Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiDiş kolyesi (kehribar) kullanan var mı
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben araştırdım alacaktim ama satan bayan bebeğin hormonlariyla oynarsin sakın kullanma dedi. Büyüklere bile etkisi çok oluyor küçüklere neler yapmaz dedi ben almaktan vazgeçtim. İnternette çok olumlu yazılar var gerçi ama şimdilik iyi olması gelecekte sıkıntı cikarmayacagini göstermez diye düşündüm bende çünkü herkes şimdiki durumu söylüyor.
Ben bir ara kullanmaya kalktım ama benim bebeğime bir faydası olmadı ayrıca kolyenin boncukları bebeği rahatsız ediyor. Bende çıkarttım ve koluma sararak bileklik yaptım
Ben araştırdım alacaktim ama satan bayan bebeğin hormonlariyla oynarsin sakın kullanma dedi. Büyüklere bile etkisi çok oluyor küçüklere neler yapmaz dedi ben almaktan vazgeçtim. İnternette çok olumlu yazılar var gerçi ama şimdilik iyi olması gelecekte sıkıntı cikarmayacagini göstermez diye düşündüm bende çünkü herkes şimdiki durumu söylüyor.
Ben bir ara kullanmaya kalktım ama benim bebeğime bir faydası olmadı ayrıca kolyenin boncukları bebeği rahatsız ediyor. Bende çıkarttım ve koluma sararak bileklik yaptım
Doğal taşın hormonal olarak olumsuz etki edeceğini sanmam. Ben bebeğim doğduğunda kullanmayı planlıyorum. Kendime de bilekliğini alacağım. Ayrıca yassıları bebeği rahatsız etmez tercih ederseniz onu tercih edin.