Arkadaşlar ben de diş teli taktırmıştım yaklaşık 2 yıl önce.Diş doktorumdan çok memnunum ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hiç diş telim de kırılmadı :) Sadece diş teli ilk takıldıktan sonra yaklaşık 2 hafta kadar çok aşırı bir ağrı veya sızı olmuştu anlatamıyorum ki kelimelerleŞimdi diş tellerimin çıkmasına 1-2 ay kadar bir süre kaldı çok heyecanlıyım açıkçası.Benim üst çenem alt çeneme göre biraz ilerideydi ortodontiyle bunu düzeltti ve şimdi dişlerim gayet normal.Fakat diş etlerimden çok sıkıntı çekiyorum,gülerken çok fazla gözüküyorlar buna gummy smile diyorlarmış sanırsam.Ve dişçim bu yüzden küçük bir operasyonla (diş eti kesimi yani gingivoplasti) bunu düzeltebileceği söyledi ama lazerle mi yoksa normal aletler mi yapacak onu bilmiyorum.Açıkçası videolarını izledim ve çok korktum acaba bu operaasyondan sonra çok sıkıntı çeker miyim?Eğer aranızda bu operasyonu yaptıran varsa biraz bahsedebilir mi?:) (Ve eğer dişlerinizde sorun varsa kesinlikle diş teli takmanızı öneririm,dişlerinizin günden güne daha da güzel olmasını görmek harika bir şey tavsiye ederim
)
çok bilgilenmekte iyi değil :) şimdide gummy smile araştırmasına girdim. Allahım sen benim aklımı koru :)