• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş iltihabı :((((

sakın korkma inan bana korkulacak hiçbirşey yok hissetmiyorsun bile benim 1 değil 2 değil tam 7 dişime yapıldı aynı gün,hatta komik birşey anlatayım , işleme başlamadan önce uyuşturuyorlar zaten;) ama benim kokuya alerjim vaR:1:işlemlere başladı ben bişi sıkıyor ,arkadaş burnuma ç.suyu kokusu geliyo,başladımı burnum kaşınmaya ,doktorumda tam işlem anında, tutum elini ağzımı hissetmiyorum kapatamıyorumda , hapşurcam dedim 1. hapşu geldi 5 kere üst üste hapşurdum oo sibel ne bu hal dedi telefona yazdım kokuya alerjim var ç.suyu kokuyo :1:o bikere çamaşır suyu değil hıh dedi,sonra her seferinde böyle mi olcan dedi evet diye kafamı salladım , eyvahh dedi,bende korktum işlemi etkiler sandım ,doktor desene bugünde mesaiyi yiycez dedi ben bir kahkaha attım doktor dur kız anaa gülme gülmee diyo ben ağzımı tutuyorum baya eğlenmiştik hiç korkma hiçbirşey hissetmiceksin emin ol;)
ayy çok sevindim :21:
zaten öylee bir uyuştu ki dedim bu uyuşuklukla bütün damağımı dökseler bir şey hissetmem heralde :1:
kanal tedaviden de korkuyordum ama çekimden daha iyi en azından :21:
o köklü dişin yerinden çıkarılacak olma düşüncesi beni benden alıyor :30::30:

canım benim 15 yaşımda oyulma ve kararmalar başlamıştı ,doktora gitmedim çünkü çoook büyük bir fobim vardı, bu 4-5 yıl ertelendi bu şekilde sonra ön dişlerede geçmeye başladı ve çürük oldu, gülemiyordum utanıyordum ,birşey çiğnediğimde tüm dişlerim ağrıyordu et falan yiyememeye başladım :(,en sonunda ailemin zoruyla devlete gittim, bir doktor vardı , ben zaten korkuyorum sedasyon yaparmısınız diycem adam bana dedi ki 2 iğne hakkımız var sonrada bu yaşta bu diş falan dedi ağlayarak çıktım 3 ay da öyle erteledim, sonra kendim artık rahatsız olmaya başlayınca yine gittim ama başka bir doktora muane etti ,( ben arrtık implant düşünüyodum yani hepsini çektirip yapay diş) doktor daha çok gençsin ben bu işi hallederim dedi , iltihaplar için antibiyotik verdi kullandım , sonra annemle gittik oturdum o koltuğa ama nasıl titriyorum annem diyor ki yüzünde damarlar çıktı ( gerçekten çok korkuyordum öyle böyle değil) ama doktorum ALLAH RAZI OLSUN ŞU MÜBAREK GECEDE .. Beni çok motive etti yumrukta atsan sorun yok dedi bişi sıktı derin nefes aldım sadice bakıcam dedi tamam dedim
hadi kalk dedi noldu dedim iğne uyuştursun 10 dakka sonra gel dedi aa iğne oldumu dedim evet dedi :D çok uzun bir süreç yaşadım 1 yıl ama anlatsam roman olur 1 gün durup diğer gün gidiyordum üst dişlerimi çekti , he bu arada 2 iğne denmişti ya doktorum sağolsun hiç öyle kısıtlamadı , inanırmısın ben gittiğimde artık ee hadi iğne yapın diyordum, hatta bu diğer doktorlarında kulağına gitti çoğu görmeye geliyordu o fobisi olan hasta gerçekten senmisin ama gülüyorsun şuan diye .. doktorum sağolsun dolgu, kanal çekim ve kaplama yaptı kaplamam bittiğinde pasta götürdüm hastaneye çünkü gerçekten iş doktorda bitiyormuş hala dua ederim kendisine .. çünkü çok insiyatif kullandı gün oldu mesaisi bitti( hastanede kaplama yapılmıyordu o dönem) mesai sonrası işlemler yaptı ( kanalda 3 dişe yapılıyordu sadice) kanalları dolgu gösterdi ,annemle gittik geldik hep , o iğne aralarında hemşirelerde odaya doluyordu gırgır şamata.. :) ) yani canım hiç korkma geciktirme gereken tedavini yaptırt
ne güzel bi doktora rastlamışsın ya Allah ondan razı olsun canım.
Hiiç mi hissetmedin çekilirken :53::53:

ayy çok sevindim :21:
zaten öylee bir uyuştu ki dedim bu uyuşuklukla bütün damağımı dökseler bir şey hissetmem heralde :1:
kanal tedaviden de korkuyordum ama çekimden daha iyi en azından :21:
o köklü dişin yerinden çıkarılacak olma düşüncesi beni benden alıyor :30::30:

yok yok asla endişe etme ben bir hata yaptım başka yerlerde yorumlar okuyup kendimi doldurdumda gittim ,ama öyle değilmiş ::21:
kötü yorum okuma ,insan etkileniyor bilirim;)çok eğlenceliydi yaa , zaten uyuşuyor ya sizin de dediğiniz gibi bide doktor espiriliyse ohh haha devlette yaptırdım işte ben doktor yardımcısına aç bi güzel şarkıda neşelenelim dedi kız açtı , 7 dişe yapılacağı için 8 iğne yapıldı bana ben bi noktadan sonra tavanda böcek mi var dedim, doktor bıraktı alet edavatı nasıl gülüyo o sırada başka bi doktor girdi içeri, hastam kafayı buldu sonunda diyor :1: yardımcı kız ve diğer hemşirelerde toplandımı aboo bi dedikodu ki sorma onları dinlemeye dalmışım bitti kalk dedi üzüldüm yarım kaldı diye :1: ben ki o koltuğu görünce tansiyonu düşen bi insandım düşün

ne güzel bi doktora rastlamışsın ya Allah ondan razı olsun canım.
Hiiç mi hissetmedin çekilirken :53::53:
hiçbir şekilde hissetmedim , doktor beni çözmüştü zaten adam sürekli konuşuyordu ene bi bakıyodum bitmiş ahanda bak dişin diye gösteriyodu , çekildikten sonra bişi yeme derler ya o da diyordu ama , o bölgenin meşhur bir hamuru var tamda hastane yanında yiycem diyodum iyi bari uyuşması geçsin bekle diyordu :1:3.den sonra annem de içeri girdi yine de hatta ben anne sen çık ben iyiyim dedim :1: küstü annem eve gidiyom dedi:1:gerçekten olay şuymuş doktor sana sen doktora güvenirsen sıkıntı olmuyormuş belki 3 dakikada çekilecek diş için 15 dakika bekledi adam ilk zamanlar elini uzatıyo dur dur diyorum sonrasında yaa lafa daldınız yapın iğneyide çekin artık diyordum :D

Back
X