Bugüne kadar zibilyon iş degistirdim. Bu yüzden bir gozlemimi paylaşayim. Bana göre yöneticiler 4'e ayrılır;
1) Bazı yöneticiler vardır kibir abidesidir, etrafını yalakalarla doldurur, kendini tanrı katında sayar
2) Bazı yöneticiler vardir aslında özgüvensizlik pacalarindan akar, şunun bunun ne dediğine takılır,kendi gibi olursa saygı duyulmayacagini bildigi için özgüvenli,soğuk görünmeye çalışır. Ama aslinda öyle biri olmadığı icin bocalar, küçük şeylere takılır.
3) Bazı yöneticiler vardır onla aram iyi boyle demeyeyim, ay uyarmayayim ortam gerilmesin der, aşırı yüzü yumuşak olduğu icin kimse onu sallamaz
4) Bazı yöneticiler vardir gayet guleclerdir, hal hatır sorar,ortamin enerjisini yükseltir, çalışanın dediklerini dinlerler. Bir sorun olduğunda konusabilecegini bilirsin ama aynı zamanda bir tavırları vardır, onun yoneticin olduğunu unutmana imkan vermezler, bir adım geri durur ve biraz cekinirsin.
Siz bence ayan beyan ikinci gruptasiniz.
Benim son isimde de kattan sorumlu bir arkadaş vardı. Hem mesafeli durup odasına kapısını calarak girmemizi isterdi, hem onsuz plan yapınca üzülürdü, hem sert bir dille uyarı mesajları yazardı, hem trendyoldan kargo ceyizlikleri gelince koşa koşa bize gösterirdi

ona benzettim sizi. O da mesela hem soguk olmaya çalışırdı hem de birinin ona soğuk dediğini duysa beş gün kafasına takar, normal üstü tepki verir, gece bile rahat uyuyamazdi