• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı çıkmasını istemiyorum..

canım noldu son durum bozuşmuştunuz bu yüzden, anlaşmaya varamadınız sanırım

yok canım konşmuyorum hala oda konuşmuyor sankı kendısı haklıymış gbi.
hanı gelıp deseki tamam hayatım bıraz abarttım farkındayım daha dıkkatlı olmaya calışıcam falan ama yok
bıde ben ona evde olduğun zaman ya kurtlar vadısı vardr yada benımle işin vardr dıyınce kızdı o yuzden oda konuşmuyo.
teşekkur ederım sorduğun ıçın:34:

yok canım konşmuyorum hala oda konuşmuyor sankı kendısı haklıymış gbi.
hanı gelıp deseki tamam hayatım bıraz abarttım farkındayım daha dıkkatlı olmaya calışıcam falan ama yok
bıde ben ona evde olduğun zaman ya kurtlar vadısı vardr yada benımle işin vardr dıyınce kızdı o yuzden oda konuşmuyo.
teşekkur ederım sorduğun ıçın:34:

valla çok pis laf koymuşsun:1::1:

evet bıraz oyle oldu :9:
seytan dıyor sende gez sadece kavak yellerı varken evde dur yada kocışle ışın olduğunda:1::1:

cnmkizmakta cok haklisin..burdaki bütün yorumlari okudum bu arada..bazilari "izin almak"meselesine takmis durumda..tamamda burda tuhaf olan ne allah askina?o benim esim tabikide IZIN alicam,haber vericem demiyorum bakin,IZIN diyorum...bunda tuhaf olan ne ki??oda benden alicak tabiki...ne o öyle yaa..sanki rencide mi oluyosunuz yada egonuzumu tatmin etmiyosunuz IZIN alininca anlamadim ben..cok normal bi durum benim icin...sonucta ben onun hoslanmadigi bisey yapmamaya gayret ediiyorum,vede bunun icin IZIN aliyorum...olur ya ,belkide istemeyebilir..bu sadece disariya cikma konusunda dgeil..onun rizasini gerektiren bütün meselelerde..tabiki herkes farkli düsünebilir bu konuda,ama benim gibi düsünenleride lütfen hemen tepki göstermeyin..

erkeklerın bazılarının zoruna gdıyor mesela eşime yapma etme hayr dediğimde ben karı gbı senden ızınmı alıcam dıyo.bnde evet alıcaksın cunku bız aynı evde yasıyoruz basımıza buyruk davranamayz bende senden ızın almıyım o zaman dıyoru..yuz ıfadesı hemen değişiyo..
ya bnce aynı evde yasıyosak tabıkıde ızın alınmalı.bana haber vermeden aılesne bıle uğrasa sınırlenıyorum.

öncelikle merhaba canım
konunun hepsini okuyamadım ama ara ara izin almak/vermek şeklinde sorunlu kelimeler geçmiş
izin doğru bir kelime değil ama evli bir erkek de bekarmış gibi davranamaz.
sorumluluklarının bilincinde olmalı diye düşünüyorum.

anladığım kadarıyla bebeğiniz var...
şöyle bir şey düşündüm; bebek uğraşasından vs kendinizi biraz salmış olabilirsiniz
bakım+ilgi çekme gibi klasik ama işe yarar bi kaç taktik uygulasanız?
ya da o arkadaşlarıyla çıkarken siz de süslenip çıksanız bi akşam?
'ben de arkadaşlarımla buluşucam' diyip çıkın misal...
sizi kaybetme korkusunu yaşasın biraz, lakin 'nasıl olsa evde bebek bakıyor' modundan çıksın

sevgiler:71:

haklısın bebek telaşından saldım tabı..ama zaten buralardada arkadasım yok olsada gundz gdebılırm anca ama artık takmıyorum pek oda yaklasık 2 haftadr evde hıç çıkmadı daha:)
bnde doğumdan kalan 10 kıloyu vermek ıçın uğraşmaya başladım sacıma başıma bakıyorum artık
burdan edındığım arkadalarla buluşma planları yapıyorz kendımı sosyalleştrmeye calışıyorum gercı zaten sosyalım ama ark.hep uzaktaa eenapalım bnde yenı arkadaşlar bulurum..oda haftada bır gdebılır tekrarlamadığı surece sorun yapmıyorum
bazende gdeceği zaman gtme senle ısım var dıcem:)):23:

