• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı çıkmasını istemiyorum..

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar eşimle genelde ailesi yüzünden tartışır dururuz.
şimdi ise dışarı çıkması yüzünden arkadaşı yüzünden tartışıyoruz.haftanın bir gunu mutlaka arkadasıyla görüşüyo akşam gidip bır ıkı bıra içiyolar beraber kötü bışey değil bılıyorum, sonuçta onunda hakkı arkadasyla bı koşede oturup kafa dağıtmak istıyo tamam ama bazen haftada ıkı gun oluyo gıttımıde 12ye kadar gelmıyo
başka bıgun baskası arıyo yok bız surdayz gelde ıkı bıra içelım gtmek ıstıyo.ben tavız verdıkce coğalttı eskıden ayda bır anca gderdi.
bekar erkek gbı arkadasıyla buluşup içmesi hıç hoşuma gtmıyo
söyledığım zaman herkes gzlı saklı yapıyo ben soyluyorum daha ne ıstıyosun dıyo
ne yani yalan söylemıyosun dıye herşeye hakkın varmı? bu ev otelmi yani ben zaten butun gun evde yalnızm sıkılıyorum sende yemek yıyıp gdersen ben napıcam tek basıma evde yaaa simdide kustüm konuşmuyorum.oda konuşmuyo benle sankı kendısı haklıymış gbi
napıcam ben yaa nasıl değiştiricem kendısı anlasın ıstıyorum ama mumkun değil galiba söyleyıncede olmuyo anlayışsz dıyo bana sızdede varmı boyle sorun??teşekkürler

haftada 1 gun arkadaslarıyla bulusması bence anormal değil eve bağlamaya çalıştıkca kaçırırsınız haberiniz olsun

arkadaşlarını tanıyorsan haftada bir defa gitmesi gayet normal. valla ben eşime güvendiğim için gideyimmi diye sorar bende git derim. aklı bende kalıyor bazen çünkü hasta oluyorum felan arada arar sorar. yazları hafta sonları ek iş yapar gider ben yalnız kalırım ne var bunda dert edinecek. evet gizli saklı yapmasından iyidir. sen şimdi izin vermezsen sonra gili yapmaya başlar daha fazla canın sıkılır. ama bazen yok beraber geçirelim akşamı gezelim gitme diyebilirisn ve o akşamı güzel geçirmeniz için çabala bak senin yanında daha fazla zaman geçirecektir.

canım bu eşinin kişiliğiyle alakalı.ben mesela hiç izin vermedim.bir kere bile.çünkü biliyorumki daha da abartırdı.baktım kendisi de sorun etmedi tamam dedi şimdi artık hiç konusu açılmıyor bile.beraber çıkıyoruz nereye gidersek

Haftada bigünle kalmaz ama ayağı alıştımı durmaz arkadaşları arar çağırı hayır diyemez sonrada önünü alamazsın bence küsmekle olmaz ama yollama alışmasın içkiye ortama

canım benim haftada 1-2 gitsin gezsin.
erkeği sıktıkça daha da uzaklaştırırsın kendinden!
benim eşimde cumartesi ve pazar günlerini genellikle arkadaşlarıyla geçirir.
başta bende çok rahatsız oluyordum bu durumdan,ben üsteledikçe daha da sıklaştırmıştı.
o da aynı senin eşin gibi yalan söylesem daha mı iyi diyor.bizimkisinin içkisi yok.sadece mahallenin kahvesinde okey oynarlar.
ben kendimden kötüleri düşündükçe halime şükrediyorum.
hergün bira içen,hergün iş çıkışı ev yerine arkadaşlarının yanına giden erkeklerde var.
arkadaşlarının hepsini tanırım.zaten arkadaşlarının bazıları okul arkadaşım,diğerleriyle de tanıştım.neredeyse hepsi evli.evli olanlarla ailecek görüşür birbirimize gider geliriz.
bence çok sıkma.sadece o gün arkadaşı aradıysa beni canım çok sıkıldı bir yere gidelim mi de!
mesela geçen pazar eşimi arkadaşı aradı gel nerdesin die.ben de canım çok sıkıldı sürekli evdeyim dedim o da sağolsun beni kırmadı benim gönlümü yaptı sonra arkadaşının yanına gitti.zaten zamanla düzelirler.
sorun da yapma!

