Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar 6,5 aylık kızım ve iki aydır damagimizda iz var beyaz ve hala patlamadi damak kızım çok huzursuz ateş yok ama iştahsızlık ve sürekli ağlama var eli kulağında hep dr diş geliyor dedi ama iki ay oldu hala ne zaman çıkar bilmiyoruz normal mi bu süre acaba
Süreci unuttum ama sert gida ve kasiyici ile kasininca daha rahat çıkıyor diye biliyorum mesela diş fırçası da olabilir benim.ufaklik severdi. Bu araf ilk dış bunkadar zorluyorsa yandiniz:))
Tatlim,en AZ bir ay daha var endiseli AMA uzun,bekleyis bizde oyle gitmiatik doktora patlayacak dedi 1ay surer dedi 3ayi buldu :)
huzursuz olmsasi istahsiz olmasi,aglamasi normal annelik kolay deil bunuda anliyo insan
daha bunun,azilari var Allah yardincimiz olsun
gecmis olsun