konunun tümünü okudum,valla arkadaşlar ben evde yalnız otururken benim eşim beni bırakıpta arkadaşları ile dışarıya çıkamaz,çıkmak istersede tepki gösteririm.Evli bir erkeğin gece 12 ye kadar içki masasında ne işi var ! Eşi evde bebek bakarken eşide dışarı çıkamıyor diye trip yaparsa varsın sonuna kadar dışarda geçirsin vaktini!kapıyı açmak için geceye kadar beklediğini söylemişsin bırak açma,kimleyse o saate kadar onlarda kalsın.Fazla sıkmak erkeği kaçırırmış,o zaman ne diye evlendik biz,bizler bekarki hayatımız gibi yaşayabiliyormuyuz ? hepmi kadınlar fedakar olmak zorunda ? ben yaşadığım devri filan bilmem,kendi doğrularımı bilirim sadece...evlilikler fedakarlık üzerine kurulu,hep kadınlarda hep kadınlardan olmaz !Ona teklif et bakalım bir akşamda o bebeğe baksın sen dışarı çık arkadaşlarınla kabul edecekmi? ben eşimden İZİN alırım,eşimde benden İZİN almak zorunda.

haklısın bebek telaşından saldım tabı..ama zaten buralardada arkadasım yok olsada gundz gdebılırm anca ama artık takmıyorum pek oda yaklasık 2 haftadr evde hıç çıkmadı daha:)
bnde doğumdan kalan 10 kıloyu vermek ıçın uğraşmaya başladım sacıma başıma bakıyorum artık
burdan edındığım arkadalarla buluşma planları yapıyorz kendımı sosyalleştrmeye calışıyorum gercı zaten sosyalım ama ark.hep uzaktaa eenapalım bnde yenı arkadaşlar bulurum..oda haftada bır gdebılır tekrarlamadığı surece sorun yapmıyorum
bazende gdeceği zaman gtme senle ısım var dıcem:)):23:
o zaman sorun çözülmeye başlanmış demektir :61:
senin adına sevindim canım:54:

konunun tümünü okudum,valla arkadaşlar ben evde yalnız otururken benim eşim beni bırakıpta arkadaşları ile dışarıya çıkamaz,çıkmak istersede tepki gösteririm.Evli bir erkeğin gece 12 ye kadar içki masasında ne işi var ! Eşi evde bebek bakarken eşide dışarı çıkamıyor diye trip yaparsa varsın sonuna kadar dışarda geçirsin vaktini!kapıyı açmak için geceye kadar beklediğini söylemişsin bırak açma,kimleyse o saate kadar onlarda kalsın.Fazla sıkmak erkeği kaçırırmış,o zaman ne diye evlendik biz,bizler bekarki hayatımız gibi yaşayabiliyormuyuz ? hepmi kadınlar fedakar olmak zorunda ? ben yaşadığım devri filan bilmem,kendi doğrularımı bilirim sadece...evlilikler fedakarlık üzerine kurulu,hep kadınlarda hep kadınlardan olmaz !Ona teklif et bakalım bir akşamda o bebeğe baksın sen dışarı çık arkadaşlarınla kabul edecekmi? ben eşimden İZİN alırım,eşimde benden İZİN almak zorunda.

hay yaşabnde böyle duşunuyorumm ama esım kolen gbı ızın alıyorum dıyor sanırım cevresınde karısına yalan soylıyıp dısarı cıkan erkeklerden etkılenıyor sureklı onları ornek verıyor..ama ınşallah değişecek aılesyle ılgılı cok sorunlarmz olmuştu sukur baya duzeldı umarım bu konudada değişecek..2 haftadr gtmıyor cunku en son gttığındede 12 olmadan geldı.2 gun once gtmek ıstedı gtme dedım gtmed

Back
X