• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dis icin acil kizlar lutfen okuyun

lütfen agri kesici icerken cok dikkatli olun.En son babam agri kesici ictigi icin mide kanamasi gecirdi.Ictiginiz ilaclarin yan etkilerini okuyun.Bazi ilaclar mideye ya da karacigere zarar verebiliyor.Bir de minoset ile majelzikin etkin maddelerini karsilastirin.Bir sey olacagini sanmiyorum ama her hangi bir sey farkederseniz hemen doktora gidin.
gecmis olsun.

ilaclari tanimiyorum ama icinde günde ne kadar icilip icilmeyecegi yazar
onu okudunuzmu, günde birse üc baya cok olmus alti saatte :44:
okuyup nasil davranciginiza karar verebilirsiniz, birde arkadasin
dedigi gibi ilac kullanirken daha dikkatli olmaya calisin

ah cnm ah bu kanal tedavısı yuzunden başıma neler geldı bır bılsen doktoru dayak manyagı yapardın..aynı şey bendede oldu senden rıcam kanal yapılan dişin hemen ustundekı diş etını yanı diş kökune elınle bastır agrı varsa kist veya enfekte kapmış olabılır..yada kanalları ıyı doldurmadıgından agrı oluşuor..ve ben 3 ayrı endodontıst gezdım şehır dışında çunku kımse yapılan kanalı açmak ıstemıor .allahtan bır tanesı tekrar kanalı boşalttı .yenıden kanal yaptı dişe..fakat bu seferde dişimın rengi karardı ..allah kımseyı dişçilerın eline düşürmesın...ama canım senın sorunun diş kökunde ıse ve geçmezse apikal rezeksıyon denen amelyatla kök ucunuda kesebılırler..yanı sana tavsıyem kesınlıkle endodontıste görunmen ..çunku bu alan dişin kanal tedavısı kısmıyla ılgılenıor..

Kanal tedavisi nasil ne oluyor bilmem.. ama tekrardan dis doktoruna veya dis doktorunu ara. Dis zor ya. Benim disimde yarisi kokten kirildi, eski discim stajerdi gormezlikten geldikten sonra dustum bu duruma megersem disim curumus! Naptim iste dusen dis tamamen cikti kocaman delik olustu dislerim aralarinda. 23 yasimdayim bi dusunin. Gittim baska disciye. Civili dis yaptirmak zorunda kaldm bu yasta.
Gittginiz disciden emin olun arastirin diye soyledim anlatim size. Bir cahilin yzunden gitti disim ya :(

keşke dişlerimizle ilgili yaşadığımız problemlerde okları hemen doktorlara çevirmek yerine öncelikle kendimizde hata arayabilsek..dişlerimiz kendi kendine çürümez bir andada çürümez..günlük diş temizliğimizi ve düzenli dişhekimi kontollerimizi yaparak çok rahatlıkla bu sıkıntıların önüne geçebiliriz..ama yıllarca ihmal edilmiş ağrı yapana kadar önemsenmemiş korkulmuş kaçılmış dişler anca problem çıkarınca aklımıza gelir..diş hekimlerininde elinde sihirli değnek varmışçasına şıp diye ağrının kesilmesini bekleriz..dişlerin sahiplerinde intikam almasıdır deriz biz dişhekimleri bu ağrılara..ha sözüm meclisten dışarı mutlaka gerekli herşeyi yapmasına rağmen sıkıntı yaşayan hastalar vardır yada yetersiz tedavi yapan hekimler vardır ancak diş çürükleri hastanın kendi eseridir...yurt dışında altı ayda bir dişhekimi kontrollerini yaptırmayan hastaların tedavi masrafları sağlık sigortaları tarafından karşılanmıyor..konuyla alakalı değil belki yazdıklarım ama yorumları okuyunca dayanamadım..çünkü direk hekimleri suçlayıcı yorumlar yazılmış..keşke bize sağlığımızı vermeye çalışan insanlara karşı daha saygılı olabilsek...konu sahibi arkadaşım daha fazla ağrı kesici kullanmayın bence..ağız diş sağlığı merkezleri 24 saat acil hizmeti veriyor gidip muayene olursanız daha uygun ilaçlarla ağrınızın önüne geçersiniz..geçmiş olsun..

Back
X