• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışarı çıkmasını istemiyorum..

Bence haftada 1 ya da 2 defa bekarmış gibi arkadaşları ile takılması normal değil...
Özel bi durum olur ya da çok ister ayda yılda bir gider...
Ama sürekli tekrarlanması hoş değil...
Sizin de onunla konuşma ihtiyacınız var sonuçta...
Siz yine de üstüne gitmeyin, kendisi anlamalı. Siz üstüne giderseniz daha çok yapar...

haklısınz bazen dıyorum ben cok ustune gdıyorm yanındaa ben olmadan aılesıne gtmesıne bıle karışıyorum gecerken beş dakka bıle urayamaz aılesıne oda yapmıyor zaten arkadasyla goruşmesıne gelıncede zaten arkadasnı tanıyorum ben saygılı çok ıyı bı ınsan kotu hyları olduğnuda sanmıyorum tek zevk aldıkları sey beraber oturup ıkı bıra içmek yada playstatıon oynamak.haftada bır asla karışmıorum zaten ama tekrarlamasını ıstemıyorum.
bende izmrde yaşıyorum ve alışıkoldğum semtten bilmedığım semte geldım 3 sene oldu braya alıştım ama cevremde ne arkadasım var nedekomşum apartmanda kımkıme dumduma zaten yanı zaten cok sıkılıyorum btun gun hadı kalk dolaşalım dıyeceğim arkadasımda yok burda anneme gdeyım desem anca haftada bır oluyo 2 vesaıt cnku benıde anlaması lazım.
genelde hafta sonları gtmemeye calışır bızımle zaman gecrırı ama bazen haftasonuda oluyo ıste o zaman cınnet gecırıyorm resmen
ben bıhafta onun evde olacağı gunu beklıyım o dışarı cıksın çokkotu yaa
bı haftdrda konşmuyoruz sadece gerektığınde

haklısınz bazen dıyorum ben cok ustune gdıyorm yanındaa ben olmadan aılesıne gtmesıne bıle karışıyorum gecerken beş dakka bıle urayamaz aılesıne oda yapmıyor zaten arkadasyla goruşmesıne gelıncede zaten arkadasnı tanıyorum ben saygılı çok ıyı bı ınsan kotu hyları olduğnuda sanmıyorum tek zevk aldıkları sey beraber oturup ıkı bıra içmek yada playstatıon oynamak.haftada bır asla karışmıorum zaten ama tekrarlamasını ıstemıyorum.
bende izmrde yaşıyorum ve alışıkoldğum semtten bilmedığım semte geldım 3 sene oldu braya alıştım ama cevremde ne arkadasım var nedekomşum apartmanda kımkıme dumduma zaten yanı zaten cok sıkılıyorum btun gun hadı kalk dolaşalım dıyeceğim arkadasımda yok burda anneme gdeyım desem anca haftada bır oluyo 2 vesaıt cnku benıde anlaması lazım.
genelde hafta sonları gtmemeye calışır bızımle zaman gecrırı ama bazen haftasonuda oluyo ıste o zaman cınnet gecırıyorm resmen
ben bıhafta onun evde olacağı gunu beklıyım o dışarı cıksın çokkotu yaa
bı haftdrda konşmuyoruz sadece gerektığınde

valla canım, sende evde olduğu gündüz saatlerinde bebeği bırakıp alışverişe çık kuaföre falan git, hep erkeklerin deşarj olması düşünülüyo, kadınlar 7/24 bebekle evde sıkıntıdan patlasınlar
valla canım seni sen düşünmezsen kimse düşünmüyo

senin derdin ayrı ayrı gezmek değil beraber takılmak sonuçta insan konuşmaya ihtiyaç duyuyo, eşin ilgisine falan, özellikle bebek küçükken ama herhalde erkeğin içinde olcak birazda bunlar
yoksa ne yapsan boş

Bence haftada 1 ya da 2 defa bekarmış gibi arkadaşları ile takılması normal değil...
Özel bi durum olur ya da çok ister ayda yılda bir gider...
Ama sürekli tekrarlanması hoş değil...
Sizin de onunla konuşma ihtiyacınız var sonuçta...
Siz yine de üstüne gitmeyin, kendisi anlamalı. Siz üstüne giderseniz daha çok yapar...

