Dışarıdayken üzerime ağırlık çöküyor

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Selam arkadaşlar
Dışarı çıkınca genel olarak çok kötü oluyorum başım ağrımaya başlıyor suan hala agriyor fenalık geçirecek gibi oluyorum .
Bir durgunlasiyorum . Eşim bir şey diyor saçma sapan cevaplar veriyorum eve gelince de neden öyle dedim ki ben şimdi sana oluyor bugün böyle oldu mesela alakasız alakasız şeyler söylüyorum ya cildiricam.
Tuhaf tuhaf şeyler neden böyle oldum . Hamilelikten mi dicem ne bileyim önceden de ara ara oluyordu şuan artti. Sosyal aktif bir insanım çalışmıyorum ama dışarı sık çıkarım. Hani ev hayatına mi alıştın ev hanımı misin diye soracak olan arkadaşlar varsa ondan değil. İnsan ilişkilerim de iyidir anlamadım hani çekingenlik yok . Şuan uzanıyorum yatakta ağlamak istiyorum resmen bacaklarım uyuşuyor genel olarak çıkınca böyle oluyorum. Aranızda benim gibi olan var mı neden olabilir eğer cevap vermezsen kusura bakmayın hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Hamilelikten mı ki yoksa dışarı cikamama fobisi mi oluşuyor bende gerçekten içim daralıyor şuan hala

Banada oluyo genelde ama hamileyken daha artti yükten sanirim insan cabuk yoruluyo ama ben mesela esime soylemiyodum eve gidelim der adamin bi h.sonu var birlikte gecirdimiz fln die ama yorgunlukten oluyo sanirim

Avm gibi kapalı alanlarda bana da oluyor. Üzerime ağırlık çöküyor sanki bütün enerjim çekiliyor. Bu tarz yerlerdeki elektrik yoğunluğundan kaynaklı oluyormuş böyle şeyler. Her yer elektrik tesisatıyla dolu. İnsanlar ve onların enerjileri bir de kapalı alan olunca üst üste geliyor hepsi.

Bana da olurdu eskiden sık sık.Dışarı her çıktığımda Ayet-el kürsi,Felak,Nas,İhlas surelerini okumaya başladıktan sonra şükür ki kurtuldum.

Ben de pek sevmiyorum saatlerce disarda olmayi . Eve gidip bi an once uzanmak hatta uyumak istyorumm . Genelde bas agrisi tutar. Acikirim ama yemek istemem. Midem bulanir gibi olurum. Basim ddoner bile bazen... ben de sizin gibiyim.m

Disari ciktigimda ozellikle avmlere gidince ben de boyle oluyorum insanlar ustume ustume geliyor sanki hemen cikmak istiyorum oldugum yerden yarim saat bile zor duruyorum.

Psikolojik hamilelignde de etkisi olur bende yolda bayilicak gibi olurdum avm.de duramazdim doktor anksiyete bozuklugu demisti

Elektrikli aletler elektromanyetik alan olusturuyor.Avm tarzi yerlerde cok oluyor.Eve gidince ılık dus alin yada tuzlu ılık suya ayaklarinizi koyun.Nazarda olabilir.Ayetel kürsi felak nas okuyun kendinize

Banada oluyo genelde ama hamileyken daha artti yükten sanirim insan cabuk yoruluyo ama ben mesela esime soylemiyodum eve gidelim der adamin bi h.sonu var birlikte gecirdimiz fln die ama yorgunlukten oluyo sanirim

Avm gibi kapalı alanlarda bana da oluyor. Üzerime ağırlık çöküyor sanki bütün enerjim çekiliyor. Bu tarz yerlerdeki elektrik yoğunluğundan kaynaklı oluyormuş böyle şeyler. Her yer elektrik tesisatıyla dolu. İnsanlar ve onların enerjileri bir de kapalı alan olunca üst üste geliyor hepsi.

Bana da olurdu eskiden sık sık.Dışarı her çıktığımda Ayet-el kürsi,Felak,Nas,İhlas surelerini okumaya başladıktan sonra şükür ki kurtuldum.

Ben de pek sevmiyorum saatlerce disarda olmayi . Eve gidip bi an once uzanmak hatta uyumak istyorumm . Genelde bas agrisi tutar. Acikirim ama yemek istemem. Midem bulanir gibi olurum. Basim ddoner bile bazen... ben de sizin gibiyim.m

Disari ciktigimda ozellikle avmlere gidince ben de boyle oluyorum insanlar ustume ustume geliyor sanki hemen cikmak istiyorum oldugum yerden yarim saat bile zor duruyorum.

Hamilelikte bana da olmuştu. Doğumdan sonra da çocukla çıkmak zor ve yorucu olduğu için hâlâ dışarı çıkasim yok.

Psikolojik hamilelignde de etkisi olur bende yolda bayilicak gibi olurdum avm.de duramazdim doktor anksiyete bozuklugu demisti

Elektrikli aletler elektromanyetik alan olusturuyor.Avm tarzi yerlerde cok oluyor.Eve gidince ılık dus alin yada tuzlu ılık suya ayaklarinizi koyun.Nazarda olabilir.Ayetel kürsi felak nas okuyun kendinize

bana avmlerde oluyor bu

Yalnız olmadığıma sevindim kızlar bende bir sorun mu var acaba diye düşündüm sizde de varmış :) gece uyuyamadım tuhaf tuhaf rüyalar gördüm şimdi iyiyim :)

Ay bende avm mağaza gezerken bir esneme bir yorgunluk gelir ki sormayın. Oracıkta kıvrılsam uyurum heralde. Ben hep alışverişten nefret etmeme yormuştum :D

Bnde gebeyim 38 hafta bna da oyle oluyo :( hatta gecen otobuse bindim oturuyodum nefesim kesilmeye basladi kafam uyustu gozlerim karardi kendimden gectim.cok dikkatli ol

Back
X