Discord Ortamı ve Yaşadıklarım

Siz bu çocuktan ne bekliyorsunuz ? Gerçeekten çevrenizde hiç insan yok mu arkadaşınız flört edebileceğiniz biri. Şu üslupta birinden ne olur ki

Böyle tiplerin genelde kendisi ezik oluyor sizden elektrik alamamış veya beklentisini karşılamamışsınız.o ortamlarda çoğu erkek sexting falan peşinde.bende sevgilimle sanaldan tanıştım sonra real oldu ama asla böyle bir tavrı yoktu.internette iki tip insan var bazısı gerçekte neyse o bazısıda sahtekar veya ahlaksız🤷🏻‍♀️Kısacası sizi sadece yedek olarak gören ve kaba davranan bu adama yol verin.

Yahu bacım seni nasıl kullanıyor misal ben onu anlamıyorum.
Bende dil öğrenmek için oyun oynuyorum.
Daha hızlı öğreniliyormus.
Senin dediğin online bir oyun,yayıncı değilsen zaman kaybı.
Resident evil 7'yi öneririm.
Ayrıca yaşın 22 gibi değil de 14-15 gibi geldi bana..
İşi düşünce sadece arayan arkadaş gibi işte buda işi düşünce kıza oynayalım diyor işi düşmeyince kız yalnız kalıyor.buda kullanmak oluyor.kızda gitsin kendine onla oynamaktan zevk alan başkasını bulunca satmayan birini bulsun.online diye bu davranışlar normal kabul edilemez.online oyunu zaman kaybı olarak görmenizde biraz üzücü ne fark eder oyun oynamak bir hobidir ister single ister online.sosyal medyada vakit geçirmekten bir farkı yok insanlar sürekli kendilerine birşey katma amacı gütmek zorunda değil arada böyle hobilerle eğlenip rahatlamak lazım.oyun oynayan kesim sadece çocuklar değil 20-40 arası oyun oynayan büyük bir kesim var hatta gençlerin bir kısmı imkansızlıktam oynamıyor oynayabilecek sistemi kurabilen veya donanımda bir telefona sahip olan abilerini ablalarını izliyorlar yayınlarda😕

Az önce üniversite ile alaklı konunuzuda okumuştum. Eğitim hayatınız böyle bir çıkmazda zordayken bence böyle basit konulara vaktinizi harcamayın. Derslerinize kariyerinize odaklanın

Calismiyor ya da okumuyorsunuz galiba? Ama bir insanin hayati bu kadar boş bu kadar anlamdiz olmamali bence sacma sapan tanimadiginiz kisilerden medet ummaniz sacma yok kardes diyormus yok bilmem ne diyomus adamin resmini cismini bile görmedin belkide hadi gordun diyelim fotodakinin o oldugu nasil biri oldugu belli bile degil ki.. Kendinizi biraz gelistirin boyle cahil kalmayin ya sonra goruyoruz iste sosyal medyada tanisip kacan insanlari bide usenmeyio boyle aptal saptal ipe gelmez bisey icin konu açmişsiniz 😄😄

İşi düşünce sadece arayan arkadaş gibi işte buda işi düşünce kıza oynayalım diyor işi düşmeyince kız yalnız kalıyor.buda kullanmak oluyor.kızda gitsin kendine onla oynamaktan zevk alan başkasını bulunca satmayan birini bulsun.online diye bu davranışlar normal kabul edilemez.online oyunu zaman kaybı olarak görmenizde biraz üzücü ne fark eder oyun oynamak bir hobidir ister single ister online.sosyal medyada vakit geçirmekten bir farkı yok insanlar sürekli kendilerine birşey katma amacı gütmek zorunda değil arada böyle hobilerle eğlenip rahatlamak lazım.oyun oynayan kesim sadece çocuklar değil 20-40 arası oyun oynayan büyük bir kesim var hatta gençlerin bir kısmı imkansızlıktam oynamıyor oynayabilecek sistemi kurabilen veya donanımda bir telefona sahip olan abilerini ablalarını izliyorlar yayınlarda😕
Okeyde bunun icinde kalkip konu acmazsin herhalde kardesim diyomus yok bilmem ne diyomus sacmaliga bak. Hayir ne saniyosun reelde tanisip sevgili olup evlenceginizi falan mi ? Adam seni eziyosa rencide ediyosa s.ç siva sen kimsin bana hakaret ediyosun hayirdir de kufret sil gitsin sonra ben oyle yaparim tarzim bu bana ettigi laflara pisman olur hasbam ite bak sen ya bak sinirlendim 😄😄

Öncelikle teşekkürler cevaplar için. Konunun sizi bu kadar sinirlendirme nedenini çok anlayamadım. Oyun oynamam beni hayatsız yapmaz. Kafamı boşaltıyorum ve bunun için sizden izin almayacağım. Benim bildiğim eğer bir konu benim canımı sıkıyorsa başlık açabilirim. Saçma görürseniz yazmazsınız. Beğeni vb. şeyler için ya da kendinizi ön plana sokup bilirkişilik yapmanın yeri burası değil, sanırım iş hayatıyla karıştırdınız. Size bir şeyler danışmak istiyorum ve buranın sanal ortam olduğuna sığınıp aklınıza ne gelirse yardırıyorsunuz. Hoş değil.

