Disaridakiler

Olmaması daha hayırlıdır belki. De biz ne yapalım buradan? Hep beraber totem yapıp koca mi isteyelim ne yapalım? Konu komşu falan varsa haber sal görücü mörücü ayarlasinlar bir şeyler. Madem o kadar lazım.

R rainyy seni seviyorum bebeyim ama artık böyle konular açma. Sevgilin olsun onunla ilgili konular aç. Bu artık birini

Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik :KK43:
Emin ol olup başına dert olacağına olmasın daha iyi. Valla bak severek evlendik keşke evlenmeseydim dedirtti sonunda. O yüzden acele etme ve hayırlısı için dua et

Kızlar alakasız bisey soracağım ama kırmızı abiye tarzı elbisenin altına ne renk topuklu gider bir iki fikirden sonra sorum kendini imha edecek rainy sen de söyle gülüm

İnşallah hiç evlenemezsiniz siz ya :KK47: bu nasıl bir yokluk. Her konunuz ayrı bir iğrenç:kusmuk: sizi kimse almaz artık vazgeçin. Bu hayat tarzınızı değiştirmediğiniz sürece inşallah evlenemezsiniz:dua:
neden beddua ediyorsunuz iyimisiniz siz evde kalın inşallah

Bende iki arkadaşımı tanıştırdım, erkek olan 3 yıl sonra travesti çıktı 😄

gülüyorum ama cidden hepimiz için şok edici bir durumdu. Ölsen beklemezsin öyle erkeksi biriydi üstelik.

Birilerini tanıştırma konusunda bu İlk ve sondu.
Travesti derken?

Kadınmış erkek mi olmuş
hayır :) normal hetero çiftlerdi, kadın ve erkek.
erkek olanı karısı bir gün evde kırmızı gece elbisesi, peruk ve bol makyajla basıyor.
önce dövüyor ağzı burnu kan içinde kalıyor ağlıyor falan, karısı fotoğraflayıp bana ve tanıdıklara gönderiyor.

hayır :) normal hetero çiftlerdi, kadın ve erkek.
erkek olanı karısı bir gün evde kırmızı gece elbisesi, peruk ve bol makyajla basıyor.
önce dövüyor ağzı burnu kan içinde kalıyor ağlıyor falan, karısı fotoğraflayıp bana ve tanıdıklara gönderiyor.
Göndermeseymiş iyiymiş 😏

Back
X