- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
onlarla karşılaşırsan görmemezliğe gelkızlar sizinle daha önce bu konuya bnzer konu yazmıstım..bn boşanma asamasındayım karsı taraf bebeğime hiç sahip cıkmadılar hamileyken esimden şiddet gördüm.kaynanam bebek bizden değil bile dedi..1 kez cocugumu kacırmaya kalktılar..bi kez dısarıya cıktım kayınpederim bni yakaladı o bnm bizim diye cocgumu sevmeye kalktı ve ben sokun etkisiyle tepksiz kalıp kendime cok kızmıstım..şimdi bn 2 ke< bebeğimle dıssarıya cıkıcam korkmak istemiyorum artık kenimi eve kapatmaktan sıkıldım bunaldım kızlar onlarla karsılasırsam napayım nasıl tepki vereyim bana fikir verin neolur
kayınpederim bni yakaladı o bnm bizim diye cocgumu sevmeye kalktı
hayır bi kez kacırmaya kalktılar hemde 2 günlk bebeği artı bana yasattıkları onlara güvenmiyorum korkuyorum o yüzdenAdam çocuğu sevmeye kalkıp o bizim de çocuğumuz dedi ise bunda bir şey yok
eşinle her türlü ilişkiniz bitebilir ama o çocuğun sen anası o da babası
Yarın sana bir şey olsa o çocuğu yasalar senin ailene değil, babasına verecek
sadece olgun insanlar gibi sevseler o ayrı bi sürü hakaret artı o bizim senin değil diyorlar ..Sevmesinde nasıl problem var ki ? Kaçırmaya mı çalışıyor ?
nasıl sikayet edebilirm kionlarla karşılaşırsan görmemezliğe gel
rahtsız ederlerse şikayet et başka ne yapabilirsin ki.
bi nevi öyleeee :Bınlar seni kapıda mı bekliyor yav?
kisaltma uygun degilmis, tesekkurler hassasiyetiniz icin.. konu dine baglaninca uyari alabiliriz, sevgiler : )lütfen konu sahibi bizi Yaradan Allahü Tealanin ismini kisaltmayin vede kücük yazmayin .
nasil sindirdiklerini tahmin edebiliyorum canim, korkuyo kadincagiz ama bosanma yoluna girilmis artik ve bebegimi alirlar diye korkmasi manasiz.. boyle sinerse daha da tepesine binecek o kadin.. silkelensin kendine gelsin diye ugrasiyoruz bu yuzden.. sanirim seninkiler kadar skntili tip degiller bunlar..Konu sahibi hakli ! Allah bilir o hodukler size ne yasatti ! eminim korkuyorsunuzdur ! ama guclu olun onlarin karsisinda hic bisey yapamazlar ! onlarmi dogurmus cocugu yahu ne bicim insanlar var ! o cocugu senden kimse alamaz bosuna ugrasirlar pislikler ..
galiba degil, baska bi uyenin de avatarinda gormustum sanki bu bebegi..Ya cnm konuyu saptirmak gibi olucak ama resimdeki senin kizinmi
Haklisin cnm ne diyeyimnasil sindirdiklerini tahmin edebiliyorum canim, korkuyo kadincagiz ama bosanma yoluna girilmis artik ve bebegimi alirlar diye korkmasi manasiz.. boyle sinerse daha da tepesine binecek o kadin.. silkelensin kendine gelsin diye ugrasiyoruz bu yuzden.. sanirim seninkiler kadar skntili tip degiller bunlar..
Allah var gâm yok.. inşaAllah en yakin zamanda kurtulursunuz bu insanlardan ve rahat bi nefes alirsiniz..Haklisin cnm ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?