diş mi başka bir sorun mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elgo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elgo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
298
627
23
merhaba. 17 aylık bebeğim azı dişlerini çıkarıyor. dişlerin bir kısmı görünüyor. tam orta kısımlar içeride duruyor. üç dört gündür gece sürekli uyanıp ağlıyor. boynunu kaşıyor, saçını çekiyor. ve meme diye deliriyor. 15 dakikalık uykular. bugün calpol verdim biraz rahatlamış gibiydi. şimdi etkisi geçince başa döndük. abartmıyorum 15 dk boyunca aralıksız bağıra bağıra ağladı. sesi kesildi ağlamaktan. daha önce bu kadar uzun ağladığını görmemiştim. ağlar susar, tekrar ağlardı. sizde diş böyle mi oldu? biz önceki dişleri bu kadar sancılı çıkarmamıştık. başka bir yeri mi ağrıyor acaba? şurup vererek onu mu bastırıyorum bilemedim. tecrübe eden varsa cevap rica ediyorum.

benim bebeğim çok sakindir ama azı dişlerini çıkarırken piranaya döndü,zor bir diştir,diş çıkarma evresi çocuktan çocuğa göre değişir acı eşiğini de bilemiyoruz,siz yine de her ihtimale karşı doktora görünün,idrar yolu enfeksiyonu tarzında birşey de olabilir,başıma geldiğin de kızım çığlık çığlığa bağırıyordu,şüphe edip götürdüğüm de idrar yolu enfeksiyonu dediler,

benim bebeğim çok sakindir ama azı dişlerini çıkarırken piranaya döndü,zor bir diştir,diş çıkarma evresi çocuktan çocuğa göre değişir acı eşiğini de bilemiyoruz,siz yine de her ihtimale karşı doktora görünün,idrar yolu enfeksiyonu tarzında birşey de olabilir,başıma geldiğin de kızım çığlık çığlığa bağırıyordu,şüphe edip götürdüğüm de idrar yolu enfeksiyonu dediler,
aslında aklıma geldi ama idrarının rengi, kokusu normal göründü bana. sabah baktım dişlerine tekrar. üst azıların nihayet tamamı çıkmış görünüyor. alt azıların hala sadece kenarları var. geceleri çok sıkıntı çekiyor çocuk.

ama dediğiniz gibi doktorumuza bir sorayım idrar yolları enfeksiyonunu.

aslında aklıma geldi ama idrarının rengi, kokusu normal göründü bana. sabah baktım dişlerine tekrar. üst azıların nihayet tamamı çıkmış görünüyor. alt azıların hala sadece kenarları var. geceleri çok sıkıntı çekiyor çocuk.

ama dediğiniz gibi doktorumuza bir sorayım idrar yolları enfeksiyonunu.
benim kızımın idrarı hep kokar,o yüzden ayrımını yapamadım,diş sancıları gece nüksediyor daha çok maalesef,vücudun aktif olmadığı zaman da ki azı dişleri de zor olduğu için,benimki de alt azıları çıkarıyor çığlık atarak uyanıyor birşey oldu diye yüreğimiz ağzımız da fırlıyoruz yataktan,ağrı kesici bir de jel takviyesi veriyor doktor,jelleri çok önermedikleri için tavsiye etmeyenler de var

Back
X