merhabalar benimde tellerim takılalı bugün 1 hafta oluyo ama hala yemek yerken çok sızlıyorlar sorunum köpek dişlerimdi çok fazla yukarıda değillerdi ama beni rahatsız ediyorlardı yanlardaki dişlerim çekildi ama boşluklar çok fazla nasıl kapanacak bilmiyorum dişlerim küçük özelllikle köpek dişleirn yanındaki dişler ve çekilen dişerin arkadasındakiler çok ağrıyo ne zaman geçicek bilmiyorum ama bi an önce geçsinler istiyorum
merhabalar benimde tellerim takılalı bugün 1 hafta oluyo ama hala yemek yerken çok sızlıyorlar sorunum köpek dişlerimdi çok fazla yukarıda değillerdi ama beni rahatsız ediyorlardı yanlardaki dişlerim çekildi ama boşluklar çok fazla nasıl kapanacak bilmiyorum dişlerim küçük özelllikle köpek dişleirn yanındaki dişler ve çekilen dişerin arkadasındakiler çok ağrıyo ne zaman geçicek bilmiyorum ama bi an önce geçsinler istiyorum
Arkadaşlar ,
Şu ben de 27 yaşındayım.Ve fiyat araştırma içersindeyim.Diş teli fiyatları gerçekten çok uçuk.En son bir yer 5.000 usd fiyat aldım.Yapı Kredi özel sigortam olmasına rağmen diş telini özel sigortalarda karşılamıyormuş.Acaba kendisi ya da çevresinde yakın zamanda uygun rakamlarda diş teli takan var mı ? Varsa iletişim bilgilerini ve rakamı bana söyleyebilirler mi ?
sanırım sorunumz aynı benimde köpek dillerim yukardaydı yanındaki 2 diş çekildi aşağaı inmesi için damağına (tel) Eki Görüntüle 133647 Eki Görüntüle 133648 Eki Görüntüle 133649 aparat taktımı ben 31/12/2010 taktırdım ??
hımm..
Cnm sende bayağı yamukluk varmış,benim üstte tek bir dişim içeri doğru,alttaki 2 dişimde öne doğru çıkık ama fazla belli olmuyor genede taktıralım dedik.benim şu anda yalnızca üst dişlerimde tel var alta takılmadı bir daha ki ayın 25'inde gel dedi gidicem galiba o zaman takıcak yada tedaviye başlayacak.bu arada senin tellerin düm düz herhalde ben öyle gördüm benimkilerde her bir telin üzerinde bişey var ne deniyor ona bilemiyorum ama estetik duruyor..
koyacagım canım 2 randevudan sonra.zaten bende gözle gorunen cok cıddı bırsey yoktu karsıdan bakan kımse ınci gibi derdi ama bi dişim yandan bakında ileri cıkıkBenimde 19 şubatta randevum var kalın tele geçicez dedi yine bir baskı uygulanıcak kızlar resim koyun gelişmelere bakalım
27 yaşında diş teli takılabilir mi? Verim alabilmek için kaç yıl kalması gerekir?
27 yaşında diş teli takılabilir mi? Verim alabilmek için kaç yıl kalması gerekir?
Peki ne kadar sürecek tedavin ve tahminen ne kadara mal oluyor?canım her yaşta takılabiliyor yaşı yok bende 24 yaşımdayım takıyorum çokta memnunum
Maşallahtakılabilir canım... ben de 26 yaşımda taktım 3 sene oldu inşallah 1-2aya çıkacak... 40 yaşında bile taktıranlar var hatta benim yabancı bir müşterim 50yaşında filandı ve o da kullanıyordu :)
sadece belli bir yaştan sonra dişleri hareket ettirmek zor olduğu tedavi biraz yavaş ilerliyor... sorunun tam olarak ne bilmiyorum ama 2seneyi bulabilir bence... ama eğer aklında varsa bence hiç düşünmeden araştırmaya başla ; inan kendini çok daha iyi hissediyorsun gelişmeleri gördükçe...
ben hep derdim 30 yaşımda güzel bir hatun olacağım diye hakkaten öyle oldu :) hani kimi insanlar güzel doğar kimileri de sonradan güzelleşir ; kendine yakışanı tarzını bulur ya ben onlardanım... 30uma girmeye de 2 ay kaldı
Tedavin ne kadar sürecek canım?ben 27 yaşında taktırdım. 10 ay oldu. memnunum. şeffafı öneririm..
umutlandıran cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle.
peki ne kadar sürecek tedavin ve tahminen ne kadara mal oluyor?
maşallah
Ben eşim için soruyorum benim dişlerimde sorunum yok. Eşimin altı ve üstü hayli sorunlu. Ilerde olan ve geride olan dişleri var. Sosyal hayatını çok etkiliyor. Isteiği gibi gülemiyor.tedavi uzun sürecek diye çekiniyor başlamaya.
tedavin ne kadar sürecek canım?
Eşimin o tip sorunları da varDoğru doktoru bulduktan sonra para mühim değil aslında. Sonuç güzel olacaksa, verdiğin paraya değecekse.Peki doktorundan memnun musun? Diş hekimi seçmek çok önemli. Sonuçte bu da bir nevi ağız estetiği.
Merhaba. Benim dişlerde de seninle bire bir aynı problem var, yan kesiciler doğuştan çıkmamış. benim de 2 seçeneğim vardı, ben implant istedim. 19 yaşımda tedaviye başladım, 2 yıldır telliyim. tedaviye başladın mı bilmiyorum ama başlamadıysan biran önce başlamanı tavsiye ederim.Arkadaşlar herkesin diş tel takma nedeni çarpaz kapanışmı? Eksik dişi olupta tel kullanan yok mu ? =(
Eşimin o tip sorunları da varDoğru doktoru bulduktan sonra para mühim değil aslında. Sonuç güzel olacaksa, verdiğin paraya değecekse.Peki doktorundan memnun musun? Diş hekimi seçmek çok önemli. Sonuçte bu da bir nevi ağız estetiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?