Disaridan nasil gorunuyor

Su an benim ona ihanet ettigimi dusunuyor.
O dustu.cok agir hem de hayagi tepetaklak oldu.ve bunu ona yapanlardan biri de benkm saniyor.degilim halbuki hep korudum onu.ve ben iyi niyetin bi gun donecegine inaniyorum.bi gun benim dost oldugumu sevdigi kadinin ipini cektigini gorecegine inaniyorum.

Dışardan görünen, senden vazgeçince kıymete binmiş
Hep kiymetlimdi.hatta o kadar kiymetliydi ki kendimi ona layik gormedim hic.hep hayalimdi.hic tutamadigimdi.bana her uzandiginda elini ittigimdi.kendime guvenmedigimdendi hepsi.of cok sevdim cok ozledim be

Beni daha önce sevdiğine emin olduğum bir adam başka bir kadına aşık oldu. kadın şu an yurt dışında kesinlikle görüşmüyorlar.uzun bir muddet de donneyecek.adam kadina asik bjnu biliyorum.biraz zaman gecse unutur mu biz beraber olsak unutur mu bana yeniden sevgi besler mi? Kadin evlenecek baskasiyla.o is bitti yani.ama aski icinde kalir mi? Yoksa bana asik olup unutur mu?Hemen degil tabi ben su an baslamam ama ardan buraz zaman gecince denesem?
Sen bir kişiye takılıp kalırsan evren ne yapsın? Değil mi?

Ben onu cok sevdim.her gun onu gorecegim icin heyecanlandim.her gun bana yalvardi her gjn reddettim.ama gozlerine bakinca hep anladi.bizim ruhumuz birbirne eşti.ama cok yukardaydi bana gore ben genctim toydum.o cok yukardaydi benim icin.
Su an yasadiklarinda payim var saniyor.yok.onu korumak icin ankattigim ne varsa o ben kuyusunu kazanlardan oldum diye yorumluyor.o kadar gozu kor ki askindan o kadina.kuyusunu kazan askti.gercekleri gormemesi askindandi.sonu aski oldu.ama o bilmiyor.o kadar aptal ki....
Benden nefret ediyor su an.celladina da asik....
Iyilik melegi bendim bilmiyor.onu hep seven bendim bilmiyor.bilmesin.iyi olsun dilerim.donmesin.ama iyi olsun.hos olsun🙏varsin asik olsun mutlu olsun da benim iyilklerimi bilmesin.yolu acok.olsun...donmesin.....

Sevdiği kadının ipini çektiğini öğrense de aşk mantık işi değil ki. Tamam artık aşık değilim desin.Kavuşamadıysa o içinde kalır diye düşünüyorum. Birisini sever ama o yaşta birinin artık o kadar yoğun başkasını sevmesi zor. Bence hiç bu toplara gitmeyin. Her dalgın anında sizden uzaklaştığında içiniz acır onu mu düşünüyor diye.

Sevdiği kadının ipini çektiğini öğrense de aşk mantık işi değil ki. Tamam artık aşık değilim desin.Kavuşamadıysa o içinde kalır diye düşünüyorum. Birisini sever ama o yaşta birinin artık o kadar yoğun başkasını sevmesi zor. Bence hiç bu toplara gitmeyin. Her dalgın anında sizden uzaklaştığında içiniz acır onu mu düşünüyor diye.
Yo gelmesin.benkmki oyle bi anlikti.paylasimlarini gorunce benkm onu sevdigim gibi o kadini sevdigini gorjnce bi an savassam mi dedim ama bendenbu kadar nefret eden adam icin savasmaya ne benkm gucum var ne kalbimin dayanacak hali.bir gun gercekleri anlarsin dilerim.bir gun gercekten kkm yanindaydu gorursun umarim
O kadar eştik ki aslinda su an ben ne dusunuyorsam o da benkm icin dusunuyor.ben onun kiymetini anlayacamiskm.ama gevmis.artik yer yokmus.eyvallah....

Malesef unutmuyorlar, kendini sakın kandırma bu yüzden güzel kardeşim üzülen sen olursun
Ne ona ne de kendine acı çektirme. Bırak yoluna baksın

İnsan sevgilisinin, eşinin gözünde eşsiz olmak ister. Sizin bu bahsettiğiniz şeyse ilk tercihi olmadığı için ikinci seçeneği değerledirmek. Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?

Ben gitmeyecegim zaten o kadini biraz unutunca bana gelir.bna hep geldi yine gelir
Seni değil başkasını sevdikten sonra sana gelse ne olur ? Belli ki yalnız kaldığında size geliyo .. kendinizi mahvetmeyin sevmek kadar sevilmekte çok güzel bi duygu . Sevip sevildiğiniz bi ilişki yaşayın

Hankmlar birini severiz asok olruz omur notu surecek diye bir kural yok.eskiden olsa sizin gibi bakardim ama daha iyi biri unutturabilir.ben kurban psikolojisine girmem.savasirim,kazanirim....lakin buna gucum yok.benjm izlemim depresti yazdim.icimi doktum.bir gun belki bolemem 10 yil sonra 20 yil sonra....ne zaman bilmiyorum biz yine goz goze olacagiz.

İnsan tekrardan severde sevilirde fakat hemen adım atılırsa yara bandı olma riskiniz çok yüksek...

Back
X