Dışarı çıktığında..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir arkadaşımla dışarı çıksam, o da benimle vakit geçirirken bir yandan sürekli telefon elinde yaptıklarımızı sevgilisine haber verse, ne o insana saygı duyarım ne de bir daha kendisiyle buluşurum mesela. İnanılmaz saçmalık geliyor bu rapor verme halleri. Oturduk, muhabbet ediyoruz, ne konuştuğumuzu mu anlatacak aynı zamanda sevgilisine? Kalktık kitapçı gezdik, kafede oturduk mesela, adım adım her eylemimizi mi yazacak? Oldu olacak takip programı kursunlar da angarya muhabbetten kurtulurlar. Ve bunun kime ne faydası var, bunlar neye hizmet ediyor bir anlatır mısınız?

Sevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni arayıp nereye gittiğini söylüyor. Ama çıktıktan sonra ses soluk yok. Yani nereye gittiğini biliyorum ama oradan sonra nereye gittiklerini ne yaptıklarını bilmiyorum. Öğrenmek için hep aramak da istemiyorum kontrol eder gibi. Bende dışarı çıktığımda laf arasında şu şu işlerimi halletmek için çıkacağım yada arkadaşlarımla çıkıyorum gibi konuşma oluyor aramızda, sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor. Yani dışarıda olduğumuz günler akşam geldiğimizde arayıp konuşuyoruz. Ama o çıktığında merak ediyorum nerede ne yapıyor diye.. Sizce gereksiz bir beklenti mi? Dışarı çıktığında birkaç kez arayıp sormak abes olur mu? Ama böyle de hep ben mi arayıp soracağım diye tuhafıma gidiyor.
çip taktırabilirsiniz
Bu gidişle zaten öfler pöfler
Çok ardına düşme sal Biraz
Nekadar sıkarsan okadar çok elini acıtır

bu neden mesele olsun ki mesela gitmiştir aradan 2 saat geçer ararsın napıyorsun hayatım bi sesini duyayım dedim dersin 10 saniye konuşur kapatırsın bunda bi şey yok. ya da kimsenin bunu yapmakla ya da yapılmasıyla özgürlüğü sosyal yaşamı kısıtlanmış olmaz. öyle zırt pırt darlamak değil ki bu. bilmiyorum yani ben ne zaman dışarı çıksam dışardayken de ya mesaj atar ya ararım, sevgilim de bana yapar bu kontrolden ziyade dışarda yani netice iyi mi keyfi yerinde mi diye yapılan bi şey bizim için, zaten 1 saat iletişim kurmasak çatlayan kısımdanız ikimiz de.

Sevgilim arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni arayıp nereye gittiğini söylüyor. Ama çıktıktan sonra ses soluk yok. Yani nereye gittiğini biliyorum ama oradan sonra nereye gittiklerini ne yaptıklarını bilmiyorum. Öğrenmek için hep aramak da istemiyorum kontrol eder gibi. Bende dışarı çıktığımda laf arasında şu şu işlerimi halletmek için çıkacağım yada arkadaşlarımla çıkıyorum gibi konuşma oluyor aramızda, sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor. Yani dışarıda olduğumuz günler akşam geldiğimizde arayıp konuşuyoruz. Ama o çıktığında merak ediyorum nerede ne yapıyor diye.. Sizce gereksiz bir beklenti mi? Dışarı çıktığında birkaç kez arayıp sormak abes olur mu? Ama böyle de hep ben mi arayıp soracağım diye tuhafıma gidiyor.
Evet gereksiz bir beklenti.

