Merhabalar,benim tesadüfen öğrendiğim bir kistim var,sağ üst çenede yakın zamanda diş eti iltihabı yaşadım,mevcut bölgede bir kaplamam var ve uzun yıllar önce yaptırdığım için değiştirmek istiyordum ve gidip panoramik film çektirdim ve sağ üst 4 numaralı dişin kökünde dişide etkileyen bi kist olduğunu farkettim.
Diş hekimim bu kistin alınması gerektiğini ve bu nedenle bir çene cerrahına gitmem gerektiğini söyledi,gittim de.
Kaplama çıkacak ve 4 numaralı diş çekilecek,3 numaralı köpek dişimi kurtarmak adına kökü kazınacak,çene cerrahi burun altından yani 4 numaralı dişin üstünden diş etinden kesi yapılacağını söyledi.
Kaplama çıkması,4 numaralı dişin çekilmesi beni endişelendirmiyor fakat diş eti kesilmesi,3 numaralı dişin kazınması yani kökünün kazınması bunlar beni çok korkutuyor.
Panik atak hastasıyım ve daha operasyonu düşündükçe kalbim çarpıyor.
Genel anestezi altında yapılabildiğini duydum fakat aldığım fiyat 40 bini buluyır,maddi olarak bunu karsılayamıyorum.
Bu operasyonu olanlar bana yardımcı olabilir mi
Elimde değil o kadar korkuyorum ki..
O an uyuşacağımı acı çekmeyeceğimi biliyorum fakat beynim resmen benimle dalga geçiyor.
İşlem anı ve işlem sonrası özellikle

Diş hekimim bu kistin alınması gerektiğini ve bu nedenle bir çene cerrahına gitmem gerektiğini söyledi,gittim de.
Kaplama çıkacak ve 4 numaralı diş çekilecek,3 numaralı köpek dişimi kurtarmak adına kökü kazınacak,çene cerrahi burun altından yani 4 numaralı dişin üstünden diş etinden kesi yapılacağını söyledi.
Kaplama çıkması,4 numaralı dişin çekilmesi beni endişelendirmiyor fakat diş eti kesilmesi,3 numaralı dişin kazınması yani kökünün kazınması bunlar beni çok korkutuyor.
Panik atak hastasıyım ve daha operasyonu düşündükçe kalbim çarpıyor.
Genel anestezi altında yapılabildiğini duydum fakat aldığım fiyat 40 bini buluyır,maddi olarak bunu karsılayamıyorum.
Bu operasyonu olanlar bana yardımcı olabilir mi
Elimde değil o kadar korkuyorum ki..
O an uyuşacağımı acı çekmeyeceğimi biliyorum fakat beynim resmen benimle dalga geçiyor.
İşlem anı ve işlem sonrası özellikle