Son düzenleme:
Dier kızların tavsiyeleri çok doğru , onları dene , olmazsa sende arkadaşlarınla çıkıcağını söyle bakalım bu sefer o ne yapıcak , ilkinde bişi demez ikincide demezse yılma devam et elbet bişey der ama sakın ben çıkıyorum dediğinde bende çıkıcam deme , normal eve geleceği bi akşam dersin ben gidiyorum diye ama o çıktığı için seninde çıktığın hissine kapılmasın , eğer sen çıkmak istemiosan yada çıkıcak arkadaşın falan yoksa , ailenden birilerine bile gidebilirsin bırak o dışarda bilsin :)

ne desem olmıycak..üstüne gittikçe dahada tatlı gelir dicem ama karışma desem bunu alışkanlık yaparsa kötü..
sizde haftada 1 yada 2 bayanlar arası toplantı yapın oda evde yalnız kalsın desemde olmaz çünkü budefa fırsat bilip o gün arkadaşlarıyla çıkar.ekmeğine yağ sürülür yani..bi fikir yürütemedim ben:26::26:

evet kıslar haklısnz ben zaten haftada bır gtsın bışe demıyorum ama ust uste cok yapıyo bunu son zamanlarda
mesela çrş gttı 12de geldi dedım 12 den once gel barı kızdığımı bellı ettım cuma gunu yıne geldi arabası bnde verıp gelcem dedi gttıkten snra aradı ee bız ıkı bıra ıcelımmı o saatten snra ne dıyebılırsnkı yıne 12 yı gecıyodu geldığınde.
bnde surat astım pazar gnu demezmi 1-2 saat sanayıye gdelımmı diye arkadası arabasnı yaptrcakmış gdınce ordan arıcak 1-2 saat takılalımmı dıcekk hep aynı seyı yapıyo.1-2 saat dıye gdıyo ordan arıyo soyle oldu böyle oldu
bnde sıkıldm artık gdene kadar hemen gelırım dıyo gdınce gelmek bılmıyo
yanıhaftada 2-3 yaptığıdaoluyo yoksa zaten bışey demem

evet haftada bir bişey değilde, bu arkadaşların profilide önemli bence, hepsi evliyse sorun yok
bence karı-koca ortak arkadaşlar edinip haftada bi kaç kerede beraber çıkın

canım bence çok takma kafana çıktığı zamanlarda dışarı çıkması normal benim de eşim halı saha maçına falan gidiyor ama zaten işinden dolayı şehir dışında haftaiçleri, o yüzden haftaiçi özgürlüğümüzü yaşayabiliyoruz ben de kafamı dinliorum evde bütün gün çalışıp geldikten sonra. eşim biliorum çalıştığı yerde bazen çıkıyor arkadaşlarıyla spora maça play station oynamaya :) ama asla içki içmesine izin vermiorum bu konuda katıyım, bi biradan bişey olmaz ama alışırsa her hafta içmeye bi iki bira kesmeyecektir ve bütün hatalar sarhoşken yapılır asla da geri dönüşü olmaz. sen de bu konuda dikkatli ol canım, aileden büyük bi erkek falan konuşsun eşinle gerekirse, sen söyleyince dırdırcı olursun ama saygı duyduğu biri varsa dinler belki.

cevremzde evlı arkadasmz yok beraber gelebılcek byere gdelım dyemıyorum yanii
arkadasda ıyı ama sıksık gtmesi hoşuma gtmıyo ensonunda dun dedımki
evde durmuyosun artık dedim ya kurtlar vadisi varken yada bnle ısın varken gtmıyosun dedim kızdı abartma diye
bnde ıstyorum yemk yıyelım oturupsohbet edelım beraber benı yanlız bırakmasn zaten butun gun yalnzım

kafayatakmıyım dıyorum ama zoruma gdıyo ben bebeğim saat 11gbı uyuyoo ustelık bı saat boyunca emerek.ve gundzlerıde hıç uyumuyo bnde bebek uyur uyumaz yataga gtmeyı bılırm ama yorgun oldugum halde gdıp 1-2 saat oturuyorum onunla vakıt gecırelım dıye
üstelık o dışardayken ben yatamıyorum çunku apt kapısnın anhtarı bı tane var oda evde kalıyo uyursam kapıda kalır onu bekledığimı bıle bıle 12 den once gelmıyo bu bencıllık değilmi
bekarken benım yanıma gelınce saat 11 olmadan eve donerdı annesı arardı yoksa durmazdı yani
ee benım sucum ne sımdıde ben arıyorum ama nafıle

öyle diyosun canımda işte ama arkadaşlarının bekar olması çok etkiler, hepsi evli olsa birinden biri hadi artık gidelim der, diğerlerini çeker ama bekarların sorumluluğu yok, evde bekleyen karısı çocuğu yok onlar gecenin körüne kadar takılınca eşinde onlara uyuyo işte
valla kim ne derse desin ufak bebeği olupta karısına yardım etmeyen erkeklere çok sinir oluyorum ben, yok çalışıyomuşta yoruluyomuşta bahane, bence bebeklerin ilk 1 senelik bakımından daha zor olamaz hiç bi iş
sen iyi doğru bildiğini yap canım yorugunda olsan otur bi kaç saat eşinle, yoksa aranız iyice soğur

Son düzenleme:
İzin verip vermemek nasıl bir kavramdır ? Atılan imza kişiyi öbürüne bütün özel hayatını kişiliğini teslim etmekmidir? bırakın allah askına bu kadar sıkıntıya gelmez erkekler.