Gereksiz bir beklenti. Dışarıda işi bitince arar sizi zaten. Bu kadar bağımlı olmayın erkek arkadaşınıza sonra tatsızlıklar tartışmalar olur aranızda. Bunalırsınız

Ne iyi işte adam giderken arayıp nerde olduğunu söylüyor. Sizi de sıkmıyor rahat bırakıyor. Bunda ne var anlamadım. Eşimde öyledir. Arkadaşlarımla çıksam hiç arayıp beni darlamaz. Çoğu kadın eşinin bu huyundan rahatsız. Dakka başı nerde ne yapıyorsun yanında kim var gibi gibi. Çok gıcık bişey

Bir arkadaşımla dışarı çıksam, o da benimle vakit geçirirken bir yandan sürekli telefon elinde yaptıklarımızı sevgilisine haber verse, ne o insana saygı duyarım ne de bir daha kendisiyle buluşurum mesela. İnanılmaz saçmalık geliyor bu rapor verme halleri. Oturduk, muhabbet ediyoruz, ne konuştuğumuzu mu anlatacak aynı zamanda sevgilisine? Kalktık kitapçı gezdik, kafede oturduk mesela, adım adım her eylemimizi mi yazacak? Oldu olacak takip programı kursunlar da angarya muhabbetten kurtulurlar. Ve bunun kime ne faydası var, bunlar neye hizmet ediyor bir anlatır mısınız?
Beraberken sevgilisine göndermek için foto çekinen insanlar da var...
Geçen bir tweette görmüştüm; canım bu ilişki değil ki. Denetimli serbestlik!

Adam arkadaslariyla disari cikmis ya daha neyi ogrenmek istiyorsunuz hemde birkac kere aramaktan bahsediyorsunuz sacmalamayin disari cikiyorum bitti gitti aksam konusunca ogrenirsin ne yaptığını.

benim sevgilim ben sormadan kendisi yazar mekan degistirirken ama anlik rapor vermez. aliskanligi bu yani eger yazmadiysa bir sey vardir anlarim. ama ben yazmam ona da yaz demem. eve gecince belki ararim.

Beraberken sevgilisine göndermek için foto çekinen insanlar da var...
Geçen bir tweette görmüştüm; canım bu ilişki değil ki. Denetimli serbestlik!
Buna benzer bir şey gördüm ben de bugün; adamın arabasının kilometresinin hesabını tutuyormuş, hani bilmediği yerlere gidiyor mu diye... :silah: Bu kadar laçkalaşmış, saygısız, yer yer paranoya serpiştirilmiş ilişkileri nasıl sürdürebiliyorlar ya, mucizevi. Kesinlikle ödülü hak ediyorlar. :confused:

Bence gereksiz erkek arkadaşımda ben de cıkarken haber veririz birbirimizi aramayız naptın nettin diye. Diğer türlüsü sorgulamak oluyor bence hoş değil. Yani kiminle gittigini biliyorsunuz nerelere gidebileceğini de şehir dışına gitmiyor ya da bara gitmiyor ki özel haber versin.

Bence gereksiz erkek arkadaşımda ben de cıkarken haber veririz birbirimizi aramayız naptın nettin diye. Diğer türlüsü sorgulamak oluyor bence hoş değil. Yani kiminle gittigini biliyorsunuz nerelere gidebileceğini de şehir dışına gitmiyor ya da bara gitmiyor ki özel haber versin.
Bara gitse ensesindeyim diyorsunuz yani... :KK53:

Bara gitse ensesindeyim diyorsunuz yani... :KK53:
Yaa ensesindeyim demeyelim ona :KK53: Normal cafe gibi olan barlara değilde eğlence mekanlarına giderse sorun olur yoksa herkesin bir özel hayatı var istediği yere gitsin. Ama ben icki icmediğim eğlence mekanlarına gitmediğim icin karşımdakinden de aynısını bekliyorum yani gitmesi ekstra bir sey olur o zaman haber vermesini beklerim

O dışarıdayken kendinizi meşgul edecek şeyler bulsanız zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız aslında.
Hep boşluktan oluyor bunlar...
Yok mu bir meşgaleniz, hobiniz? Ev işi de olur?

sonra o da beni aramıyor. Sebebini sorduğumda "rahatsız etmek istemiyorum seni, arkadaşlarınla muhabbet et rahat rahat diye aramıyorum" diyor.
Adam resmen “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla.” demiş ama karşı taraf duvar. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X