- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona sanırım biraz daha zaman var. Sabrediyorum şuan eşim de sabrediyo oda olucak inşallah şuan para topluyoruz zatenYaptırırlar ettirirler kafasını bir kenara bırakmak, direnmek lazım. =) Hayat sizin, onlar ne isterlerse istesinler, eşinizle bir olup kendi isteklerinizi yaşamanız lazım. Gerekirse dünyanın öbür ucuna gidin yani.
Oda olucak ama daha zamanı değil bende çok istiyorum ama yine de sabredip kendi evim olsun taraftarıyım. Hem yarın bir gün çocuğum olursa kaynanam yardımcı olur yanlış mı düşünüyorum bilmiyoruOğluşunun parasını harcadigin için kiziyordur .Valla onu bunu bilmem de önce evi ocağı ayırın gerisi önemli değil .
Her şey gönlünüzce olsun. Eşiniz sizi anlıyor demek ki en azından, o da memnun değil böyle yaşamaktan. Bu da güzel bir şey. İnşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkabilirsiniz.Ona sanırım biraz daha zaman var. Sabrediyorum şuan eşim de sabrediyo oda olucak inşallah şuan para topluyoruz zaten
Bazen aşırı doluyorum ve anlatıyorum ona ne yapim akıl ver bana içinden çıkamıyorum diyorum sabır aşkım diyo haklısın sabır diyo. Ki ailesine karşı savunuyo beni yine bu halime de şükrediyorum elhaödulillah sadece bazen sıkıntılar olunca insanın yazıp rahatlayası geliyoHer şey gönlünüzce olsun. Eşiniz sizi anlıyor demek ki en azından, o da memnun değil böyle yaşamaktan. Bu da güzel bir şey. İnşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkabilirsiniz.
dusunuyorum da oglum olsa evlense esiyle gezse hep beni adamdan saymasalar.arada da beni gezdirse ne olur diye dusunur kiskanirim da..anaciginizi bes gezmenizin birinde cikarsaniz nolur bunlar hep erkek evlatlarin yuzunden annesine saygi duysa esi de saygi duyar.Ben tek gitmiyorum eşimle çıkmamı kıskanıyo kadın
Oda olucak ama daha zamanı değil bende çok istiyorum ama yine de sabredip kendi evim olsun taraftarıyım. Hem yarın bir gün çocuğum olursa kaynanam yardımcı olur yanlış mı düşünüyorum bilmiyoru
Malesef bizde ayni evde oturuyoruz cok zor cokAynen ben de artık surat asıyorum. Öyle çok içli dışlı da değiliz artık. Böylesi daha iyi.
Kaynanam gelinleriyle kötü de olsa torunlarına gözü gibi bakar. Aramız kötü de olsa bakim der hatta ısrar eder o konuda hakkını yemiyime sen kendin anlaşamadığın kaynanaya nasıl çocuğunu emanet edeceksin?
Aynen var mı ayrı eve çıkma gibi durumunuz pekiMalesef bizde ayni evde oturuyoruz cok zor cok
o zaman lazim ama.e sen kendin anlaşamadığın kaynanaya nasıl çocuğunu emanet edeceksin?
Arkadasa katılıyorum.dusunuyorum da oglum olsa evlense esiyle gezse hep beni adamdan saymasalar.arada da beni gezdirse ne olur diye dusunur kiskanirim da..anaciginizi bes gezmenizin birinde cikarsaniz nolur bunlar hep erkek evlatlarin yuzunden annesine saygi duysa esi de saygi duyar.
Hiç işim olmaz yapacağımdan asla geri kalmam size de tavsiye ederim istediği kadar surat assın laf soksun duymayın boşverinSizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?
Oda olucak ama daha zamanı değil bende çok istiyorum ama yine de sabredip kendi evim olsun taraftarıyım. Hem yarın bir gün çocuğum olursa kaynanam yardımcı olur yanlış mı düşünüyorum bilmiyoru
Kaynanam gelinleriyle kötü de olsa torunlarına gözü gibi bakar. Aramız kötü de olsa bakim der hatta ısrar eder o konuda hakkını yemiyim
Hayir malesef ev genis esim asla cikmaZ.bide kv kp ayri eve cikarsak kiyameti koparirlar oyle bir kisilige sahipler.siz ne kadarlik evlisiniz,?Aynen var mı ayrı eve çıkma gibi durumunuz peki