yardım edin vardır uyguna yapan birileri 1000 1500 tl civarı arkadasımın cok ihtiyacı var
İnşallah canım,dedim ya daha ameliyatı yapacak doktorla görüşmedik diş hekimim yönlendirmedi henüz.Hiç pazarlık payı yok mu bunun acaba...
yardım edin vardır uyguna yapan birileri 1000 1500 tl civarı arkadasımın cok ihtiyacı var
İnşallah canım,dedim ya daha ameliyatı yapacak doktorla görüşmedik diş hekimim yönlendirmedi henüz.Hiç pazarlık payı yok mu bunun acaba...
tellerin çok şirin duruyor :)) danırısı başıma, böyle güzel resimler görünce daha cesaretleniyorum. önceden cekınmıyor değildim görüntüden. şefaf olması baya etkili iyi olmuş anladım...
pazarlık paylısı o zatenama dişine göre değişiyor herkesdde aynı olmuyor, daha az da olabilir seninki git bi görüş bence. keşke bende orda yaptırabilsem..ah nerdeee..
kızlarr tedavisi çekmli olanlara bi sorum olucak. boşluklar ne kadar sürede kapandı biri salı biri cuma gün 2 azı dişimi çektrdimm ve boşluklar beni çok rahatsız ediyoone zaman kapancağını çok merak ediyorum
benim bildiğim kadarıyla çocuk yaşta yapılırsa çok fark eder onun haricinde 20li yaşlardan sonra snaırım çok büyük fark etmez tedavi süresinde. 1 yıl ila 2 yıl arasında değişiyor normalde. yine de herkes kendini 2 yıla alıştırsın diyorum ben hep30-35 yaşında bile yeni taktıran var o yüzden çok dert etme yaşı.
kızlarr tedavisi çekmli olanlara bi sorum olucak. boşluklar ne kadar sürede kapandı biri salı biri cuma gün 2 azı dişimi çektrdimm ve boşluklar beni çok rahatsız ediyoone zaman kapancağını çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?