pardon da ben anlamıyorum evlilik dediğiniz evlendiğiniz kişiyi zincirlere vurnak mı sürekli yanımızda tutmaya çalışmak mı artık bekar değilsin, bekar arkadaşlarınla görüşemezsin ayda yılda bir çık hep benim yanımda ol hep bana ilgi göster bütün hayatın ben olayım demek mi. İşte erkekler bu yüzden kaçıyorlar evlilikten o sarı halkanın özgürlüklerini de alacağına inanıyorlar ve sizn düşüncelerinizde biri de olunca hiçte haksız değiller. Biraz empati kurun arkadaşlarınızla görüşecek olan sizsizin kız kıza bi yemek yemeye yada bir lahve felan içmeye gideceksiniz bunalmışsınız evde olmaktan farklı ortamlarda sosyelleşmek istiyorsunuz ama eşiniz diyor ki yok çıkamazsın onlar bekar sen evlisin ayda yılda bir kere o kadarr diyor peki kocacığım mı dersiniz. Erkeklere de kendi yaşam alanlarını sunmak gerek elbette abartmaması ve alkollü eve gelip huzur bozmaması lazım ama prangalara vurmakta hoş değil. Arkadaşın kendi arkadaşları yok çevresi yok yalnız ve eşinin sürekli yanında olmasını istiyor sorun kendisinin sosyal ortamı olmaması. Onun sosyal ortamı olsa onunda bu kadar rahatsız olacağını sanmam haftada bir çıkmasının.

valla eşim ihmal ederse ben hatırlatırım arkadaşları ile görüşmesini, insanız sonuçta sosyal olmak gibi ihtiyaçlarımız var , ben arkadaşlarımla görüşmesem çatlarım , en azından 2 haftada bir buluşurum ( çalıştığım için ancak bu kadar müsait olabiliyorum ) eşim de bir hafta çıkmazsa öbür hafta hatırlatırım ...sonuçta erkek erkeğe biraz vakit geçirmek hakları diye düşünüyorum , dozu elbette önemli ve de nasıl vakit geçirdikleri ...kötü alışkanlıklar söz konusu olmadığı takdirde ve de ailesini ihmal edecek boyutlarda olmadığı takdirde bence sorun yok

bende arkadaşlaryla vakıt gecrmesını ıstıyorum tabıkı haftada bır benım ıçın hıç bır problem değil gıt tabıkı dıyorum gdıyor ve gecte kalsa aramıyorum rencıde olmasın dıye.ama bundan ıstıfade ederek haftada bır değil 3- gunde bır bıle oluyo neden cunkı olumlu davrandkca abartıyolar.bız bayan arkadaslarmzla goruşsek ayda yılda bır goruşuruz ama erkeklere kalsa hergun gt desen ses cıkarmaz

haftada 1 kere benim eşimde gider arkadaşları ile buluşur bişeyler içer genelde playstation oynarlar felan
bi arkadaşları yeni boşandı kendine ev açtı devamlı orda buluşuyorlar tüm arkadaşlar
kimlerlen nerde olduğunu bildiğim için içim rahat öyle çokda geç kalmaz en geç 11 de evde olur
ona bişey demem
zaten o ordayken bizde arkadaşlarının eşleriyle otururuz çoğu zaman
ama 1 den fazla olunca bende kızıyorum bi ara tozutmuştu kurtlar vadisini bile orda izlemek istiyordu arkadaşları ile beraber
bende 1-2 tamam dedim sonunda artık hayır dedim. Evdeki tv den farklı bişey göstermiyor ya ordaki ne alaka yani her seferinde arada olsa ammena
Erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor hemen astar istiyorlar

pardon da ben anlamıyorum evlilik dediğiniz evlendiğiniz kişiyi zincirlere vurnak mı sürekli yanımızda tutmaya çalışmak mı artık bekar değilsin, bekar arkadaşlarınla görüşemezsin ayda yılda bir çık hep benim yanımda ol hep bana ilgi göster bütün hayatın ben olayım demek mi. İşte erkekler bu yüzden kaçıyorlar evlilikten o sarı halkanın özgürlüklerini de alacağına inanıyorlar ve sizn düşüncelerinizde biri de olunca hiçte haksız değiller. Biraz empati kurun arkadaşlarınızla görüşecek olan sizsizin kız kıza bi yemek yemeye yada bir lahve felan içmeye gideceksiniz bunalmışsınız evde olmaktan farklı ortamlarda sosyelleşmek istiyorsunuz ama eşiniz diyor ki yok çıkamazsın onlar bekar sen evlisin ayda yılda bir kere o kadarr diyor peki kocacığım mı dersiniz. Erkeklere de kendi yaşam alanlarını sunmak gerek elbette abartmaması ve alkollü eve gelip huzur bozmaması lazım ama prangalara vurmakta hoş değil. Arkadaşın kendi arkadaşları yok çevresi yok yalnız ve eşinin sürekli yanında olmasını istiyor sorun kendisinin sosyal ortamı olmaması. Onun sosyal ortamı olsa onunda bu kadar rahatsız olacağını sanmam haftada bir çıkmasının.