İzin verip vermemek nasıl bir kavramdır ? Atılan imza kişiyi öbürüne bütün özel hayatını kişiliğini teslim etmekmidir? bırakın allah askına bu kadar sıkıntıya gelmez erkekler.

:46::46:

ben de anlamadım
hiç izin vermedim falan yazmışlar
benim eşimde böyle bişeyde mutlaka haber verir ben de anneme bile gidicek olsam arar haber veririm ama izin almak mı? asla ''canım ben ....e gidiyorum.'' derim ve biter
sonucta birlikte bi hayat paylaşıyoruz, birbirimizden bağımsız adım atamayız ama izin falan imkansız kavramlar benim için
haber vermemin nedeni de belki başka bi planı vardır vs...
ben de ona bazen gitme derim ama bi nedeni vardır ne biliym hastayımdır moralim bozuktur. o da gitmez
ama hayır gitme istemiyorum desem ve eşim tamam diyip evde otursa, gözümde pısırık bi adam profili oluşur sadece

hem adam sürekli beni görüp benden sıkılcagına gtsn de azcık özlesin :27:
naapsın adam evlendik diye bütün arkadaşlarını mı unutsun?
yoksa yok eşim izin vermedi gelemem mi desin?

Son düzenleme:
Bana da saçma gelir evlilikte herhangi birşey için izin almak. Sadece bilgi veririm, aynı şekilde eşimde ne yapsa haber verir. Onu yapma bunu yapma, oraya gitme, içki içme falan diye yasaklar koyarak olmaz bu işler. Bir adamın yapısında varsa gezip tozma, kahveye gitme veya erkek erkeğe takılma işleri istediğin kadar uğraş değiştiremezsin. Evlenince o arkadaşlar iyice kıymete gelir. Çünkü onlara katılamadığı anda arkadaşları evlendin karın yüzünden gelemiyorsun, ev erkeği oldun falan diye adamı rencide ederek iyice gaz verirler.
Muhtemelen evliliğe alışamamış, henüz bu sorumluluğa hazır olmayan bir eşe sahipsiniz. Daha evliliğe hazır değilken birde çocuğun olmasıyla evden soğuma vb. şeylerde olabilir. Erkeler çok farklı varlıklar bizi çok bağlayan şeyler bazen onları uzaklaştırabilir. Eşinin bi bahaneyle evden çıktıktan sonra bunu gece 12 lere kadar uzatması bence bunu gösteriyor.

zaten ızın almakdeğilki izin vermemekgbı bışey yapmıyorm gdeyımmı der bnde tamam derım ama abartmadığı srece sorn yok synu cıkarınca bnde sınır olyorum ayrıca bana gore aynı evde yasıyosak bırbırımzden ızın tabıkıde almalıyız.normalde kadınlar kocalarının cok seyıne karışır ama ben karışmıyorumki yada hemen eve gel falan demıyorum mahcup olmasın dıye sıksık aramıyorum bıle ama oda ıyı nıyetı suıstımal edınce olmuyo.ozaman kımse bırbırınden ızın almasın herkes haber versın ve ıstedığını yapsın olurm ben boyle yapamam en azından

Şimdi tabii ki haftada ikiye üçe çıkarması abartı olabilir. Sizde bunu konuşur sadece haftada bir akadaşlarıyla görüşebileceğini, haftasonları da sanayiye felan giderse vaktinde eve gelmesini rica edersin. Biz bayanların yaptığı en büyük hata eşlerimizi kendimizle kıyaslamak.

Biz bütün gün evde oturuyoruz haliyle de sıkılıyoruz ve eşimiz eve gelince sırf bize vakit ayırsın istiyoruz ama eşlerimizde dışarda çalışıyor kendiniz demişsiniz fazla arkadaşımız yok bebektr var gidemiyoruz diye o yüzden tabii ki o da kafasını dağıtmak isteyecek biraz. Sürekli ev ve bebek erkeği de sıkar ama bu demek değil ki sizi ihmal etmeye hakkı var. Ama biraz empati kurmalısınız. Bence ortak arkadaşlar edinin sizin gibi evli olan onara gidin ailecek görüşün hem eşin yanında olur hem de gezmiş olursunuz ama eşin tek çıkmak istediğinde de fazla sıkma bunaltma. Sende bayan arkadaşlarınla görüş gündüzleri onun çıktğı zamanlarda br arkadaşını çağır sende muhabbet edin ya da ailen yakınındaysa ailene git otur o seni alsın gibi şeyler olabilir. Sürekli dip dibe yapışık gibi olunca da çiftler sıkılabiliyorlar kendi yaşam alanlarınız olsun biraz...

Back
X