Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada sen bursalı mısıınnnben bunu bilmiyodum benim doktorum alper sönmez belki onunla da görüşmüşsündür
Bikaç gündür giremedim canım ondan cevap veremedimZaten bak sende o sıkışıklığı fark ediyosan demekki diş çekimi yapmadan olamıcakmış olsun eğer acı da hissetmediysen hiiiç bi sorun yok
sanırım şuan 4 gün olması gerekiyo büyük ihtimalle de ağrı yapıyodur ama bikaç gün daha dayan hiçbişey kalmıcak merak etme. bana özelden numaranı atarsan daha rahat ayrıntılı konuşabiliriz fotoğraflarımı gösterebilirim sana
![]()
Evet evet diş teli takılalı yarın 1 hafta olacak buna şükür :) ilk iki gün dişlerimde kaşıntı ve sızı vardı ama öyle büyük bir ağrı olmadı şükürler olsun şuanda varlığını bile unutuyorum ara sıraözelden mesaj atamıyorum canım şuan malesefki ama konuşmak ve fotoğraflarını görmek çok isterdim tabiki :)
kızlar tel kullanmadan dişlerımı nasıl düzeltebılırım..cok buyuk sorunum yok
Evet evet bende Bursalıyım :) Alper sönmezi tanıyorum tanıdık arkadaşlarım var ona diş teli taktıran.Onlarda ok memnundular ben hiç gitmedim Alper Beye ama
arkadaşlar benim bir sorum olucak tecrübeli olanlarınıza...tedaviye yeni başladım 20 lik dişlerimin hepsi çekildi...bu hafta tel takılıcak
ama öncesinde alt çenedeki 5.ci dişlerin çekilmesi gerektiğine karar verildi...biraz önde duruyorlar diye..sağlam dişimin çekilmesini hiç ama hiç istemiyorum...bu durumun hoşuma gitmediğini doktoruma da söyledim ama çekilme konusunda çok ısrar ediyor.kafam çok karışık..ortodonti tedavisi sırasında diş çekimi yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
kızlar ben 10 aydır tel kullanıyorum tedavim bitti sayılır. en son randevumda doktorum rahatsız olduğun bi durum varmı dedi.bende yan kesicilerimden birinin kökünün geride uç kısmının önde olduğunu hissettiğimi söyledim.bunu anlatması biraz zor ama yandan bakıldığında şöyle duruyor ''/'' dişim..oda dediki ben kasım için tellerin sökümüne randevu vericektim ama eğer istersen dişinin kökünüde öne çekebiliriz dedi.buda 4 5 ay sürermiş.sizce yaptırmalımıyım lütfen bi fikir verin bana..4 5 ayda uzun bi süreama böylede çok içime sinmiyor
kızlar 3 ay oldu benim teller takılalı ve 2 gündür lastik takıyorum. lastik kullanan arkadaşlar ne kadar kullandıklarını yazabilirler mi acaba?
kızlar 3 ay oldu benim teller takılalı ve 2 gündür lastik takıyorum. lastik kullanan arkadaşlar ne kadar kullandıklarını yazabilirler mi acaba?
kızlar ben 10 aydır tel kullanıyorum tedavim bitti sayılır. en son randevumda doktorum rahatsız olduğun bi durum varmı dedi.bende yan kesicilerimden birinin kökünün geride uç kısmının önde olduğunu hissettiğimi söyledim.bunu anlatması biraz zor ama yandan bakıldığında şöyle duruyor ''/'' dişim..oda dediki ben kasım için tellerin sökümüne randevu vericektim ama eğer istersen dişinin kökünüde öne çekebiliriz dedi.buda 4 5 ay sürermiş.sizce yaptırmalımıyım lütfen bi fikir verin bana..4 5 ayda uzun bi süreama böylede çok içime sinmiyor
Çevremdeki birçok kişi de dişlerimde çok bariz bir bozukluk olmadığını, o kadar parayı çöpe atmak olduğunu söylüyorlar ne yapsam bilemedim ki. Dişlerimin resmini yüklemem mümkün olursa ekleyeceğim.
Sen rahatsızsan , aynaya baktığında düzgün gelmiyorsa dişlerin , maddi olarak da seni zorlamayacaksa kesinlikle taktır derim. Belki 1-2 yıl diş teli takarsın ama sonrasında rahat rahat kahkaha atmak , dişlerinin inci gibi olması paha biçilemez bir estetik güzellik bence
Kızlar gelişmeleri yazayım ; yarın diş teli taktıralı tam 1 ay olacak :) Dişlerimde gözle görülür oynamalar mevcut şuanda :) Haftasonu doktora randevum var randevudan sonra ilk hali son hali fotoğrafı koyarım :) Sizler ne alemdesiniz ?
Bikaç gündür giremedim canım ondan cevap veremedimZaten bak sende o sıkışıklığı fark ediyosan demekki diş çekimi yapmadan olamıcakmış olsun eğer acı da hissetmediysen hiiiç bi sorun yok
sanırım şuan 4 gün olması gerekiyo büyük ihtimalle de ağrı yapıyodur ama bikaç gün daha dayan hiçbişey kalmıcak merak etme. bana özelden numaranı atarsan daha rahat ayrıntılı konuşabiliriz fotoğraflarımı gösterebilirim sana
[/QUOT
arkadaslar lutfen burada koyun foto takanlara takcaklara cesaret morel versın bnm resımlerım albumde mevcut
merhabalar tel kullanırken implant yaptıran oldu mu acaba birkaç sorum olacak :18:[/
benım bosluklar acıldı ımplant olcak dogumumu beklıyor fılım cekmk köklerıme bkmk için ona göre karar vercek ne zaman takılır dedıgımde sonadogru daha ii olur dedi :)