Dişçi fobisi

Antibiyotik kullan zaten bitince doktor çağırıyor. Gömülü mü ?
Gömülü değilse çok kolay hiçbşy yok korkma birazcık acı oluyor ama çekim 5 dk ve gercekten çok zor değil 3. Gün herseyi yemek serbest
Yok gömülü degil.ama kırık bi de ben çenemi iyice açamıyorum yani çene dar iyice açamazsam dr nasil rahat hareket edecek onu düşünüyorum ama su an bile çektiğim diş ağrısının tarifi mümkün değil çekilsin de kurtulayım

Yok gömülü degil.ama kırık bi de ben çenemi iyice açamıyorum yani çene dar iyice açamazsam dr nasil rahat hareket edecek onu düşünüyorum ama su an bile çektiğim diş ağrısının tarifi mümkün değil çekilsin de kurtulayım
Benimki de Kırıktı sadece içerde kökü kalmıştı gönülü değildi aynı sizinki gibiydi 5 dk da bitti acı hissetmedim ama hafif bi zorlama oldu tabi.

Benimki de Kırıktı sadece içerde kökü kalmıştı gönülü değildi aynı sizinki gibiydi 5 dk da bitti acı hissetmedim ama hafif bi zorlama oldu tabi.
Işte o zorlama deyince aklım cikiyor hele ki dün arkadaş sezeryan daha az acı deyince ben de film koptu çünkü ben sezeryandan sonra 10gun gelemdim kendime insanlıktan çıkmıştım şimdi.kara kara cumayı düşünüyorum nasil olacak ağzım nasil açılacak dr nasil alacak bi de 20lik dis cekimi fiyatı hakkında bilgin var mi dr bana gelince hallederiz dedi

Işte o zorlama deyince aklım cikiyor hele ki dün arkadaş sezeryan daha az acı deyince ben de film koptu çünkü ben sezeryandan sonra 10gun gelemdim kendime insanlıktan çıkmıştım şimdi.kara kara cumayı düşünüyorum nasil olacak ağzım nasil açılacak dr nasil alacak bi de 20lik dis cekimi fiyatı hakkında bilgin var mi dr bana gelince hallederiz dedi
Ben gecen sene Mayıs Ayında 450 TL ye çektirmiştim.
Bende kara kara cumayı bekliyorum :( rabdevu o gün :(
Dürüst olayım işlem sırasında zaten bşy anlamıyorsun ama anestezi etkisi geçince ilk gün biraz acı oluyor onun için de zaten Ağrı kesici veriyor. Dikiş bile atmamıştı bana doktor. Akşama yemek yemiştim düşün.
2. 3. Gün biraz hassasiyet 3 den sonra normal zaten Ağrı kesici ve enfeksiyon ilacını 3 gün iç diyor.

Aynısı benim Başımda :(
Benimde dolgulu diş Kırıldı.
Yerine yeni diş mi yapacak size Dr ?
[/QUOTE]
Çok kötü sende tez zamanda kurtulursun insallah. Doğumdan sonra anca diş yaptırabilirim anca. Suan ilk önceliğim su dişten ve ağrıdan kurtulmak.

Hiç korkma. Bence arkadasın baya abartmış.

Aynısı benim Başımda :KK43:
Benimde dolgulu diş Kırıldı.
Yerine yeni diş mi yapacak size Dr ?
Çok kötü sende tez zamanda kurtulursun insallah. Doğumdan sonra anca diş yaptırabilirim anca. Suan ilk önceliğim su dişten ve ağrıdan kurtulmak.
[/QUOTE]
Sağlıkla Kurtul inşallah canım
Herşey güzel olsun ikinizde kurtuluruz inşallah

Ben dişçiye gitmeyeli uzun zaman olmustu 30 haftalik hamileyim ve dolguya ihtiyacım vardi. Benim disciden korkum ziyade o koltukta uzanmam! Kendimi savunmasız hissediyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor,kalbim ağzımdan cikacak gibi oldum zar zor sakinleştim,oğlum tekmeledikçe sakinleştim. Geri kalan işlemi zaten hissetmiyorsun ama ayni anda ağzında 4-5 tane alet :D off

Ay bende en çok dişçiye gitmeyi seviyorum. Her sene 2 kez gider kontrol ettirir varsa tartarları temizlettiririm, dolgu vs herşeyi yaptırırım. Dolgu zaten oyle korkulacak şeyde degil hic hissetmiyorsun. Diş çektirdiğim de oldu hepsinden de gülerek ayrıldım. Hamilelik dolayısıyla gidememiştim. Şimdi doğum yaptim en kısa zamanda gideceğim hamilelikte dıslerim baya kanadı kontrol şart. Korkma sende sakin olmaya çalış ve en önemlisi güler yüzlü bir diş doktoru bul, bazıları öyle sert oluyor ki o bile gerilmeye sebep.

Ben dişçiye gitmeyeli uzun zaman olmustu 30 haftalik hamileyim ve dolguya ihtiyacım vardi. Benim disciden korkum ziyade o koltukta uzanmam! Kendimi savunmasız hissediyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor,kalbim ağzımdan cikacak gibi oldum zar zor sakinleştim,oğlum tekmeledikçe sakinleştim. Geri kalan işlemi zaten hissetmiyorsun ama ayni anda ağzında 4-5 tane alet :D off
Bende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne yapcak :) Bende 7 aylık hamileyim. Ama başa gelen çekiliyor :) Bende dişçiden korkmam sadece midem bulanır.

Bende yarın gidicem bakalım benim oğlum ne yapcak :) Bende 7 aylık hamileyim. Ama başa gelen çekiliyor :) Bende dişçiden korkmam sadece midem bulanır.
Ayy seninle ayniyiz bende 7 aylik ve erkek :) elimi karnıma koydum o tekme attıkça daha rahatladım. Sakin olmaya çalış gözlerini kapat kendini başka yerde hayal et

Back
X