Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor diş telimi sıktıktan 1hafta sonra gevsiyolar ve dis telim yanağıma batıyor cok fena yara oldu bugunda sabah bisey yoktu ilerleyen saatlerde okulda arkadaşım yanağın şişmiş biraz dedi ve gülerken kasılıyo sağ yanagim napmam lazım nasil iner şişi bilen var mı ?
ortodonti mumu vermedi doktorun, bu konuda bilgi vermesi gerekiyordu.Eczanelerden temin edebilirsin . Batan bölgeye bir miktar mumdan yapıştırırsan bir süre sonra düzelir.Yara iyileşene kadar batan yerlere yapıştır.Geçmiş olsun.
Çok normal diş mumu kullan.Özellikle yanağını yara yapan bölgelere yapıştır.Braketlerin arasından geçen teli her yenilediğinde ağzına alışana kadar yanağını zedeleyebilir.Mumun yanında her bir şeyler yediğinde hemen dişlerini fırçala ve yatmadan mutlaka ağız suyu kullan.
Ah o nasıl acıtır ağzının içini deler çok iyi biliyorum (( Doktorum daha mum vermediğinde ya da bittiğinde sakız yapıştırıyodum ben de çok acıttığında mum olmadığında sen de kullanabilirsin.Falım sakızın bi parçasını kopartıp çiğnemeden katı haliyle geçiriyodum telin üstüne. Islandıkça düşüyo 10 dk da bir ama napiim çok acıyodu başka bişey bulamıyodum