öncelikle şunu söyleyim çekim esnasında ben hiç zorlanmadım 4 20liğini çektirmiş biri olarak..benim dişlerimden 3'ünün çok az ucu çıkmıştı diğeri tamamen gömüktü ve derindeydi.en sona onu bıraktık doktor derinde olduğu için zor olucak dedi ama diğerlerinden farklı benim için olmadı.cerrahi operasyon olduğu için daha etkili uyuşturucular yapıyorlar bence..bu yüzden sadece doktor dişi yerinden oynatırken acı değilde dişin hareket ettiğini hissediyorsunuz..kesinlikle acı yok..bende korktuğum ve heyecanladığım için doktorun her hareketinde ahh diyordum

doktor acımıyo biliyorum korkuyosun diyodu ki öylede oluyodu

Operasyon sonrasında uyuşukluk geçmeden ağrı kesici aldığım için hiç ağrım olmadı...sizede tavsiye ederim
hastanelerin ameliyathane bölümleri var,'0likler orda çekiliyor ..normal klinikten farkı çok hijyenik olması bence..bu arada operasyon sonrası hastanede filan kalmıyosunuz hemen ayağa kalkabiliyorsunuz..Ama doktorum beni 5 dk dinlendirip kaldırıyordu başım dönebilir tansiyonum düşebilir filan diye..
Her diş çekiminde olduğu gibi 20lik dişlerden sonrada antibyotik kullanılıyor..size tavsiyem Saatlerine filan çok dikkat edin ve düzenli kullanın..
Kötü yanına gelicek olursak; beni en çok rahatsız eden 24 saati geçkin sürekli çekim bölgesinin kanaması idi..bunun içinde tuzlu su gargarası yapın ve ağzınızda biriken kanı tükürmeyin..
birde 4 5 gün sert şeyler yiyemedim ben..çenemde baskı gücü yoktu çünkü..bide dikişler olduğu için rahatsız ediyordu.çorba,bebek maması ,haşlanmış patates filan yedim.
1 hafta sonunda hepsi geçti ama çok şükür

başka aklına takılan şeyler olursa özeldende msj atabilirsin..bi hayli tecrübem oldu bu konuda