bende çok merak ediyorum ayda yılda bir olur diyenler kendileri de mi arkadaşlarıyla da o sıklıkta görüşüyo? o sıklıkta görüştüğüm biri benim için arkadaş, dost değil sadece ''tanıdık''tır
arkadaşlarım çıkıp gezmenin yanısıra bana gelir, kalır yer içer oturur geyik yaparız eşim zaten genelde gece çalışıyo, gündüzde eve gelmez biz rahat edelim diye, gider annesinde uyur veya bi selam verir cıkar odaya.
esir olmak için mi evlendik ki? neden mutluluğumuz birbirimizi rahatsız etsin?

bende çok merak ediyorum ayda yılda bir olur diyenler kendileri de mi arkadaşlarıyla da o sıklıkta görüşüyo? o sıklıkta görüştüğüm biri benim için arkadaş, dost değil sadece ''tanıdık''tır
arkadaşlarım çıkıp gezmenin yanısıra bana gelir, kalır yer içer oturur geyik yaparız eşim zaten genelde gece çalışıyo, gündüzde eve gelmez biz rahat edelim diye, gider annesinde uyur veya bi selam verir cıkar odaya.
esir olmak için mi evlendik ki? neden mutluluğumuz birbirimizi rahatsız etsin?

evet yaa işte aynı şeyleri düşünüyoruz bayanlar asosyal yaşıyor diye eşlerini de buna mecbur edemezler eğer eşi görüştürmüyorsa o zaman o erkeği de hatalı bulurum. Bende evliyim yani hareçten gezel atmıyorum benim eşim asosyal mesela çok arkadaşı yoktur maçı sevmez, içkisi felan da yoktur hep yanımda haftasonu hep beraberiz ama bazen özellikle ben çalışırken işte zaten bunalıyorum eşim evde olunca onu bırakıpta pek çıkmıyorum arkadaşlarımla istiyordum ki onunda kendi arkadaşlaro olsa biraz ayrı takılsak iyi oluyor bazen. Şimdi evdeyim ama çalışan arkadaşlarım var haftasonu görüşebiliyoruz eşim sorun yapmaz git der şimdi eşim bana gitme ben haftasonları evdeyim sen gidiyosun dese benim arkadş ortamım kalmaz. Yani düşünceler genelde aynı sorun bir tarafın asoslay olması her iki tarafta arkadaş ortamına sahip olsa bu sorunlar olmaz.

zaten geneldeoyle oluyor esı sureklı evde olan dışarı cıksa der dışarı cıkanda evde dursa der ama bence abartmamaları lazım.eğerkı evlıysek tabıkıde bırbırımzden ızın almalıyz kımsekımseyı esır edemez ama sadece haber vermekte karsındakı ınsanı saymamakoluyo ızın veresende gtmek falan çok kırırcıbana göre.ben nasılkı dışarı cıkacağım zamanlar ızın alıyorum oda alacak tabıkı esırım olduğu anlamına gelmıyorkı bu.saygıdan onde gelen bışey.aynı evı paylaşıyoruz sonuçta başına buyruk yaşayamaz kımse...

benimkide haftada bir bira içmeye gider lokale gider arkadaşlarının bir işi olur gider de gider:31:
tam günlük tutmadım ne sıklıkta diye çünkü belli olmuyo :97:ama bizi de gezdirdiği için arkadaşlarıyla ailecek de gezmeye oturmalara gittiğimiz için pek sorun etmiyorum.
zaten arkadaşlarını da tanıyorum hepsi evli barklı aklı başında insanlar:6:
yine de erkeklere fazla yüz vermemek gerektiğini de düşünüyorum.çünkü kimi erkekler kadının gösterdiği anlayışı suistimal etmek isteyebiliyor:23:

Anlaşma yap sen onunla, onun çıktığı günler sen de kendi arkadaşlarınla buluş.
Sonra da otur ve gelişmeleri izle :68:

Eğer ki eşleriniz sizden gizli ve istemediğiniz bir şey yapmayı kafasına koydu ise her türlü yapar ve ruhunuz bile duymaz..Eğer ki fazlaca sıkarsanız emin olun yapacaktırda..

