Diş iltihabı :((((

ayy çok sevindim
zaten öylee bir uyuştu ki dedim bu uyuşuklukla bütün damağımı dökseler bir şey hissetmem heralde
kanal tedaviden de korkuyordum ama çekimden daha iyi en azından
o köklü dişin yerinden çıkarılacak olma düşüncesi beni benden alıyor

ne güzel bi doktora rastlamışsın ya Allah ondan razı olsun canım.
Hiiç mi hissetmedin çekilirken

yok yok asla endişe etme ben bir hata yaptım başka yerlerde yorumlar okuyup kendimi doldurdumda gittim ,ama öyle değilmiş :
kötü yorum okuma ,insan etkileniyor bilirimçok eğlenceliydi yaa , zaten uyuşuyor ya sizin de dediğiniz gibi bide doktor espiriliyse ohh haha devlette yaptırdım işte ben doktor yardımcısına aç bi güzel şarkıda neşelenelim dedi kız açtı , 7 dişe yapılacağı için 8 iğne yapıldı bana ben bi noktadan sonra tavanda böcek mi var dedim, doktor bıraktı alet edavatı nasıl gülüyo o sırada başka bi doktor girdi içeri, hastam kafayı buldu sonunda diyor yardımcı kız ve diğer hemşirelerde toplandımı aboo bi dedikodu ki sorma onları dinlemeye dalmışım bitti kalk dedi üzüldüm yarım kaldı diye ben ki o koltuğu görünce tansiyonu düşen bi insandım düşün

ne güzel bi doktora rastlamışsın ya Allah ondan razı olsun canım.
Hiiç mi hissetmedin çekilirken
hiçbir şekilde hissetmedim , doktor beni çözmüştü zaten adam sürekli konuşuyordu ene bi bakıyodum bitmiş ahanda bak dişin diye gösteriyodu , çekildikten sonra bişi yeme derler ya o da diyordu ama , o bölgenin meşhur bir hamuru var tamda hastane yanında yiycem diyodum iyi bari uyuşması geçsin bekle diyordu 3.den sonra annem de içeri girdi yine de hatta ben anne sen çık ben iyiyim dedim küstü annem eve gidiyom dedigerçekten olay şuymuş doktor sana sen doktora güvenirsen sıkıntı olmuyormuş belki 3 dakikada çekilecek diş için 15 dakika bekledi adam ilk zamanlar elini uzatıyo dur dur diyorum sonrasında yaa lafa daldınız yapın iğneyide çekin artık diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…