diş mi başka birşey mi çözemedim

nymphedoraa

❤️
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
818
1.547
63
31
günaydn sevgili anneler. kızım 14 aylık cumartesi akşamından beri 38 i geçmeyen bir ateşimiz var ara ara ateşleniyor pazarda ateşliyken iki kez mamayı kustu bende nolur nolmaz diye pazartesi Dr götürdüm tahlilleri temiz kanda bişi yok idrarda bişi yok. eve geldik bir tane dişini patlatmış bu sabahta yine ateşle uyandık mamasını yine biraz çıkardı huysuzluğu huzursuzluğu ara ara oluyor yani sürekli huzursuz değil ama ellerimiz hep ağzımızda. arka damakları filan hep kabarmış köpek dişleri sivilce gibi olmuş ama daha patlamadı. nedir bu böyle Bi durum yaşayan oldumu sizinkiler nasıl atlattı? diş çıkarırken neler yaşadınız valla o ağladıkça bende ağlıyorum ateşi yükseldikçe çok kötü oluyorum önceki dişlerimiz kolay çıkmıştı huzursuzluk vs vardı ama ateş yoktu :( hadi biraz rahatlatın beni lütfen

Bazılarında zor geçer. Diş etlerine taze soğan sür, ya da ver eline çiğnesin kendince.

Bizde öyle birşey olmadı. 10uncu ayında ilk köpek dişlerini çıkardı, sonra alt ve üst dişlerini, sıralaması bile garipti. Şuan 11 aylık ve 6 dişi var.

Ateş, ishallik, kusma, kulak çekiştirme, saç yolma vs olmadı.

Bugün bakıyorum ağzında birşey yok, ertesi gün diş patlamış.

Ama huysuz ise, papatya çayı, melisa, rezene rahatlatır.

Şuan ne kadarlık oldu bebeğiniz? Benim kızım da 6 aylık gece çok uyanır oldu, huzursuz bebek oldu çıktı resmen, oyuncaklarından bile sıkılıyor, ne bulsa ağzına sokuyor. Ama hala diş çıkmadı haftaya kontrole gidnce göstereceğim ben de.
Bazılarında zor geçer. Diş etlerine taze soğan sür, ya da ver eline çiğnesin kendince.

Bizde öyle birşey olmadı. 10uncu ayında ilk köpek dişlerini çıkardı, sonra alt ve üst dişlerini, sıralaması bile garipti. Şuan 11 aylık ve 6 dişi var.

Ateş, ishallik, kusma, kulak çekiştirme, saç yolma vs olmadı.

Bugün bakıyorum ağzında birşey yok, ertesi gün diş patlamış.

Ama huysuz ise, papatya çayı, melisa, rezene rahatlatır.
Valla bizim kızda rahattı bu zamana kadar 8 dişi var şuan da hiç böle olmamıştık :(

Back
X