Evliliği herkes farklı değerlendiriyor..Evlilik bir çok sorumluluğu tabii ki beraberinde getirir ama asla ve asla 4 duvar arasında yalnızca 2 kişilik hayat anlamına gelmez..Bazen arkadaşlarla buluşmak 1-2 bir şey içmek sohbet etmek son derece doğal ve ayrıca ihtiyaçtır.Siz kendinizi eve kapatıyor ve hiç bir sosyal toplulukta eşiniz olmadan bulunmuyorsanız burada ciddi sıkıntı var demektir.Kişiliğinizi kaybedersiniz..Bence eşinizin zaman zaman dışarı çıkmasında herhangi bir sorun olmamalı..Zazman gelir haftada 2 gider zaman gelir 2 ayda bir gider bunlar olağan şeyler gayet..Sizi ve ailenizi ihmal etmiyorsa sorun etmeyin derim ben..Ayrıca siz de sosyal bir çevre edinip kendinize nefes alacak zaman yaratın..Ya da bir hobi edinin..Bence iyi gelecektir.

evlilikte izin almak olmak falan demişsiniz ama konuyu tersten düşünün bi de. gece yarısına gelmiyorsunuz eve kız arkadaşlarınızla bira içmeye gidiyorsunuz, eşinizi de arayıp ben gelmiorum kızlarla takılıcam diosunuz. kaç erkek buna amenna diyebilir? izin vermiyorum der çoğu. siz izin istemeseniz sadece haber verseniz bile.
bence burda asıl konu dışar çıkmak deil, GECE dışarı çıkmak ve içmek meselesi.
kız arkadaşlarımızla haftasonu gündüz çıkarız gezeriz alışveriş yaparız ama kaçımız geceyi bi barda geçiririz? gece çıkmak asosyallikse hepimizin anneleri asosyal o halde.

Bende devamlı eşim benim yanımda olsun istiyorum :38:
Biliyorum çok bencillik yapıyorum ama bazen dışarı çıkmak istese hemen suratım asılıveriyor sadece hafta sonumuz var diye dert yanmaya başlıyorum.Eşim de genelde hafta sonu çıkmak istiyor
Evlendik evleneli 2 yada 3 kere çıkmıştır bazen ona çok haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama napim onsuz yapamıyorum ki :30:

evlilikte izin almak olmak falan demişsiniz ama konuyu tersten düşünün bi de. gece yarısına gelmiyorsunuz eve kız arkadaşlarınızla bira içmeye gidiyorsunuz, eşinizi de arayıp ben gelmiorum kızlarla takılıcam diosunuz. kaç erkek buna amenna diyebilir? izin vermiyorum der çoğu. siz izin istemeseniz sadece haber verseniz bile.
kız arkadaşlarımızla haftasonu gündüz çıkarız gezeriz alışveriş yaparız ama kaçımız geceyi bi barda geçiririz? gece çıkmak asosyallikse hepimizin anneleri asosyal o halde.

tamam da burada arkadaşın açtığı konuda gece eve gelmemek gibi bir durum yokki belli bir saatte zaten eve geliyormuş eşi. İzin almak demeyelim de tabi söylemelidir ben arkadaşlarımla göüşeceğim diye ve elbette belli bir saatte evde olunmalıdır ama şöyle düşünün erkekler zaten çalışıyorlar ya akşa iş çıkışı görüşecekler ya da haftasonu aman öyle olacaksa hiç görüşmesinler diyorsanız da haksızlık yapmış olmaz mıyız herşeyin abartısı iyi değildir abartıldığı zaman çok geç gelindiği zaman bu dile getirilip şikayet edilebilir. Bir bira içmeyi de içmekten saymayın lütfen yanii yada da kava karardığı zaman geceden saymayın bende bir zaman önce çalışıyordum ve arkadaşlarımla görüşmeye vaktim olmuyordu akşam bir iki saat arkadaşlarla takılıp eve geldiğim oluyordu deşrj oluyordum yada haftasonu bazen eşimi evde bırakıp çıkabiliyordum çünkü arkadaşlarımda çalışıyor başka zamanımız olmuyordu. Ama bu her haftasonu ve her akşam olmaz tabii...

