Dışarı çıktığında..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cinaragacivepufboregi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
20
21
3
Sevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni arayıp nereye gittiğini söylüyor. Ama çıktıktan sonra ses soluk yok. Yani nereye gittiğini biliyorum ama oradan sonra nereye gittiklerini ne yaptıklarını bilmiyorum. Öğrenmek için hep aramak da istemiyorum kontrol eder gibi. Bende dışarı çıktığımda laf arasında şu şu işlerimi halletmek için çıkacağım yada arkadaşlarımla çıkıyorum gibi konuşma oluyor aramızda, sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor. Yani dışarıda olduğumuz günler akşam geldiğimizde arayıp konuşuyoruz. Ama o çıktığında merak ediyorum nerede ne yapıyor diye.. Sizce gereksiz bir beklenti mi? Dışarı çıktığında birkaç kez arayıp sormak abes olur mu? Ama böyle de hep ben mi arayıp soracağım diye tuhafıma gidiyor.

Bu erkekler arasa bi dert aramasa bi dert güven problemin var sanırım senin güvenmiyorsan bitir ilişkini. Çok merak ediyorsan nerde ne yaptı akşam konuşurken sor ne yaptınız bugün anlat bakalim de . Ben eşimle evlenmeden önce arkadaşlarının yanın da benimle mesajlasirsa arkadaşlarına ayıp oluyor der kendim konuşmayı kesmek isterdim . Onun da bi özel alanı olsun kafa dinlesin diye . Bence erkek arkadaşın doğru olanı yapıyor özel alan her zaman ilişki için iyidir. Sıkılmazsınız birbirinizden

Sevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni arayıp nereye gittiğini söylüyor. Ama çıktıktan sonra ses soluk yok. Yani nereye gittiğini biliyorum ama oradan sonra nereye gittiklerini ne yaptıklarını bilmiyorum. Öğrenmek için hep aramak da istemiyorum kontrol eder gibi. Bende dışarı çıktığımda laf arasında şu şu işlerimi halletmek için çıkacağım yada arkadaşlarımla çıkıyorum gibi konuşma oluyor aramızda, sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor. Yani dışarıda olduğumuz günler akşam geldiğimizde arayıp konuşuyoruz. Ama o çıktığında merak ediyorum nerede ne yapıyor diye.. Sizce gereksiz bir beklenti mi? Dışarı çıktığında birkaç kez arayıp sormak abes olur mu? Ama böyle de hep ben mi arayıp soracağım diye tuhafıma gidiyor.
Size her dakika rapor mu vermesi gerekiyor? Gereksiz beklenti tabi ki. Genc bir cift arkadasimiz var. Kiz da cocugu her dk arayarak darliyor. Cocuk cok sevmesine ragmen bikti. Sanirim yakinda ayrilacaklar. Bizle otururken bile 5 dk'da bir ariyor. Biz bile biktik.

Gereksiz beklenti, evet abes olur. Adama sosyalleşmesi için aşan bırakın.

net gereksiz bir beklenti adam peşin peşin ne yapacagını söylüyormuş. Sonrasında da konuşuyormuşsunuz eee daha ne ? Sana ve yanındaki insanlara saygısı da var rahatsız etmiyor. Bir çok kişinin arayıp da bulamadığı.

sevgilim benden böyle rapor beklese artık eski sevgilim olur, net.
anam babam aramaz beni bi yere gitmişsem, telefonumun sesi açık acil bişey varsa aranır yoksa elime en fazla fotoğraf çekilmek için telefon alırım.Arkadaş ortamında elinde telefon sevgilisiyle sanki normalde hiç görüşmüyolarmış gibi raporlaşan insanların saygısız davrandıklarını düşünüyorum.

Size her dakika rapor mu vermesi gerekiyor? Gereksiz beklenti tabi ki. Genc bir cift arkadasimiz var. Kiz da cocugu her dk arayarak darliyor. Cocuk cok sevmesine ragmen bikti. Sanirim yakinda ayrilacaklar. Bizle otururken bile 5 dk'da bir ariyor. Biz bile biktik.
bizim de arkadaş grubumuzda vardı birisi, kız arkadaşı sürekli telefon telefon telefon, konuşucak bişeyleri de yok yani 5 dk da bir neyini kontrol ediyosun insanlar bebeklerini 5 dkda kontrol etmiyo.Bize de ayıp oluyo zaten o hareket.Valla biz en sonunda çağırmayı bıraktık o kişiyi.

Benim ilişkilerimin yüzde 90 ı hep vıç vıç olmuştur bu yaşıma geldim hep bir siyam ikizi gibi takılmalar, görüntülü arama, video çekip yollama, arama,mesaj o kadar dip dibe yaşadım ki 33 yıllık hayatımda başka türlü nasıl olur bilmiyorum ama tek bildiğim bu ilişkiler de yürümüyor. En mantıklısı erkek arkadaşınızın yaptığı güven varsa saygı varsa zaten sizi merakta bırakmaz canım. Boşuna kasma kendini

Akşam beste çıkıp sabaha kadar takılıyorsa mekan degisikliginde filan yazsin isterim. Onun dışında normal akşam cikmalarda ne yazacak ki adam? Oturuyoruz, yemek yiyoruz vs mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X