Öncelikle discord nedir bilmeyenleriniz için oyun oynarken bir yandan arkadaşlarınızla konuşabildiğiniz veya normal konuştuğunuz bir ortam. Ben de oyundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve beni bir discord sunucusuna davet etti. 50 kişi var sunucuda ama max 5 kız vardır. Neyse biz bu çocukla oyun oynamaya bir yandan konuşmaya başladık sosyal medyalardan birbirimizi ekledik fakat bana olan tavrı biraz garip. Yani "sen benim bacımsın kardeeş" falan diyor. Ortada hiçbir şey yokken sürekli bana sınır koyuyor. Birkaç gün bana yazmıyor başkasıyla oyun oynuyor kimseyi bulamayınca okeye 4. arar gibi "oyuna gelsene laflarız" yazıyor. Normal muhabbetimizde de asla nezih bi muhabbet edemedik sürekli bi laf sokma yok eziksin yok şöylesin böylesin gülüşmeler birkaç oyun terimleri ve kapanış. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Kullanılıyor gibi miyim sanki?
Tatlim baska insan mi yok? Bende oyun oynarim dc‘de böyle davranisi görürsem zaten direk ugrasmam yol al derim yani 4cü okey bos ise seni yedege almislar belli :))) degistir sen oyun ekibini veya takimini

Öncelikle discord nedir bilmeyenleriniz için oyun oynarken bir yandan arkadaşlarınızla konuşabildiğiniz veya normal konuştuğunuz bir ortam. Ben de oyundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve beni bir discord sunucusuna davet etti. 50 kişi var sunucuda ama max 5 kız vardır. Neyse biz bu çocukla oyun oynamaya bir yandan konuşmaya başladık sosyal medyalardan birbirimizi ekledik fakat bana olan tavrı biraz garip. Yani "sen benim bacımsın kardeeş" falan diyor. Ortada hiçbir şey yokken sürekli bana sınır koyuyor. Birkaç gün bana yazmıyor başkasıyla oyun oynuyor kimseyi bulamayınca okeye 4. arar gibi "oyuna gelsene laflarız" yazıyor. Normal muhabbetimizde de asla nezih bi muhabbet edemedik sürekli bi laf sokma yok eziksin yok şöylesin böylesin gülüşmeler birkaç oyun terimleri ve kapanış. Sizce ne yapmalıyım bu durumda? Kullanılıyor gibi miyim sanki?
32 yaşındayım ama hiç bilmediğim konular
Kuşak farkı bu mu oluyor acaba resmen yaşlı hissettim annemle babamı anladım şimdi 🤣

Okeyde bunun icinde kalkip konu acmazsin herhalde kardesim diyomus yok bilmem ne diyomus sacmaliga bak. Hayir ne saniyosun reelde tanisip sevgili olup evlenceginizi falan mi ? Adam seni eziyosa rencide ediyosa s.ç siva sen kimsin bana hakaret ediyosun hayirdir de kufret sil gitsin sonra ben oyle yaparim tarzim bu bana ettigi laflara pisman olur hasbam ite bak sen ya bak sinirlendim 😄😄
Konu açmam ama benim sevgilimde online bir ortamdan tanıştık sonradan gerçeğe taşıdık 4 yıldırda birlikteyiz yani iki tarafta dürüst olup gerçek hayatta neyse o olursa neden gerçek olmasın ki?😂neyse bu konudaki adamla zaten sanalda arkadaşlık kurulmaz reelde çünkü kendisi anormal tavırlar içerisinde.

Sıkılınca seni çağrıyosa, seni küçümsüyosa sil engelle bitti gitti. Dert ettiğin şeye bak. Sanal oyun arkadaşı. Sevgilinle bi sorun yaşasan nolacak acaba?

arkadasın profile girince oralarda bi yerde engelle butonu olması lazım bi dene istersen belki sorunun çözümü olur?? anandan mı dogdu sanki mecburmussun gibi bide yazmış dert diye :) engelle geç. millet kendine dert edincek yer arıyo ya off

Sevgili arkadaşlar, bu olay teee 1 ay önce oldu. Lütfen tarihe bakın, ondan sonra yorum yapın. Teşekkürler <3

Elin psikopatlarina neden katlaniyorsunuz ? Ben kendi delimle bile idare etmem valla

Back
X