bide şöyle birşey oldu bir doktor metalle porselen arasında tedavi süresi açısından bir fark olmucağını söyledi
o 2000 tl isteyende porselen olursa tedavi süresinin uzucağını söyledi
kızlar ankara da bi doktor önerebilir misiniz? ama insanın psikolojisinden de anlayacak bi doktor.benim dişlerimde sorun var tel takılması gerkiyor artı çenemde de bence sorun var alt çenem biraz geride.şimdi benim öncelikle nereye kime gitmem alzım ??
Isırarak bi braketimi kırdım doktorumdan azar yedim-tatlicadiarzu-
Kızlar bi sorum olacak aranızda süt dişinin altında gömük dişi olan var mı?
Benim var süt dişlerimi teli takmadan önce çekti ama,o gömük dişlerin çıkması için bi tedavi uygulanacak demi?
Nasıl bi süreç bu?
az önce bi arkadaşımla konuştum ve tel tedavisini ortodontistlerin yapabileceğini diş hekimlerinin yapamıcağını söyledi sanırım diş hekimliğini bitirdikten sonra ortodonti alanında uzmanlaşmak için 4 yıl daha eğitim alıolarmış varmı böyle bişey :S
o bi türlü güvenemediğim doktor diş hekimi ortodontist diye yazmıyor nettende baktım öyle bir ünvan yazmıyor kesinlikle
az önce bi arkadaşımla konuştum ve tel tedavisini ortodontistlerin yapabileceğini diş hekimlerinin yapamıcağını söyledi sanırım diş hekimliğini bitirdikten sonra ortodonti alanında uzmanlaşmak için 4 yıl daha eğitim alıolarmış varmı böyle bişey :S
o bi türlü güvenemediğim doktor diş hekimi ortodontist diye yazmıyor nettende baktım öyle bir ünvan yazmıyor kesinlikle
röntgen istemeyen doktor anca 30 yaşındaydı yani ne kadar tecrübeliydi bilmiorum eğer oraya gidersemde istemediği halde çektiririm istemediniz ama yinede başlamadan bi bakın desem çokmu ayıp etmiş olurım acaba :S
Yok cnm ya hiç güven telkin etmedi bana da.bence biraz yaşı olsun doktorun.Röntgeninizi istemezse ben daha önceden bir doktorun isteği üzerine ektirmiştim diyin.verin eline.
Ama bence siz birkaç doktorla daha goruşun içinize tam sinsin.hatta doktorlarla goruşmeden röntgenlerinizi de çektirin doktorlar tedavi hakkında daha detaylı bilgi verip daha kesin konuşabilirler.Bir de cevrende tel taktıran yok mu referans üzerine git gönlün daha rahat olur.
kızlar tedavim başlayalı 2 ay oldu ama hiç bi ilerleme göremiyorum hatta öndeki iki düz dişim vardı onlar bile çarpıklaştı.çok sinirlerim bozuluyor tedaviyi bıraksammı bile diyorum yani :/
Yarın tellerim takılıyor yahu.. Çok heycanlıyım.. delikafaduldennaniknanik
valla ben ilk 6 ay hiç ilerleme görmemiştim ama şuan tam takır zemuszemus daha dur o diş araları dil ucun kadar açılcak daha neler neler aklinialirimsmile
kızlar tedavim başlayalı 2 ay oldu ama hiç bi ilerleme göremiyorum hatta öndeki iki düz dişim vardı onlar bile çarpıklaştı.çok sinirlerim bozuluyor tedaviyi bıraksammı bile diyorum yani :/
Yarın tellerim takılıyor yahu.. Çok heycanlıyım.. delikafaduldennaniknanik
Teşekkür ederim.. :)adına çok sevindim . hayırlı olsun
takıldımı teller :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?