• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı çıkınca surat yapan kaynana

Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?
tabi ki her kayınvalide de yoktur, ben davet ederim disariya, beraber gidelim diye, kadincagiz ona bile gelmez, siz gencsiniz, gezin der...

Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?

k.v için her zaman kendi kızı daha özeldir o ne yaparsa yapsın hak ediyordur ama biz el kızı yapmasakta olur idare edebiliriz.
kayınvalidem kötü demiyorum zaten hiçbirşeyime karıştırmam laf söyletmem kendime takıntıkılı olmayın gerçekten hem eşinize hem kendinize zarar vermiş olursunuz , eşinize anlatsanız durumu ailesini kötülediğinizi düşünücektir anlatmasanız her zaman içinizde öfke birikecek o yüzden ne yaparlarsa yapsınlar göz ardı edin arada ki saygı ve mesafe duvarını asla yıkmayın.

Benim kv hayatta karışmaz. "Gezin tozun bu gençlik birdaha gelmez." der hep.

Siz de hiç takmayın. Sinirlensin kendi kendine :)))

Oda olucak ama daha zamanı değil bende çok istiyorum ama yine de sabredip kendi evim olsun taraftarıyım. Hem yarın bir gün çocuğum olursa kaynanam yardımcı olur yanlış mı düşünüyorum bilmiyoru
Çocuk bakmayı neden bu kadar abartıyorsunuz?
Kaynanaya ihtiyaç yok merak etmeyin, bu yüzden ev ayırmamak çok çok saçma .

dusunuyorum da oglum olsa evlense esiyle gezse hep beni adamdan saymasalar.arada da beni gezdirse ne olur diye dusunur kiskanirim da..anaciginizi bes gezmenizin birinde cikarsaniz nolur bunlar hep erkek evlatlarin yuzunden annesine saygi duysa esi de saygi duyar.
Arkadasa katılıyorum.
Aynı evde kadını sürekli evde birakip siz her hafta sonu geziyorsaniz, surat asmakta haklı bence. Kadının durumunda olduğunu düşün. Evladın evde sen yokmussun gibi sürekli yalnızca eşini gezdiriyor. Hatta arada al kayinvalideni seveceği bir yere çay içmeye, alışverişe götür, eminim sana yaklaşımı yumusayacaktir.
Sürekli soylenmeleri can sıkıcı kabul, benim annem de söylenir. Kayinbabam ve kayinvalidem cok kotu ve surekli laf soylerler.Yaslidir, onca yıllık emekleri var deyip, tamam deyip geçiyoruz genelde eşimle.
Şöyle ki tek kayannam yok kayınbabam da var iki kaynım ve görümcem de var ve bekarlar. Bide kaynanam bir yere gidelim içtiğimiz çay parasına bile söylenir pahalı der. O eşiyle zaten hafta sonları çıkıp dolaşıyo tatillere gidiyo gitmeyen biri olsa ben de üzülürüm ona. Beraber gidiceği birileri var. Mesela bir yere gidelim eşimle konuşayım ne konuşuyosunuz diye hemen sorar.gittiğimiz yerde rahat bırakmaz. Biz kaynanmı götürsek peşinden dört beş kişi geliyo illaki

Hayir malesef ev genis esim asla cikmaZ.bide kv kp ayri eve cikarsak kiyameti koparirlar oyle bir kisilige sahipler.siz ne kadarlik evlisiniz,?
Aynen bizimkiler de öyle 2 yıllık evliyim sen. Eşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam sokağı inletti sonraki günler de hep kavga kıyamet oldu

O evde sakin çocuk yapmayin yoksa asla o evden çikamazsiniz. Lohusaliğiniz berbat geçer "bu çocuk aç, bu çocuk üşüyor diyerek.

Eşinizin sabir et demesi kolay. Anneniz ayni şekilde eşinize davransaydi o 1 saniye bile durmazdi.

Siz sanirim çalişmiyorsunuz. Bence en kisa sürede iş bulun ve kiraya çikin. Ev parasi 2-3 yilda birikecek bir para değil. O konuda eşiniz biraz atiyor gibime geliyor. Keşke hiç bu topa girmeseydiniz ve evlenmeden önce ayri eve çiksaydiniz. Gördügünüz gibi, kimse size iyi gelin madalyasi takmiyor.
Aynen ben orda baya büyük bir hata yaptım çok haklısınız. Ama kaynanam çok baskın bir karakter eşimin resmen gözünü korkutuyolar. Anca biz inşallah öyle bir şey olmaz ama büyük bir kavga edicez o zman çıkarız çünkü kaynanam çok baskın konuyu açar eşim mahalleyi inletir bide tansiyon şeker hastası kalp rahatsızlığı da var. Onun için zman uygun bir zman hayırlı bir şekilde inşallah

