Dilin itme gücüyle açılmalar fark yaratsaydı şimdiye sanırım ağzında ki dişler arasına çok afedersin metrobüs hattı kurulurdu öyle saçmalık mı olurmuş :S bu lafı diyen ortodontist değilse bi daha danışma ve hemen işin ehlini araştır derim ayrıca bu tip tedaviler sonunda retainer denilen aparat takılıyor dişlerin bir daha yerinden oynayıp eski halini almasın diye ve çok sert yemediğin sürece kırılması mümkün olmayan ömür boyu insanda kalabilen ayrıca bırak dilin parmakla bile başaramayacağın güçte dişlerini tutan bir aparey..Sakın arkadaşım bir yanlış yapıpta ne tedaviden vazgeç ne de paranla paragöz açkurtlara rezil ol..Eğer dişlerin genelinde düz adece boşluklardan müzdaripsen porselen dolgularla da kapattırbilirsin dişin renginde ve gayet uzun süre kullanılabilen renk değiştirmeyen dolgular..
Bu arada benim baby_21'im ve diğer teldaşlarım nasıl? Takipteyim uzun zamandır, fotoğraflarda olsa ne iyi olur :) bu arada tedavi bitti biteli bir foto çektirebildim..Sanırım hala gülmeyi kavrayamadım hihih
öncelikle cevap verdiğin için tesekkür ederim canım...bende duyunca cok sasırdım sırf ilerde tekrar acılma riski var diye bu tedaviyi olmayanlar varmıs ayrıca bunu söyleyen özel bi diş hastanesindeki ortodontist...o yüzden tereddüt oluştu bende..iyice arastırmam gerekicek...