yani yine tebrik ederim 1.5 yıl da süper.. bayağı sabırlı oluyor insan, bir yere kadar o da. baştan net konuşsalar eyvallah kafa netleşir. şimdi bende deli sorular. cumartesi bir aksilik çıkmazsa son durumu öğrenicem. hem elastikler çok sinir bozucu bir kere. artık işlevleri kalmadı şu bir haftadır hissetmiyorum sızı filan. alışmıştım oysabir de öğretmenim ben. gurbetteyim eylülde bitmezse sarkarda sarkar. en kötüsü de senin dişlerin düzgündü sen kaşındın demiyorlar mı ağızlarına topukluyla vurasım geliyor
düzgünse biterdi değil mi yani. çok dertlendim be
bir de buraya kadar okuyan birileri varsa, çapraşıklık için başlıyorsunuz ama bir sürü düzeltilmesi gereken şey çıkıyor. dişlekmişim, kapanışım bozuk, orta hattım kayık, dişim eksik implant lazım. elini veren kolunu kaptırıyor resmen...ama bunların hepsine değecek inşallah. artık insanların ilk dişlerine bakıyorum
![]()
senin önceki halinde eklediğin resmi gördüm gerçekten sorun yokmuş hatta sempatik duruyordu:) bende seninle aynı durumdayım tabii ufacık bir problemdi hemencecik biter dedim ama bir yılı aşkın süredir devam ediyoruz. yok üst çene öne arka çene geriye gelecek, dişlerin mükemmel kapanışı sağlanacak, açılama süper olacak derken uzadıkça uzuyor tedavi... halbuki ben bakınca çok güzel dişler görüyorum bitsin artık şu şapşal gülümsemeden kurtulayım, güzel dişlerimle gülümseyeyim.