Kaynana derdi cekmedim ama böyle kaynanam olsa o bunları sayarken ben elimde sigara ile dinliyor olurdum.
Hic saygısızlık yapmadım eşimin ailesine. Sacma sapan hareketleri olmadı çünkü. Ama saygı hak edene gösterilir

Şöyle ki tek kayannam yok kayınbabam da var iki kaynım ve görümcem de var ve bekarlar. Bide kaynanam bir yere gidelim içtiğimiz çay parasına bile söylenir pahalı der. O eşiyle zaten hafta sonları çıkıp dolaşıyo tatillere gidiyo gitmeyen biri olsa ben de üzülürüm ona. Beraber gidiceği birileri var. Mesela bir yere gidelim eşimle konuşayım ne konuşuyosunuz diye hemen sorar.gittiğimiz yerde rahat bırakmaz. Biz kaynanmı götürsek peşinden dört beş kişi geliyo illaki

İlk mesajından bende sadece evde kayınvalide var zannettim. Bence sizin o evde olmamaniz lazım, ne pahasına olursa olsun. Benim annem 40 yıl önce senin gibi gelin gelmiş. Bir kaç yıl gecmis öyle, bakmış sonu yok işin abimi alıp memlekete donmus. Babama da ya evi ayirirsin yada dönmem demiş. Mecburen evler ayrılmış.

Ben gezmeme laf yapan anam olsa sinirleniyorum ki çok gezen biri değilim. Kayınvalidenin karışanı hiç çekilmez. Bence takıntılı değilsiniz buna herkes sinirlenir. Sanırım aynı evdesiniz, buna şükretmesi lazım sene 2018.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam bulaşıkçılık, dikiş vs bile olsa çalışırdım. Ev zaten şampiyonlar ligi, evden uzak olmanız bir kayıp olmaz onlar için. Dünya kadar insan var işleri halledecek. Her sorun para yüzünden çıkıyor.

aşağı yukarı hepsi oyle ya

kalabalik ortamda giyin kusan tak takistir isterler. ama ufacik biseyi de alma isterler

ben çözemedim koyver gitsin. kıskanıyo işte ya da herseyi o yonetsin istiyodur

mesela benim kaynanam bi yere gidecegimizde dugun bayram falan, guzel guzel giyinin der. ama her gördüğünde de paranizi harcamayin der:deli:

Biblo değilsin ki canım sen de kocanla çıkıyorsun zaten. Ben olsam oğlum mutlu olsun,yuvasında huzurlu olsun da gerisi umrumda değil diye düşünürdüm. Bence ortada bir olay yokken söyleme suçlu olursun. Gözüne niye geliyorsun anlamadım. Kendi kızı yani görümcen yapsa hiç icraat olmaz ama... üzüldüm canım. Benim babaannem de böyleydi o yüzden seni anlıyorum ve o kadar sinirlendim ki...

Biblo değilsin ki canım sen de kocanla çıkıyorsun zaten. Ben olsam oğlum mutlu olsun,yuvasında huzurlu olsun da gerisi umrumda değil diye düşünürdüm. Bence ortada bir olay yokken söyleme suçlu olursun. Gözüne niye geliyorsun anlamadım. Kendi kızı yani görümcen yapsa hiç icraat olmaz ama... üzüldüm canım. Benim babaannem de böyleydi o yüzden seni anlıyorum ve o kadar sinirlendim ki...
Aynen. Gmrümcem çalışıyo ki allahtan çalışıyo oda kaynana gibi. Kızına hizmet bekliyo kızı da öyle. Eşim elinden geldiği kadar savunuyo ama onun da ailesi napabilir ki. İstiyolar ki eşim bana kötü olsun o zman bana iyiler

aşağı yukarı hepsi oyle ya

kalabalik ortamda giyin kusan tak takistir isterler. ama ufacik biseyi de alma isterler

ben çözemedim koyver gitsin. kıskanıyo işte ya da herseyi o yonetsin istiyodur

mesela benim kaynanam bi yere gidecegimizde dugun bayram falan, guzel guzel giyinin der. ama her gördüğünde de paranizi harcamayin der:deli:
Ahajahha ben 2 yıllık evliyim yeni evliyken gelinlere kıyafet alınır ya bana 2 yıldır sana almıştım onları giy diyo

Aynen. Gmrümcem çalışıyo ki allahtan çalışıyo oda kaynana gibi. Kızına hizmet bekliyo kızı da öyle. Eşim elinden geldiği kadar savunuyo ama onun da ailesi napabilir ki. İstiyolar ki eşim bana kötü olsun o zman bana iyiler
Ya şimdi kendi yaşadığın şehirde annen baban var mı bilmiyorum ama eşinin ailesi baskın gibi geldi. Onlarla yüzyüze bakmak zorunda olduğunuz için katlanmak zorunda değilsin. Yani koyduğun mesafeyi anlayabilir. İkiniz de yetişkin insanlarsınız çok yanlış yaptığı.

Back
X