Dikişi geri aliyorlar dimi esim yaptirmisti da dikişe de gitti snra herkeste oyle mi bilmiyorm ama. Dikişi cekerken bsy hissediliyor mu oeki yksa yine uyusturarak mi yapiliyor?
Abanmamalari rahatlatti braz acikcasi ya gtmem de gerekio zten biliyorm agri da yapiyor malesef. Implant nasil brsey ya peki
Ya keske bayiltsalar niye o secenek yok anlamis degilim. Tek degilim buna eminim bu sorunda
Yaa o ksilerdn biri de bemm doktora da bir keresde demkstm disciden nfretbediyorm die hastahaneden nfret et benim sucum ne demisti

ya evet diş agrisi zir cok cektm biliyorm o sorunu malesf. 4 doldu var agzmda 2 si kanal tedavisi yapildi dedign gbi o koku ve ses zten bitirio beni dur diye diye adam bemden yılıyo artk bulanti oldugu icin bende bi de.
Ya aslnda ssece dis cektirmem bayiltan birini buldugmda butun dis bakimini yaptiririm tek bayiltsnlar zten hissetmem bisey
Diş etinize ne yapildi acaba ya merak ettm. Benm de hamileligimde damak iltihabi oldu dha yeni gecti ona hamileyken sdece patlatma yapip iltihap aldirmaya gttim snra dktr surekli oldugundan bnde o gazli bez verdi eldiven vs kendin sık demisti hergn ki birikip zorlanmayn. Hep kendm yaptm 1 hafta olsu artk bitti sukur. 1 buck sene cektm resmen o sorunu