Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bencıllık olarak dusunmemelısın bu durumu
Kızını mumkun oldugunca baska odada dursun boyama kıtabı fılan tw ızlesın trt 1 de oyun zamanınflan var bu yastakıncocouklar onu ızlemelı
Baban zaten yatıomus hanı ayrı mekanlarda tutuarsen sendenders calısırısn hemde kızın sende gorur boyama yapar babanlada ılgılenebılrısın
Hazırlanışı ve Uygulanışı :1 su bardağı (150-200 ml) kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine 1 yemek kaşığı Hibiskus ilave edilir ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 3 dakika kaynatılır.Daha sonra ılınıncaya kadar bekletildikten sonra ılınınca süzülür.Yavaş ve yudum yudum içilir.15 gün süreyle öğleden önce, öğleden sonra ve akşamları günde 3 kez içilir.Her defasında taze olarak hazırlanmalıdır.2 ayda bir kez,15 günlük kür tekrar edilir.
WİLSON HASTALIĞI
Wilson hastalığı; karaciğer, beyin ve diğer hayati organlarınızda fazla miktarda bakır birikmesine neden olan kalıtımsal bir hastalıktır. Wilson hastalığı, değişik yollarla ortaya çıkar ama yıllar boyunca sessiz kalabilir.
Bakır vücudun tanınmamış kahramanlarından biridir, sağlıklı sinirlerin, kemiklerin, kollajenin ve cilt pigmenti melaninin gelişmesinde önemli fakat olduğundan eksik görülen bir rol oynar. Normalde bakır besinlerinizden absorbe edilir ve herhangi bir aşırı miktarı safrayla — karaciğerinizde üretilen bir madde — atılır.
Fakat Wilson hastalığı olan kişilerde bakır düzgün şekilde elimine edilmez ve bunun yerine muhtemelen yaşamı tehdit eden bir seviyeye birikir. Tedavi edilmeden bırakıldığında Wilson hastalığı öldürücüdür. Erken teşhis edildiğinde Wilson hastalığı kolaylıkla tedavi edilir ve rahatsızlığı olan pek çok kişi normal yaşamlar sürer.
amin allahrazı olsun çok sağol
evet onlar bize baktı büyüttü
7 sene sonra ölü doğan bir bebekten sonra almışlar beni kucaklarına
hasretle beklemişler
buda benim boynumun borcu
babam hiç kıyamazdı bana
gücüm yettiği kadar yardım ediceğim bakıcağım
kızım bugünde ben dedenin evinde kjalmak istemiyorum filan dedi
babamda canım hadi sen git evine diyor (
alışıcak başka çaresi yok
görsün bilsin herşeyi hayat toz pembe değil malesef..
Çok duygulandım bu mesajı okurken çokkkkkkkkkkkkkkkk Allahım uzun ömür versin inşAllah.
Canım sen sen ol anneni mutlaka ikna et gerekirse dr.unu ara Saracoğlunu ara sorr emin oluncada kullan lütfenn.Ben bitkilerin şifasına çok inanıyorum araştır derim cnmm.
Bence bencıllık olarak dusunmemelısın bu durumu
Kızını mumkun oldugunca baska odada dursun boyama kıtabı fılan tw ızlesın trt 1 de oyun zamanınflan var bu yastakıncocouklar onu ızlemelı
Baban zaten yatıomus hanı ayrı mekanlarda tutuarsen sendenders calısırısn hemde kızın sende gorur boyama yapar babanlada ılgılenebılrısın
öyle bir olanağımız yok malesef ev sobalı diğer odalar oldukça soğuk
babam zaten genelde uyuyor bu 2 gündürde oldukça halsiz
kalksa bile çok az konuşuyor kızımda mızırdanıyor diye uzak duruyor
teşekkürederim sağol
babam tedavi oluyor da aslında
pekte tedavi sayılmaz
hastalık son seyrinde sanırım
beyinde tutulma olduğunu söylüyor doktorlar
daha erken farkedilseydi belki toparlanabilirdi ama malesef
artık hem zihin olarak iyi değil hemde vücut olarak
haraketleri oldukça yavaşladı konuşması çok zor anlaşılıyor
dediğiniz ilacı kullanıyormu hiç bilmiyorum kullandığı 2 ilaç var sanırım
biri suyun içine katılıyor
diğeriyse kan ilacı bildiğim kadarıyla
doktorların dediği miyde ve boğazda yaralar olduğu için çok ilaç kullanmasıda sakıncalıymış
tabi hastalığın tek tedavisi ilaç dan önce diyet
bakır yönünden az yiyecekleri yemesi gerekiyor
buda oldukça zor 55 yaşına kadar her istediğini yemiş ve şu anda çocuk gibi olmuş bir adama
şunu yeme demek okadar zorki dinlemiyor beni aç bırakıyorlar diyor herkese
bir sene içinde okadar hızla ilerlediki hastalık dağ gibi babam çöktü bakışları bile hüzünlü
evet geç olduysa ne yazık ki birikimle oluşan bir hastalık olduğu için başta beyin, göz, karaciğer ve diğer iç organlarına hasar veren bir hastalık.
o yüzden daha kötüye gidebilir, hem genel sağlığı hem akıl sağlığı açısından, daha kötüsü için kendinizi hazırlayın derim, geçmiş olsun tekrardan.