kez bu kadar iyi anlaşıyorum sebep bulcak olsam sebep yokBenzer bir senaryoyu bundan 13 14 yıl once yaşadım :)) forumdan aylarca bir çocukla once sohbet ettik arkadaşca. Sanki ruh ikizimdi o kadar ortak ilgi alanımız vardi ki. Inanılmaz esprili ve zekiydi yazışmaları o da beni cok cekmisti. Sonra flortlesmeye başladık ve resmen tek kare resim görmeden sevgili olduk:))) tabii yaşlar da küçük sayılır. Cok bildiğimizi sandığımız ama bir sey bilmediğimiz yıllar.. .derken tek kare resmini gormedigim bu çocukla buluştum. Tipine maalesef hiiiç ısınamadım ama sevgili olduk ya bi kere sanalda cocuk.aynen devam ediyor kırk yıllık ilişkideymişiz gibi...ben bu çocukla 7 8 ay çıktım bitiremedim düşün :))) sırf diş görünüşünden hoslanmadigimi söyleyecek kadar dürüst olamadığım icin. Sonra sudan bir sebeple bitirdim. Bayagi ah almışımdır herhalde. Amann diyeyim sonun benim gibi olmasin
tam açılma olmadısa sevgililik anlamında eski sevgilinden mesaj geldiğini çok heycanlandığını tekrardan devam etmeyi düşünmeni istediğini kafanın karıştığını vs. diye uzat filmiHayırlı ramazanlar herkese, 5-6 senedir takıldığım bir forum vardı. Tam olarak forum olmasa da öyle diyelim. Ordan tanıştığım ve arkadaşlığımın orada kaldığı biri vardı. 4 seneyi aşkındır tanışıyoruz, konuşmalarımız hep arkadaşçaydı son bir kaç aya kadar. Forum olması yanıltmasın baya her şey hakkında konuştuk ve birbirimizi görmesek de tanıyoruz, 4 senede belki bazı arkadaşlarımdan daha çok konuşmuş dertleşmişizdir. Karantinadan mı neyden bilmiyorum son 1-2 belki 3 aydır konuşmalarımız yavaş yavaş flörte döndü. Onu görmeden flört etmek gibi bir hata yaptım.Ve az önce artık sanaldan çıkalım diyip birbirimize fotoğraflarımızı attık. Anladığım kadarıyla beni beğendi ama malesef ben hiç elektrik alamadım oluru yok gibi. Şimdi sırf görüntüsü yüzünden konuşmayı bırakırsam çok kırılacak, onu kırmak istemiyorum, zamanı geriye alıp arkadaş olabilsek keşke tekrar ama artık zor görünüyor. Sizce onu kırmadan nasıl flörtlüğü bitirebilirim? Elektrik alamadım desem eminim ki çok kırılacak ki ben de aynısını yaşasam umursardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?