Dışarı çıkınca surat yapan kaynana

Kaynanam gelinleriyle kötü de olsa torunlarına gözü gibi bakar. Aramız kötü de olsa bakim der hatta ısrar eder o konuda hakkını yemiyim
İyi de kaynananız baksın diye mi çocuk yapıyorsunuz anlamadım?
Anne baba bakacaksa çocuk yapılır. Mecburi şartlar ayrı tabiki.

Ayrıca kendi kararlarınızı kendiniz veremiyorsanız neden evlendiniz? Yıl olmuş 2018 hala bir nasıl yaşıyorsunuz?
Aynı evde yaşıyorsanız maalesef ömür boyu o suratı da çekersiniz.
Çocuk olunca da “emzir, mama ver, çocuğu bana vereceksin” gibi bir sürü saçma sapan şeylere maruz kalacaksın!

Beraber yaşıyorsanız sorunlar olması normal.tabiki eşinle başbaşa olmak hakkin ama birlikte yaşayınca malesef arada onu da davet etmek zorundasınız .onu hiç çıkarmıyorsanız bozulabilir .baştan zaten aynı evde yaşamak hata birçok sorunu beraberinde getiriyor doğal olarak

Laf sokmayan cinsi var mı ki bunların hepsi aynı..

kaynanayi gördüğüm mü var sanki bilmez bile nereye gittigimizi
laf eden etsin aman ya

Canım alsanda suç almasanda boşver takma yaşa hayatını bu hep böyle gider hiç memnun olmazlar o yuzden takma al git ye iç bu kadar kocandan baska da kimseye hesap verme

Biz daha 10 aylik evliyim ve malesef kv kp cok eski kafali insanlar her seye karisan.boyle nasil gececek bir omur acaba
cok yazik etmişin kendine en guzel basbasa kalmaniz gezip tozacaginiz zamanlar merak ediyorum kv kp var ozel hayatiniz nasil birde mümkünatı yok diyip kendini oraya hapsediyorsun ailen seni nasil verdi orasida ayri amma kb kp oturmak olacak is degil rahat edemezki insan

Benim kv ayri evde o bile surat asiyo gezidigimizi duyunca.

Benim dogum gunumde niye onuda cikarmamisiz diye kp e arattirdiydi esimi :D

Bir insan kendine bunu neden yapar ya? Neden iki tane yaşlı insanla geçirir evliliğinin en tatlı yıllarını?
Kendi düzeniniz olmadan ne çocuğu?

Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?
Gelin ne zaman sevildiki Allah ıslah etsin dilerim. Madem ailenize kabul gitmeyeceksiniz el kızını ne diye alır yipratirsiniz be iinsanlar. Evet benim kaynanam da öyle sağolsun kaynım Instagram'a koyduğum resmi gösterir kaynanam arıcak derim eşime bak bir saat sonra diye tak telefon çalar tabi ben bildiğim için kendiminkini kapatırım eşimi aramak zorunda kalır çünkü kıskançlıktan dolmuştur atması lazım hahaha.. eşimle kavga ederler kavga çıkarır başka şeyden hırsını alır kapatır kaynanamkaynanam kendini akıllı zannediyor işte ama ben yolumu buldum böylelikle eşimin yanında değerim artıyor oh canıma degsin

Sizin de kayanalarınız öyle mi yoksa tek benimki mi öyle? Eşimin tek pazar günü izni var ve hafta içi de geç çıkıyo. Dışarı çıkıyoruz bazen kadın eve geliyorum surat asıyo. Kendime kıyafet alim surat asıyo sonra laf sokuyo üstüne. Bazı kadınlar çok israfçı israf edenler hiç bir şey sahibi olamazlar. Ama kendisi de gezer kzı da gezer tatile çıkar benim ki gözüne geliyo. Bu her kaynana da var mıdır?
Şunu anladım ki kadınlarımız sürekli kv lerin suratlarını incelemekle meşguller. Yahu bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar.

cok yazik etmişin kendine en guzel basbasa kalmaniz gezip tozacaginiz zamanlar merak ediyorum kv kp var ozel hayatiniz nasil birde mümkünatı yok diyip kendini oraya hapsediyorsun ailen seni nasil verdi orasida ayri amma kb kp oturmak olacak is degil rahat edemezki insan
Ya o kadae pamuk insanlar diki daha dogrusu oyle gozukuyordu.Esimde maddi sikintilari vardi 3 yillik bir iliskinin ardindan evlenelim dedim.cok iyi anlasacagimizi soyledi ailesiyle evlendik simdi ne pamuk gibi insanlar var nede benim hayatim

görme takma
takılma
duyma
bencil insanların hepsi böyle maalsef
kendi dünyayı harcar ya da devirir senin 3 kuruşun gözüne batar
ilgilenme
üstüne gidip de pohpohlama daha çok şımarır kendi haline bak eşine de birşey söyleme harcamaya laf ediyor diye etkilenmesin
ve her fırsatta gezin bu zamanlarınız gençliğiniz tekrarı olmayan şeyler
bu zamanlarınızı bir bencil kaynananın hareketine bağlanıp karartmayın

Back
X