Dışarı çıkınca surat yapan kaynana

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?

Dimi ben biraz takıntılı bir insanım her şeyi çok çabuk kafama takarım eşim çok şikayet eder bu durumumdan

Benim kaynana da eltime karsi oyledir. Eltim benim yarim kadar disari cikmiyordur, cok alisvrris yapan bir tip de degildir ama kirk yilda bir yemege gittiklerini duysun kv hemen soylenirdi. Aciyorum o kadina da...

benimki de surat asar ama hiç takmiyorum kendi kendine sinir oluyor :D yeri geliyo ayy başım agriyo hiç halim yok...:D
ben alıştım bu duruma. bişey demedim.. acimiyorum kadina..
gezerim geç de gelirim bi sürü şey.. bi kere geç geldim eşim kızdı.. çok umrumda mi...

Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?
aynı evde yaşıyorsan ne dersen hakkındır.

Kaç yaşında kadınsınız, nereye gittiğinizin, ne aldığınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz. Kayınvalideyi de her yere kuyruk gibi götürmek zorunda değilsiniz. Triplerini umursamamaya çalışın, fark etmiyor gibi yapın. Bir pazar gününüzü de onunla geçirecekseniz, eşinizle ne zaman baş başa kalabileceksiniz ki? Ayrıca ayrı eve çıkma şansınız yok mu? Dip dibe yaşamda böyle şeyler çok sık oluyor maalesef.

oğlumun parası diye bakıyordur da ondan... halbuki artık siz eşsiniz. aile olan ve asıl sorumluluğu olduğu aile sizsiniz. bunu kabullenecek başka yolu yok. bunun ileride bebeği olur, beşiği olur, dolabı olur.. her zaman için öncelik sizde olacak tabiki. keşke siz de çalışıyor olsaydınız (tabi sizin tercihiniz saygı duyarım) en azından bu şekilde hatsizce konuşamazdı. gezmenize tozmanıza da laf edemezdi. günümüzde ekonomik özgürlük kadınlar için çok önemli. bu bile bir gösterge bence

Kaç yaşında kadınsınız, nereye gittiğinizin, ne aldığınızın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz. Kayınvalideyi de her yere kuyruk gibi götürmek zorunda değilsiniz. Triplerini umursamamaya çalışın, fark etmiyor gibi yapın. Bir pazar gününüzü de onunla geçirecekseniz, eşinizle ne zaman baş başa kalabileceksiniz ki? Ayrıca ayrı eve çıkma şansınız yok mu? Dip dibe yaşamda böyle şeyler çok sık oluyor maalesef.
Ev alıp çıkma taraftarı eşim şuan çıksakta bizi uzağa göndermezler yakınlarından bir yerden kiralık daire tuttururlar. Onun için ev alıp inşallah çıkıcaz. Eşim kafasına takmıyo kaynanam her fırsatta diyo zaten sen alışmışsın tek gidiyosun falan filan

benimki de surat asar ama hiç takmiyorum kendi kendine sinir oluyor :KK70: yeri geliyo ayy başım agriyo hiç halim yok...:KK70:
ben alıştım bu duruma. bişey demedim.. acimiyorum kadina..
gezerim geç de gelirim bi sürü şey.. bi kere geç geldim eşim kızdı.. çok umrumda mi...
Ben tek gitmiyorum eşimle çıkmamı kıskanıyo kadın

Ev alıp çıkma taraftarı eşim şuan çıksakta bizi uzağa göndermezler yakınlarından bir yerden kiralık daire tuttururlar. Onun için ev alıp inşallah çıkıcaz. Eşim kafasına takmıyo kaynanam her fırsatta diyo zaten sen alışmışsın tek gidiyosun falan filan
Yaptırırlar ettirirler kafasını bir kenara bırakmak, direnmek lazım. =) Hayat sizin, onlar ne isterlerse istesinler, eşinizle bir olup kendi isteklerinizi yaşamanız lazım. Gerekirse dünyanın öbür ucuna gidin yani.

Back
X