dişi kedimi kısırlaştırdık bilgisi olanlar acil bakabilir mi?

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Iyi aksamlar kedim persembe aksami ameliyat oldu ve su anda dikislerini sökmeye calisiyor. Eriyen dikis kullanildigi icin kendi kendine kaybolur dedi veteriner ama ben kendisine zarar verecek diye cok korkuyorum. Bir yandan da cani yansa cekmezdi diye dusunuyorum cunku bazi kediler kendisi aliyormus dikislerini. Ne yapmaliyim?

Sakın izin vermeyin!! Benim kedime de yok yalasa da açılmaz dikiş dediler, resmen açıldı dikişi. Bihafta sonra ikinci narkozu yedi ve bir kere daha diktiler. En iyisi Elizabeth takmalarıydı neden takmadılar? Benimkine de ikincisinde takıldı ama geçmiş olsun hayvancağız ikinci narkozu yedi.

Izin verme sakin ilgisini dagit. Ben resmen butun gece uyumamistim isirmasin diye. Olmadi kafasina korumalik taktir oraya erisemesin..

Izin verme sakin ilgisini dagit. Ben resmen butun gece uyumamistim isirmasin diye. Olmadi kafasina korumalik taktir oraya erisemesin..
3 gun oldu ameliyat olali acaba yarasi iyilesti de o yuzden mi koparmaya calisiyor diye dusundum. Sargi beziyle ustunu kapatmislardi ancak onu da aciyor.

Sakın izin vermeyin!! Benim kedime de yok yalasa da açılmaz dikiş dediler, resmen açıldı dikişi. Bihafta sonra ikinci narkozu yedi ve bir kere daha diktiler. En iyisi Elizabeth takmalarıydı neden takmadılar? Benimkine de ikincisinde takıldı ama geçmiş olsun hayvancağız ikinci narkozu yedi.
Umarim bizimki oyle olmaz :( sargi beziyle dikisin ustunu kapattilar sadece ama bizim kiz acti tabiki. Tekrar mi sarsam acaba?

3 gun oldu ameliyat olali acaba yarasi iyilesti de o yuzden mi koparmaya calisiyor diye dusundum. Sargi beziyle ustunu kapatmislardi ancak onu da aciyor.
3 gune gecer mi Allah askina.
Dikisleri acilirsa tekrar dikerler yarin acilen o korumaliklardan al eger oynuyorsa

Kesinlikle engel olmalısın 3 günde dikiş tutmaz..Dikiş deriyle bütünleştikten sonra erimeye başlar hala görebildiğine göre henüz tutmamış demektir..

Dikişleri açılırsa zımbalamak zorunda kalırlar. Biran önce veterinere git boyunluk taksınlar. Veterineriniz bunun olacağını bilmeliydi. Hayvanin hoplamasina ziplamasina isin verme koy boxa iyilesene kadar. Yarında bir veterinere git

Umarim bizimki oyle olmaz :KK43: sargi beziyle dikisin ustunu kapattilar sadece ama bizim kiz acti tabiki. Tekrar mi sarsam acaba?

Ben eski bir çorabın ayak ucunu kesip giydirmiştim. Benim kedi cılızdı sıkıntı olmamıştı, onu açamamıştı.

Back
X