Benimde teller metal braketler şeffaf.Dişlerdeki sorunumda seninkine benzer durumda.İki köpek dişim üstten çıkmış ve soldaki yan kesicimde geri gitmiş durumdaydı.Bu geri giden yan kesicinin öne doğru gelmesi çok zaman alıyor.Ve de köpek dişlerin aşağı inmeside öyle.Köpek dişleri hareketlenmesi en zor dişlerden.Bu ay üst köpek dişimden alt köpek dişime doğru lastik kullanmaya başladım.Lastik bayağı bir farkettirdi 15 gündür kullanmama rağmen köpek dişimin hareketlenip milim milim de olsa aşağı indiğini farkediyorum.
Yani tel tedavisi büyük sabır işi.Moralini bozma illaki düzelecek bu dişler.Hergün aynada inceleme bence arada unut varlıklarını.Çünkü insan inceleye inceleye daha çok kafası karışıyor ve değişimin farkına varamıyor bazen.Bide ben şöyle düşünüyorum.Eğer doktor bana ilk muayenede 1.5-2 senede ancak düzelir deseydi ben taktırmazdım sanırım gözüm korkup kaçabilirdim erteleyebilirdim.Zaten maddi manevi erteleye erteleye bu yaşa geldim:)Şimdi süreyi hiç dert etmiyorum başlamak bitirmenin yarısıdır mantığıyla yola devam edelim.
teşekkürler yorumların için. söylediin gibi yapıcaam ve biraz unutucam, fazla bakmamaya çalışıcam. bi de sen üst köpek dişinden alt köpek dişine doğrumu takıosun yoksa azı dişine mi doğru. eger alt köpek dişine doğru takıosan gerçekten çok zor olmalı konuşurken falan . bana da takıcakmı acaba o yöne doğru lastik, çalışırken takabilicegimi düşünmüyorum beniim şimdilik alt köpek dişimden üst azıya doğru , o yüzden lastik fazla gözükmedii için rahatım ama ileride o lastiği nereye takacağı hiç belli olmaz :)