Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar şeffaf plak dediğiniz şey yamuk dişlerimi onarıyor , şeffaf plağın diş sıkma tedavisinde kullanıldığını biliyorum sadeceAvrupa yakasındayım biryer öneremem ama ikisi hakkında fikir verebilirim.
Yaşınız kaç? İkisinide kullanmış biri olarak telin plaklara göre çok daha hızlı etki ettiğini söyleyebilirim.20’li yaşlarımda şeffaf braket tel kullandım 1yılda düzeldi.. Zamanla 15 yıl içerisinde diş sıkmaya bağlı tekrar hareketlenme olmaya başladı ve şeffaf plak kullanmaya başladım.1 yıl oldu hala devam ediyorum ve yamukluk olmamasına rağmen bitmedi..hareketler çok yavaş plakla..
burada 200-300 bin arası fiyat veriyorlar 2 yıllık plak tedavisi için.
Evet şeffaf plak aslında daha çok kısa süreli çapraşık diş tedavisi için veriliyor. 6 ay 1 sene gibi.Merhabalar şeffaf plak dediğiniz şey yamuk dişlerimi onarıyor , şeffaf plağın diş sıkma tedavisinde kullanıldığını biliyorum sadece
Evet gece diş sıkma plağı haricinde,dişlerin üzerine takılan küçük atançmanlarla dişe geçirelen,her hafta değiştirilen ve dişlere milim milim yer değiştiren bi sistem.. invisiling deniliyor. Bende 40lı yaşlarımdayım.Merhabalar şeffaf plak dediğiniz şey yamuk dişlerimi onarıyor , şeffaf plağın diş sıkma tedavisinde kullanıldığını biliyorum sadece
Benim dişlerimin 2 tanesi biraz önde işe yarar mı pekiEvet gece diş sıkma plağı haricinde,dişlerin üzerine takılan küçük atançmanlarla dişe geçirelen,her hafta değiştirilen ve dişlere milim milim yer değiştiren bi sistem.. invisiling deniliyor. Bende 40lı yaşlarımdayım.
Her doktor farklı fiyat ve zaman veriyor.
İstanbulda değilim o yüzden önermem doğru mu bilmiyorum ama yaş faktörü çok etkiliyor , gelişim cağındaysan tel daha iyi dişleri düz yapar eğer gelişim cağı tamamlandıysa iyi doktor bulup değerlendirmek lazım belki içten tel takılabilir.Merhabalar. İstanbulda Anadolu yakasında uygun fiyatlı diş teli veya şeffaf plak taktırmış olan varsa doktor ve fiyat yazabilir mi?
Düzeliyor evet.. benim çene kapanışımı değiştirdik 1 yıl içinde.Benim dişlerimin 2 tanesi biraz önde işe yarar mı peki
Devlet hastanesi yapıyor mu peki bu plakları yoksa mecburiyetten özeldeki yaptırmak lazınDüzeliyor evet.. benim çene kapanışımı değiştirdik 1 yıl içinde.
Devlet hastanesi ile alakalı hiçbir fikrim yok. Belki üniversite hastaneleri yapıyordur.. ama yurt dışından gelen bir malzeme (maliyetli) ve kişiye özel devlet hastanesinde yapılacağını pek sanmıyorum..Devlet hastanesi yapıyor mu peki bu plakları yoksa mecburiyetten özeldeki yaptırmak lazın
Ergenlik sonu ile orta yaşında kıyaslaması pek makul değil sanki. Tabi ki 35 li yaşlarda etki hızı daha yavaş olur. Yöntemde bağımsız.Avrupa yakasındayım biryer öneremem ama ikisi hakkında fikir verebilirim.
Yaşınız kaç? İkisinide kullanmış biri olarak telin plaklara göre çok daha hızlı etki ettiğini söyleyebilirim.20’li yaşlarımda şeffaf braket tel kullandım 1yılda düzeldi.. Zamanla 15 yıl içerisinde diş sıkmaya bağlı tekrar hareketlenme olmaya başladı ve şeffaf plak kullanmaya başladım.1 yıl oldu hala devam ediyorum ve yamukluk olmamasına rağmen bitmedi..hareketler çok yavaş plakla..
burada 200-300 bin arası fiyat veriyorlar 2 yıllık plak tedavisi için.
Ben de istiyorum ama acırsa dayanamazsam diye çok korkuyorum. Yaşım 42. Gençken ortodontik tedavi gördüm ama dişlerim zamanla bozuldu. Düzeltmek istiyorum ama dediğim gibi cesaretim yok ve konuşmam değişir mi bunu merak ediyorumEvet gece diş sıkma plağı haricinde,dişlerin üzerine takılan küçük atançmanlarla dişe geçirelen,her hafta değiştirilen ve dişlere milim milim yer değiştiren bi sistem.. invisiling deniliyor. Bende 40lı yaşlarımdayım.
Her doktor farklı fiyat ve zaman veriyor.
İlk bir hafta alışma sürecinde ağrı hissetmiyorsunuz dişlere bir baskı olmuyor.diş üzerine takılan tutaçlar yani atançmanlar ağız içini biraz tahriş ediyor sürtünmeden dolayı ama bikaç güne yer edince geçiyor. Konuşma bozulmuyor diyen yalan söyler ağzınızda birşey var ve bazı harfleri s-ş gibi çıkartırken garipsiyorsunuz ama onada alışıyorsunuz.bikaç plaktan sonra yavaş yavaş hareket başlayınca artık her hafta değişen plaklar ilk 2 gün sıkmaya başlıyor ama dişler çok hızlı hareket ediyor.Amaçta bu zatenBen de istiyorum ama acırsa dayanamazsam diye çok korkuyorum. Yaşım 42. Gençken ortodontik tedavi gördüm ama dişlerim zamanla bozuldu. Düzeltmek istiyorum ama dediğim gibi cesaretim yok ve konuşmam değişir mi bunu merak ediyorum
Açıklama için çok teşekkürler. Dayanılmayacak bir acı yaşanıyor mu? Zor sabrediyorum diyor musunuz?İlk bir hafta alışma sürecinde ağrı hissetmiyorsunuz dişlere bir baskı olmuyor.diş üzerine takılan tutaçlar yani atançmanlar ağız içini biraz tahriş ediyor sürtünmeden dolayı ama bikaç güne yer edince geçiyor. Konuşma bozulmuyor diyen yalan söyler ağzınızda birşey var ve bazı harfleri s-ş gibi çıkartırken garipsiyorsunuz ama onada alışıyorsunuz.bikaç plaktan sonra yavaş yavaş hareket başlayınca artık her hafta değişen plaklar ilk 2 gün sıkmaya başlıyor ama dişler çok hızlı hareket ediyor.Amaçta bu zatenBen plakla dişlerimi çok sıkıyorum mesela..Plak konforlu yemek yerken çıkarıp takmak güzel ama günde en az 21 saat takmak zorundasınız.Düşünüyorsanız ertelemeyin.