- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Sevgilisi olanlara mi soru soracaksın benimmvar soru alabilirimSenin sevgilin oldu mu hic yada evlendin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisi olanlara mi soru soracaksın benimmvar soru alabilirimSenin sevgilin oldu mu hic yada evlendin mi
yok onu tanıyorum sevgililikle ilgili bir kaç yorumunu gördüm ondan sordumSevgilisi olanlara mi soru soracaksın benimmvar soru alabilirim
Instagramdaki insanlarin hayatı o kadar güzel değil sırf reklam içinInsallah disarida instagramda gorunce ozeniyorum iste
Olanlar önden önden gidip el tutmaz. Olmayan da bir el tutmak isterKizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
Emin ol olup başına dert olacağına olmasın daha iyi. Valla bak severek evlendik keşke evlenmeseydim dedirtti sonunda. O yüzden acele etme ve hayırlısı için dua etKizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik![]()
neden beddua ediyorsunuz iyimisiniz siz evde kalın inşallahİnşallah hiç evlenemezsiniz siz yabu nasıl bir yokluk. Her konunuz ayrı bir iğrenç
sizi kimse almaz artık vazgeçin. Bu hayat tarzınızı değiştirmediğiniz sürece inşallah evlenemezsiniz
![]()
Sürekli aynı içerikle konu açılmasına bi sınır getirilmeli ya bıktırdı artık.
Aminİnşallah hiç evlenemezsiniz siz yabu nasıl bir yokluk. Her konunuz ayrı bir iğrenç
sizi kimse almaz artık vazgeçin. Bu hayat tarzınızı değiştirmediğiniz sürece inşallah evlenemezsiniz
![]()
Travesti derken?Bende iki arkadaşımı tanıştırdım, erkek olan 3 yıl sonra travesti çıktı
gülüyorum ama cidden hepimiz için şok edici bir durumdu. Ölsen beklemezsin öyle erkeksi biriydi üstelik.
Birilerini tanıştırma konusunda bu İlk ve sondu.
derkeni merkeni yok dümdüz trv işteTravesti derken?
Kadınmış erkek mi olmuşderkeni merkeni yok dümdüz trv işte
hayır :) normal hetero çiftlerdi, kadın ve erkek.Kadınmış erkek mi olmuş
Göndermeseymiş iyiymişhayır :) normal hetero çiftlerdi, kadın ve erkek.
erkek olanı karısı bir gün evde kırmızı gece elbisesi, peruk ve bol makyajla basıyor.
önce dövüyor ağzı burnu kan içinde kalıyor ağlıyor falan, karısı fotoğraflayıp bana ve tanıdıklara gönderiyor.