- 16 Eylül 2017
- 7.719
- 13.982
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Ben mecbur devlette gideceğim burada özel yok. En son gittigim discide kadın beni azarlamisti o yüzden de çekiniyorum açıkcas8Benim de korkum vardi yillardir gitmiyordum. Sonnnra iyice arastirip iyi bir hastaneye gittim çok tatlı doktorlarim var artik, kanal+dolgu+ 20lik çekimler ve taş temizliği yaptirdim, korkum minimum seviyede kaldi diyebilirim artik rahatim.
Korkuyorken beni cok iyi sakinlestiriyorlar, sohbet edip, espri yapip beni de gulduruyorlar ve guler yuzlu yaklasiyorlar, rahatlatiyorlar.
Sabirlarini zorlamiş bile olabilirimama sagolsunlar hersey cok guzeldi.
İyi doktorlar bulunkesinlikle korkulacak birsey kalmiyor.
Ben mecbur devlette gideceğim burada özel yok. En son gittigim discide kadın beni azarlamisti o yüzden de çekiniyorum açıkcas8
Ben mecbur devlette gideceğim burada özel yok. En son gittigim discide kadın beni azarlamisti o yüzden de çekiniyorum açıkcas8
Merhabalar kisisel bakimina cok dikkat ederim. Dışarı çıkmasam dahi her gün duş alırım, tüylerimi haftada bir alirim. Parfüm dedorant kullanirim. Tabiiki de dislerimi de fırçalar,diş ipi ve gargara kullanirim. Ama ben de inanilmaz derecede dişçi fobisi var çocukluktan kalma ne zaman dişçiye gitsem hep kötü tecrübelerim oldu. Bu yüzden cok nadir gitmişimdir. En son dişçiye gittigimde 1.5 sene önce verdiği ilaçtan ötürü ayılıp bayılıyordum. Dişlerim bembeyaz ama kanal tedavileri ve dolgu yapilmasi gerekiyor 5-6 tane azı dişime. Ama ben inanilmaz korkuyorum gitmeye yani o koltuğa oturduğum anda yüzüm sarariyor vücudumdan kanım çekiliyor. Öte yandan da çekiniyorum. En son dişçiye gittiğim sen dislerini hiç fırçalamıyor musun,çürüklerin var vs.. diye azarlamıştı. Bu korkuyu nasıl aşabilirim
Aaay o azarlayanlar fena yaaa bende kaç aydır bir tedavilerimi bitiremedim randevularımı iptal edip duruyorum ilk randevum Eylüldü iki kez gittim kaçkez iptal ettim.Son gittiğim doktor çok tatlıydı ama diş çekilme ihtimali var ondan gidemiyorum...Merhabalar kisisel bakimina cok dikkat ederim. Dışarı çıkmasam dahi her gün duş alırım, tüylerimi haftada bir alirim. Parfüm dedorant kullanirim. Tabiiki de dislerimi de fırçalar,diş ipi ve gargara kullanirim. Ama ben de inanilmaz derecede dişçi fobisi var çocukluktan kalma ne zaman dişçiye gitsem hep kötü tecrübelerim oldu. Bu yüzden cok nadir gitmişimdir. En son dişçiye gittigimde 1.5 sene önce verdiği ilaçtan ötürü ayılıp bayılıyordum. Dişlerim bembeyaz ama kanal tedavileri ve dolgu yapilmasi gerekiyor 5-6 tane azı dişime. Ama ben inanilmaz korkuyorum gitmeye yani o koltuğa oturduğum anda yüzüm sarariyor vücudumdan kanım çekiliyor. Öte yandan da çekiniyorum. En son dişçiye gittiğim sen dislerini hiç fırçalamıyor musun,çürüklerin var vs.. diye azarlamıştı. Bu korkuyu nasıl aşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?