evet bende ızın alınmalı dıye duşunuyorum.haftada bır gtsın tabıkı bende ısterım arkadaslaryla goruşsun.
haftad bır olsun yada nadr durumlar olur 2 olsun.ama gttığı zaman evıne erken gelmelı ınsan sonuçta ben onu evde beklıyorum saat 1 ekadar dışarda kalmaya gerek yok değilmi?
arkadasları bekar genelde ve onlar oturabılıyor ve buda kalkayım dıyemıyor ve bu sefer bız tartışıyoruz.
evlı arkadaslaryla gdınce arada bır 11 de en gec gelıyo.
haa bıde hafta ıcı gtmışsın gec saate kadar oturmuşsun sesımı çıkarmamasım ama haftasonuda arayanlara olumlu cevap verirsen ıs değişiyor ıştee.
ben bırakın gece cıkmayı gunduz bıle arkdaslarımla gezmek ıstesem nadrdr ızın verdığı
bıde coksık cıkma dışarı falan dedığımde abartma cok cıkmıyorum mıllet gzlı saklı yapıyo ben soyluyorumda yaranamıyorum.hangı ıhtıyacını eksık ettım evımın eksığını bırakmadım hıç falan dıyo
ne yanı haber verıyo dıye gzlemıyo dıye herseye hakkı varmı yani..

evet bende ızın alınmalı dıye duşunuyorum.haftada bır gtsın tabıkı bende ısterım arkadaslaryla goruşsun.
haftad bır olsun yada nadr durumlar olur 2 olsun.ama gttığı zaman evıne erken gelmelı ınsan sonuçta ben onu evde beklıyorum saat 1 ekadar dışarda kalmaya gerek yok değilmi?
arkadasları bekar genelde ve onlar oturabılıyor ve buda kalkayım dıyemıyor ve bu sefer bız tartışıyoruz.
evlı arkadaslaryla gdınce arada bır 11 de en gec gelıyo.
haa bıde hafta ıcı gtmışsın gec saate kadar oturmuşsun sesımı çıkarmamasım ama haftasonuda arayanlara olumlu cevap verirsen ıs değişiyor ıştee.
ben bırakın gece cıkmayı gunduz bıle arkdaslarımla gezmek ıstesem nadrdr ızın verdığı
bıde coksık cıkma dışarı falan dedığımde abartma cok cıkmıyorum mıllet gzlı saklı yapıyo ben soyluyorumda yaranamıyorum.hangı ıhtıyacını eksık ettım evımın eksığını bırakmadım hıç falan dıyo
ne yanı haber verıyo dıye gzlemıyo dıye herseye hakkı varmı yani..

canım noldu son durum bozuşmuştunuz bu yüzden, anlaşmaya varamadınız sanırım

tamam da burada arkadaşın açtığı konuda gece eve gelmemek gibi bir durum yokki belli bir saatte zaten eve geliyormuş eşi. İzin almak demeyelim de tabi söylemelidir ben arkadaşlarımla göüşeceğim diye ve elbette belli bir saatte evde olunmalıdır ama şöyle düşünün erkekler zaten çalışıyorlar ya akşa iş çıkışı görüşecekler ya da haftasonu aman öyle olacaksa hiç görüşmesinler diyorsanız da haksızlık yapmış olmaz mıyız herşeyin abartısı iyi değildir abartıldığı zaman çok geç gelindiği zaman bu dile getirilip şikayet edilebilir. Bir bira içmeyi de içmekten saymayın lütfen yanii yada da kava karardığı zaman geceden saymayın bende bir zaman önce çalışıyordum ve arkadaşlarımla görüşmeye vaktim olmuyordu akşam bir iki saat arkadaşlarla takılıp eve geldiğim oluyordu deşrj oluyordum yada haftasonu bazen eşimi evde bırakıp çıkabiliyordum çünkü arkadaşlarımda çalışıyor başka zamanımız olmuyordu. Ama bu her haftasonu ve her akşam olmaz tabii...

işte tamamen bunu ıstıyorum gıtsın ama sıksık değill..ve gttığındede gec gelmesın.
soyluyorum gt ama erken gel tamam dıyo ama yıne gec gelıyo..ee kımse kalkmaktan bahsetmezken ben kalkamazdım dıyo.bnde artık erken gelcem dediğine ınanmıyorum.
çünkü bir bıra dıye gdeler ortam gusel oluyo tabı kopmak ıstemıyo o bı bıra oluyo ıkı üçç...
ıkı saat gtcem dıyo oluyo 3-4 gelde kızma

Back
X