Banada oluyo genelde ama hamileyken daha artti yükten sanirim insan cabuk yoruluyo ama ben mesela esime soylemiyodum eve gidelim der adamin bi h.sonu var birlikte gecirdimiz fln die ama yorgunlukten oluyo sanirim
Avm gibi kapalı alanlarda bana da oluyor. Üzerime ağırlık çöküyor sanki bütün enerjim çekiliyor. Bu tarz yerlerdeki elektrik yoğunluğundan kaynaklı oluyormuş böyle şeyler. Her yer elektrik tesisatıyla dolu. İnsanlar ve onların enerjileri bir de kapalı alan olunca üst üste geliyor hepsi.
Bana da olurdu eskiden sık sık.Dışarı her çıktığımda Ayet-el kürsi,Felak,Nas,İhlas surelerini okumaya başladıktan sonra şükür ki kurtuldum.
Ben de pek sevmiyorum saatlerce disarda olmayi . Eve gidip bi an once uzanmak hatta uyumak istyorumm . Genelde bas agrisi tutar. Acikirim ama yemek istemem. Midem bulanir gibi olurum. Basim ddoner bile bazen... ben de sizin gibiyim.m
Disari ciktigimda ozellikle avmlere gidince ben de boyle oluyorum insanlar ustume ustume geliyor sanki hemen cikmak istiyorum oldugum yerden yarim saat bile zor duruyorum.
Hamilelikte bana da olmuştu. Doğumdan sonra da çocukla çıkmak zor ve yorucu olduğu için hâlâ dışarı çıkasim yok.
Psikolojik hamilelignde de etkisi olur bende yolda bayilicak gibi olurdum avm.de duramazdim doktor anksiyete bozuklugu demisti
Elektrikli aletler elektromanyetik alan olusturuyor.Avm tarzi yerlerde cok oluyor.Eve gidince ılık dus alin yada tuzlu ılık suya ayaklarinizi koyun.Nazarda olabilir.Ayetel kürsi felak nas okuyun kendinize
bana avmlerde oluyor bu
Yok şeker düşmesi değil de aklım bi yerlere gidiyor sanki düşünemez oluyorumŞekeriniz düşüyor olabilir. Şeker düştüğünde genelde insanlar ne dediğini bilmez duruma gelebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?