- Konu Sahibi Dindirella
Ülkede erkek kıtlığı mi var da bizim haberimiz yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişik.Beklemiyorum.gelecek biliyorum.geldiginde kabul edeyim mi etmeyeyim mi
Hep kiymetlimdi.hatta o kadar kiymetliydi ki kendimi ona layik gormedim hic.hep hayalimdi.hic tutamadigimdi.bana her uzandiginda elini ittigimdi.kendime guvenmedigimdendi hepsi.of cok sevdim cok ozledim beDışardan görünen, senden vazgeçince kıymete binmiş
Sen bir kişiye takılıp kalırsan evren ne yapsın? Değil mi?Beni daha önce sevdiğine emin olduğum bir adam başka bir kadına aşık oldu. kadın şu an yurt dışında kesinlikle görüşmüyorlar.uzun bir muddet de donneyecek.adam kadina asik bjnu biliyorum.biraz zaman gecse unutur mu biz beraber olsak unutur mu bana yeniden sevgi besler mi? Kadin evlenecek baskasiyla.o is bitti yani.ama aski icinde kalir mi? Yoksa bana asik olup unutur mu?Hemen degil tabi ben su an baslamam ama ardan buraz zaman gecince denesem?
Yanlış yorumlamışımHep kiymetlimdi.hatta o kadar kiymetliydi ki kendimi ona layik gormedim hic.hep hayalimdi.hic tutamadigimdi.bana her uzandiginda elini ittigimdi.kendime guvenmedigimdendi hepsi.of cok sevdim cok ozledim be
Yo gelmesin.benkmki oyle bi anlikti.paylasimlarini gorunce benkm onu sevdigim gibi o kadini sevdigini gorjnce bi an savassam mi dedim ama bendenbu kadar nefret eden adam icin savasmaya ne benkm gucum var ne kalbimin dayanacak hali.bir gun gercekleri anlarsin dilerim.bir gun gercekten kkm yanindaydu gorursun umarimSevdiği kadının ipini çektiğini öğrense de aşk mantık işi değil ki. Tamam artık aşık değilim desin.Kavuşamadıysa o içinde kalır diye düşünüyorum. Birisini sever ama o yaşta birinin artık o kadar yoğun başkasını sevmesi zor. Bence hiç bu toplara gitmeyin. Her dalgın anında sizden uzaklaştığında içiniz acır onu mu düşünüyor diye.
Sende kürkcü dukkanisin peh...Ben gitmeyecegim zaten o kadini biraz unutunca bana gelir.bna hep geldi yine gelir
Hic kabul etmedim onu.kurkcu dukkaniydim belki ama iceri giremedi hic.o isyemedigimi sandi halbuki ben kendime guvenemedim.cok genctimSende kürkcü dukkanisin peh...
Seni değil başkasını sevdikten sonra sana gelse ne olur ? Belli ki yalnız kaldığında size geliyo .. kendinizi mahvetmeyin sevmek kadar sevilmekte çok güzel bi duygu . Sevip sevildiğiniz bi ilişki yaşayınBen gitmeyecegim zaten o kadini biraz unutunca bana gelir.bna hep geldi yine gelir