Merhaba kızlar . 2 yıldır tel takıyodum dün çıktı . ama doktor dişlerimin önünü haddinden fazla kısalttı yani diş minesine zarar gelmesin diye ön diş kısaltılırmış ama adam bildiğin diş bırakmadı yani şu n bakıyorum al dişim üsttkinin nerdeyse 2 katı Allahım kafayı yiycem . eve geldim dün ağladım doktorlada tartıştık zaten ama salak herif !!!! bende başka doktora gidip oraya diş ekletmeyi istiyorum . yani dişimin altına 2 milim daha uzun diş olmasını istiyorum . benim önceden ne kadar güzel gülüşüm vardı şimdi aynaya bakınca bu ben değilim diyorum önde iki tane kısa şey duruyo . kızlar bilen arkadaşından duyan varsa söyleyebilrmi öyle diş uzatma oluyo mu ??
geçmiş olsun üzüldüm başınıza gelene.daha bugün kompozit dolgu yaptırdım kendi dişimden farklı durmuyo konuda açtım bakın bi isterseniz. basit bir işlem zaten üzmeyin kendinizi.
***
alıntı yapmayı unuttum deniz234-porselen braket kullanıyorum çok çay kahve içen biri değilimdir ama sararma falan olmadı.
çok içen biride her içişinden sonra fırçalarsa sorun olcağını sanmıyorum.
***
tellerimle 1.5 yıl olmasına 1 ay kala dişcimden müjdeyi aldım 2 ay sonra çıkarabilirim dedi yani kurtuluyoruuum.