- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Boşver temizlik yapıyo,çay demliyo ütüye de girişti mi ben enerji falan tanımam enerji de neymişAma cok disi kaliyor bir erkek icin
Adamin bacaklari ve poposu bile benimkilerden estetik ayol
genetigi sagolsun ....sinir oluyorum
Boşver temizlik yapıyo,çay demliyo ütüye de girişti mi ben enerji falan tanımam enerji de neymiş
Eril enerji demokratik olmalı demen.bende sen gibiyim.naslığın gidişatı muhtaçlık gibi algılanmasına neden oldu öyle feğil.uzmanlar ben yaparımı yanşıi bulmuşDişil olacağız diye aciz gibi olmaya gerek yok. Sürekli ayy yapamam modunda gezemeyiz. ( Arada sirada tabi ki yardim istenir .)
Erkeklerin de eril olacağız diye kendini kadının sahibi sanmasina gerek yok .
Enerjiyi doğru kullanmak değil de herkes karşısındakine saygılı olmayı ogrense herşey duzelir . İki kişilik demokratik bir ilişki olmalı .
Eril enerji demokratik olmalı demen.bende sen gibiyim.naslığın gidişatı muhtaçlık gibi algılanmasına neden oldu öyle feğil.uzmanlar ben yaparımı yanşıi bulmuş
Ben etrafıma baktıktan sonra onlara hak verdim ama.muhtaçlık olatak bakma sadece sevecen,yardımsever,güleryüzlü olmak dişil.sertlik ben herseyi yaparım eril.
enerjini iyi kullan:)Anlamadim.
Yani simdi napmamiz lazim?
genetik olsa gerek bu enerji olayı.İkiside herkeste vaemış zaten.hangisinin ağır bastığı mesele
Ayy ben de "aşkım ben ütüden ne anlarım, elime almadım bu yaşa kadar " diyordum sanırım hatayı yanlış konuda yardım isteyerek yapıyormuşumBen tamamen disilim o zaman ya hu.
"Askim kavanozu acamiyorum" (halbuki havasini alir acarim ama yok kaldiricam yerinden)
"Askim yorgana nevresim takamiyorum"
"Askim ben o rafa yetisemiyorum" (yanimda sandalye var)
"Askim sen isten gelince markete gidelim" (gunduz gitmek yasak sanki)
Saka bi yana seviyorum boyle şeylerimi ben.
dişi oluyoruz.içimizde var olan ama hayat şartları nedeniyle erkeklerin yaptıklarını yapmaya başlamamızdan kaybettiğimiz kadınlığımızı ortaya çıkarıyoruz.sakin,isteyen,bekleyen,sevecen,duygusal kadını ortaya çıkarıyoruz.çabalaması gerekenler erkekler yani.biz doğamıza dönüyoruz yani böylece de mutlu oluyoruuuuzAnlamadim.
Yani simdi napmamiz lazim?
içimizde var bulup çıkarıcazgenetik olsa gerek bu enerji olayı.
hep olumluyu düşünüp mutlu yaşamak en güzeli.şu stresi atmak lazım gunluk olarakiçimizde var bulup çıkarıcaz
hep olumluyu düşünüp mutlu yaşamak en güzeli.şu stresi atmak lazım gunluk olarak
dişi oluyoruz.içimizde var olan ama hayat şartları nedeniyle erkeklerin yaptıklarını yapmaya başlamamızdan kaybettiğimiz kadınlığımızı ortaya çıkarıyoruz.sakin,isteyen,bekleyen,sevecen,duygusal kadını ortaya çıkarıyoruz.çabalaması gerekenler erkekler yani.biz doğamıza dönüyoruz yani böylece de mutlu oluyoruuuuzyani hem dışarıda hem içeride çalışıp kadınlığımızı unutmuyoruz.gerekirse dışarıdaki işi o olmuyosa içerideki işi yapmıyoruz.biz kadınız giyinip süsleniyoruz sonuncuları ben uydurdum ahaha eşleriniz beni dövecek
iş yerinde de ol boşver şartlarıEsim yokki
Bide ben is yerinde tam bi erkek gibiyim ama sartlar boyle. Kadin gibi olamam yani burda o.nasi olcak ? İs yerinde eril evde mi disil olcam ben
Kovulursam nolcakiş yerinde de ol boşver şartları
kadın gibi olunca kovulacağın iş ne ola ki merak ettimKovulursam nolcak
Hangi enerjiyle oderim borclarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?