eh ablam annem de böyle düşünmeme neden oldu denilebilir aslında ya alt dişlerim yamuk düzensiz falan derken15 yaşındayım keşke daha erken bir doktora gitseydim ama işte dediğim gibi çarpıklık son bir kaç ayda gözle görünür hale geldi. ben bursa orhangazide oturuyorum denizlide özelde bir doktora gitmiştim daha fazla geç kalınmadan taktırsan iyi olur kemikler yeterince gelişmiş artık ilerleyen zamanda büyürken düzeltiriz dişlerini demişti doktor ama ben bursada oturuyorum orada taktırsam her ay kontrole nasıl gideceğim ki? bursada ebru çetinkayayı çok öneriyorlar ona gidecektim orada taktıracaktım telleri ama 4 ay sonra da denizliye taşınıyoruz anlayacağınız işler biraz karışık :/ ebru çetinkaya da taktırıp ilerleyen zamanda başka bir doktorla devam etmek istemiyorum açıkcası. ben 4 ay sabredip denizlide taktırmayı planlıyorum ama dişlerim son bir kaç ayda böyle olduysa dört ayda daha fazla bozulmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım? bana da biraz kendi diş yapınızdan kaç yaşınızda taktırdığınızdan sonuçlarından falan bahsederseniz meraklarım gitmiş olacakk :)
ben denizlideyim dişcimi ben seviyorum hem herşeyi anlatıyo iletişimi iyi hemde fransada master yapmış burayı beklersen veririim numarasını falan