- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Fakir ve zengin ayırt etmiyor bildiğim kadarıyla ama yanlış biliyoruz sanırımYanlis anlamayin ama koronanin, urunun fiyatiyla ne ilgisi var?
Pahali restoranlarin çalışanları korona olmuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fakir ve zengin ayırt etmiyor bildiğim kadarıyla ama yanlış biliyoruz sanırımYanlis anlamayin ama koronanin, urunun fiyatiyla ne ilgisi var?
Merhaba
Virüs mide asidin de yaşamıyorsa ishal olan hastalar var corona yüzünden
Nasil oluyor ki bu bende bunu düşünüyorum bagirsaklara nasil ulaşıyor virüs midede yok oluyorsa
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinMerhaba, virus mide bagirsak yolundan bulasmiyor ama size bulastiginda once solunum sistemindeki hucrelere saldiriyorlar. Virusler hayatta kalmak icin hemen cogalmaya baslarlar, kendi kopyalarindan cok fazla uretiyorlar. Virusler solunum hucrelerinde ACE2 isimli bir enzime baglanarak hucrelere saldiriyorlar, bu enzim ayni zamanda gastrointestinal sistemde (mide - bagirsak yolu) de bulunuyor. Boylece cok fazla kopyalanan virus gastrointestinal yolda da zarara ugratiyor ve mide bulantisi, ishal olusabiliyor. Yani yiyecekten bulasmiyor, hali hazirda viruse sahipseniz bu gastrointestinal sisteminize ulasabiliyor.
Onu demek istemedim. Mesela temizliği hiçe sayan var eline eldiven ağzına maske takmayan , bir de dikkatli davranıp bütün önlemleri alan eldivenle maskeyle çalışan yerler var. Mesela 25 tl kilosu olan tatlı var eminin içinde Mısır şurubu glikoz vardır. Bir de kilosu 100 tl üstü olan var. Ben parası için demiyorum ama önleme ve kaliteye göre demek istiyorum. Anlatabildim mi. Sizin için birşey söylüyorum yardımcı olmak için Konu sahibine yön göstermek için.Yanlis anlamayin ama koronanin, urunun fiyatiyla ne ilgisi var?
Onu demek istemedim. Mesela temizliği hiçe sayan var eline eldiven ağzına maske takmayan , bir de dikkatli davranıp bütün önlemleri alan eldivenle maskeyle çalışan yerler var. Mesela 25 tl kilosu olan tatlı var eminin içinde Mısır şurubu glikoz vardır. Bir de kilosu 100 tl üstü olan var. Ben parası için demiyorum ama önleme ve kaliteye göre demek istiyorum. Anlatabildim mi. Sizin için birşey söylüyorum yardımcı olmak için Konu sahibine yön göstermek için.![]()
Biz baklava aldik yedik.Zaten belli bir derecede pisiyor.Satici da el sürmeden kutusuna koyuyor.Güvendiginiz biyerden ,hijyene dikkat eden bi satıcıdan alın yiyin.Kendinize eziyet etmeyin bence.Baklavalarin uzerine de hapsurup ,öksurmuyorlar heralde ki bize birsey olmadı.Malum coronadan dolayı dışarıdan hic bir sey yiyemez olduk.Korkudan alamıyorum şimdi oruç olunca her seyi daha çok canımız çeker oldu eşim 1 haftadir baklava istiyor alalım fırına atarız 60 derecede ölür zaten olmadı ben 3 gün bekler öyle yerim diyor.Bende meraktan yemek sepetine girip yorumlara baktım hala dışarıdan yiyen çok kişi var.Sizde durumlar nasıl sizce alip bekletip yemek ya da ısıtmak mantıklı mı bi fikir verin kızlar ya .Aylardir korkudan market dışınsa hiç bir yere çıkmadım baklava yüzünden corona olursam çıldırırım ama insan oruç olunca iste daha çok canı istiyor![]()
öyle bende yaptim pidesinden lahmacununa beytisinden hamburgerine ama disaridan yemek kolaylikti artik yemek yapmaktanda sıkıldım bunaldim fenalık geldi bıktın ciddi manada bıktım dayanamıyorum gerçekten öyle mal gibi bi köşede oturup yasamak istiyorumcoronadn beri evde ramazan pidesi,adana,iskender, hamburger,lahmacun,pide,tavuk dünyası dışarıdaki tatlılar hepsini evde yaptım inanırmısın dışarıdaki yediklerimiz neydi acaba dedim ev yapımı bu kadar lezetlıyken. lahmacunu dışarıda iki taneden fazla yıyemeyen ve rahatsızlanan ben ev lahmacununda 8 adet yedim. evde dışarıda aklınıza gelebilecek her türlü şey yapılır. baklava şu saydıklarımdan en basit olanı. baklavalık yufka al. şerbetinide kendine göre ayarlarsın mis gibi olur.