Arkadaşlar Merhabalar, röntgenle ilgili yazışmalarınızı gördüm bende röntgen çektirenlerdenim panaromik röntgenin yanında dr um ismini şu an net olarak anımsayamadığım ancak (serigrafik gibi birşey) anımsadığım bir röntgen daha istemişti.Bu 2 röntgeni de çektirip gittiğimde ağzın kalıpları alındı,ağız içinin birkaç açıdan değişik bir makineyle fotoğrafları çekildi,sonra ön,sağ yan,sol yan profil resimleri çekildi,sonra yarım saatlik diş teli ve ağız bakımı hakkında videolu bilgilendirme yapıldı,görsel ve yazılı bilgilerin yanı sıra,diş eti macunu,diş macunu,mum vs.. bulunduğu bir bakım çantası verildi.Çekilen fotoğrafların ve süreç içindeki tedavilerin ve diğer şeylerin takibi için kişiye özel şifreyle girilen bir şifre verildi.Buradan başlangıçtan sona kadar kişilerin kendilerine özel süreçlerini takip etmesi sağlanıyor imiş.
(Anket gibi 4 sayfadan oluşan bir form vardı küçük kutucuklardan durumunuza uygunluk gösterenleri işaretlemeniz isteniyor.)
Ben diştelimde 2. ayıma girdim bu arada:) içerde olan üst yan dişimin 2 ay sonra yani 4. ayda öne gelmesi bekleniyor.