cok eskiden gezmedigim yer kalmazdi ankarada canli muzik hastasiydim sokaklarda bagira cagira dolasan ben bir hos oldum icime kapandim herseyi takar oldum bana dokunmasinlarda ...... oldum ya yapcam bunlarizorlayın kendinizi biraz müzikle yürüyüş yapın.
ben de uzun süredir evdeyim, dışarıda ani hareket olunca irkiliyordum resmen, zamanla aştım bunu. müzikle yürüyüşlerle, market alışverişiyle, değişik yerleri gezmekle, mesela yakın olan ama hiç geçmediğim sokakları caddeleri vs gezdim.
Merhaba kizlar evliligimin 2. Yili 1 bucuk yildir calismiyorum gezmeyi cok seven asla eve girmeyen biriydim sanki bana birsey oldu yaklasik 4 aydir bi yere gitmek istemiyorum 2 ay once ameliyat oldum sadece kayinvalideme gidince sadece dolmus ev yapiyorum son 1 aydir onuda istemiyorum annemgil le ayni semt deyiz sadece yilbasinda 1 saatligine gittim geldim ablam dibimde oturuyor onada gitmiyorum hep bana gelsinler ben gitmeyim istiyorum gunduz yatiyorum gece ayaktayim mal gibiyim ayni aptal gibi
Kesinlikle boyle ama onu da denedimBende de oldu bir dönem uyku düzenimle alakalı olduğunu fark ettim uykunu düzenlersen geçiyor. Gece uykunu alınca sabah daha enerjik oluyorsun. Diğer türlü sürekli hasta gibi hissediyorsun gündüz. Gece de manasız bi enerji geliyor muhtemelen
Tembelim ama vucut tembelligim var sadece deli gibi ev isi yapiyorumVücudunuz tembelliğe alışıyor.
Hepsi bu.
Hep onların gelmesini beklemek tembelliği pekiştirmekten öte gitmez.
İstemeseniz dahi gidin, gezin.
Alışmak kötü bir sey.
cok eskiden gezmedigim yer kalmazdi ankarada canli muzik hastasiydim sokaklarda bagira cagira dolasan ben bir hos oldum icime kapandim herseyi takar oldum bana dokunmasinlarda ...... oldum ya yapcam bunlari
Bebek tedavisi goruyorum yeni ameliyat oldum sorun bu zaten butun kurslara hatta iskura kadar gittim zamaninda en yakin arkadasim romanlarim maddi yetersizligimden dolayi universitemi 4 dersim kalarak sildirdim dip not cok cok eskidendi bu heycanli gunlerim avm gezmekten nefret ederim alacagimi netten olmadi esime aldiririm arkadas dost palavraneden sürekli evdesiniz? çalışmayı düşünmez misiniz?
bir amaç lazım insana sıkıntı orda. sabah evden çıkacak bir amaç.
insanlar bazen maddi ihtiyacı olmayanlar neden çalışıyor diye anlamıyorlar, işte o amaç insanı yaşamaya teşvik ediyor, yoksa hiçbir anlamı yok avm gezmenin arkadaşlarla buluşmanın gez gez nereye kadar.
belki de sıkıntınız budur.
insallahGercekten uyku duzeniyle alakali. Gece vakit cabuk geciyo oturuyosun. Gunduz de cogunlukla uyuyosun, kalkinca is guc vakit ve enerji olmuyo gezmeye. Kis mevsimi calismayinca boyle. Bahara duzelir
Bebek tedavisi goruyorum yeni ameliyat oldum sorun bu zaten butun kurslara hatta iskura kadar gittim zamaninda en yakin arkadasim romanlarim maddi yetersizligimden dolayi universitemi 4 dersim kalarak sildirdim dip not cok cok eskidendi bu heycanli gunlerim avm gezmekten nefret ederim alacagimi netten olmadi esime aldiririm arkadas dost palavra
tsk ederimüniversiteyi dondurma imkanınız yok muydu? arada af çıkıyor mesela onları takip edin belki dönebilirsiniz bir gün. bizim bir abi vardı adam hapse girmiş çıkmış evlenmiş çocuk yapmış çocuğunu evlendirmiş bizle dönmüştü üniversiteye mesela.
avmden ben de nefret ediyorum. elinizin altında internet varsa aslında imkanlar az değil, neye ilgi duyuyorsanız onları araştırmakla başlayın bence. wikipedia öneririm, güzel belgeseller var onları öneririrm izlemeyi dizi sitelerinde vs oluyor.
sıkımıyorum aksıne evden sankı herseyım tv ve pc ımUyku çok önemli gerçekten. Kendinizi zorlayıp uykuyu düzene koymaya çalışın. Bence bunu takıntı yapacak bi durum yok . Bi süre sonra evde oturmaktan da sıkılacaksınız.oturun
Bende öyleyim çünkü bizi dışarıya bağlayan birşey yoksıkımıyorum aksıne evden sankı herseyım tv ve pc ımuyku az uyuyorum lakın bugun oturtmaya calıstım bakalım sabah 6 oglen 1 gıbı denedım donecek oyle ama sorun bunlar degıl dısarıdan haz alamıyorum
var gıKaybolma fobisini duydum da bunu ilkkez duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?